• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus ve murat ulusoy..

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
Merhaba arkadaşlar..ben 2 senelik evliyim ve vajinismusum.. daha önce vajinismus konusundan beni bilenler bilir.. uzun zamandır aktif değildim. Bu zaman içerisinde psikolojik tedavi gördüm, operasyon geçirdim ve bir sonuç alamadım. 2 gündür hipnoterapiyi araştırıyorum ve karşıma murat ulusoy çıktı. Ne dersiniz? Denemeye değer mi? Bir hayal kırıklığına daha tahammülüm yok... bu vajinismus yüzünden panik atak hastası oldum bir de.. bu da hediyesi oldu çok lazımmış gibi.. daha önce açılan konuları okudum fakat bir de kendim duymak istedim. Murat ulusoy'a gidenler sonuç alanlar lütfen fikirlerini esirgemesinler.. 😊

Canim brn 13 yillik vajinismustum iki ay oncesine kadar psikologum Alanur ozalptir netten arastirabilirsin ben tek seansta cozum buldum Allah'in izniyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Psikolog nasi cozer nasi halleder diye cok merak ediyodum ve inandirici gelmiyodu acikcasi .Ama tek seansta verdigi iki hapla yendim ben bu illeti sende dene doktora gitmene para harcamana gerek bile yok derim ben

Psikolog nasi cozer nasi halleder diye cok merak ediyodum ve inandirici gelmiyodu acikcasi .Ama tek seansta verdigi iki hapla yendim ben bu illeti sende dene doktora gitmene para harcamana gerek bile yok derim ben

Canım ben zaten hali hazırda psikiyatrist tedavisi görüyorum fakat takıldım devam edemiyorum.. işin parasında değilim. 2 yıldır çok yıprandım ve artık bitsin istiyorum. Ne hapı bu dediğin?

Iki saatlik konusmanin ardindan bana sunu sordu .Kendini nasil iyi hissedersin ne olursa ben bunu yenerim dersin.Bende aynen soyle soyledim kaslarim asiri derecede kilitleniyodu vajinada ve bacaklarimi bile acamiyodum dr a dedimki bi hap olsa beni sakinlestirip kaslarimi gevseticek ve bana asiri guven vericek belki o zaman basaririm ama oyle bisey olucakki baygin olmiycam herseyi hissedicem cunku bayginken yapsam ayilinca yine cesaretim olmiycak denemeye

Anafranil 10 mg bu hapi cesaret icin verdi .Digeride tofranil 25 mg bunuda dikkat toplayici olarak verdi ama sen madem psikolojik tedavi goruyosun dr una soyle bu haplari ve bi tanidigima cok iyi gelmis de bakalim ne diycek eczanelerde recetesiz satiliyo ustelik ikisi 10 tl ve oyle rahatlatti ki anlatilir gibi degil is bittikten sora saatlerce agladin mutluluktan ve pismanliktan cunku o kadar kolay olduki inanamadim

Iki saatlik konusmanin ardindan bana sunu sordu .Kendini nasil iyi hissedersin ne olursa ben bunu yenerim dersin.Bende aynen soyle soyledim kaslarim asiri derecede kilitleniyodu vajinada ve bacaklarimi bile acamiyodum dr a dedimki bi hap olsa beni sakinlestirip kaslarimi gevseticek ve bana asiri guven vericek belki o zaman basaririm ama oyle bisey olucakki baygin olmiycam herseyi hissedicem cunku bayginken yapsam ayilinca yine cesaretim olmiycak denemeye

Anladım canım teşekkür ederim.. senin durum kolay çözülebilir boyuttaymış ki kolayca kurtulmuşsun şükür... ben çoğu şeyi denedim. O tarz şeyler de denedim. Bir sonuç alamadım. Artık kesin sonuç odaklı bişey istiyorum.

Kolay boyutta olsa 13 sene beklermiydim canim sende inan bundan kurtulacagina ve istersen sende bu dr a git terapide yapti ama hipnoterapimi bilmem kulaklarima ve avuc iclerime verdigi elektrik dalgalariyla beni konusturup dinledi sorular sordu sonrada haplari verdi

Kolay boyutta olsa 13 sene beklermiydim canim sende inan bundan kurtulacagina ve istersen sende bu dr a git terapide yapti ama hipnoterapimi bilmem kulaklarima ve avuc iclerime verdigi elektrik dalgalariyla beni konusturup dinledi sorular sordu sonrada haplari verdi

13 sene mi? Oov! Nasık sabrettin o kdr zaman ya.. benim 2 senede ömrüm çürüdü.. sana verdiği ilaç güçlü bir antidepresan. Yalnız bir kerede etki etmesi ilginç. Ben zaten hali hazırda kullanıyorum. Pelte gibi olmam lazım fakat ben de tık yok.. neyse şu murat ulusoy konusuna eğilmek istiyorum biraz. Cidden umutlandım çünkü..

Sakin umudunu kaybetme benim soyledigim dr uda netten arastirabilirsin canim alanur ozalp 2000 tl odedim hemde bu yoklukta ama helal olsun kadina

Bana ilaclari bir ay kullan dedi ben dort gun kullandim sora ilacsizda denemek istedim ve basardim bi dahada icmedim

Forum jinekoloji bolumunde bi yazim var vajinismuslulara hitaben istersen bi oku herseyi yazdim orda

Ins.sende kurtulursun bu dertten ben tsk ederim canim...

merhabalar:3:ben varım murat ulusoy a giden.2011 yılında gittim ve toplam 1,5 günde vajinismustan kurtuldum.aslında 1,5 gün bile sayılmaz.toplasan birkaç saat sadece.diğer topikten de yazımı okuyabilirsin...
dr bey o kadar sakin,anlayışlı ve işini bilen biri ki,kapıdan girdiğiniz ilk anda size bi huzur veriyo zaten.o 1,5 günde sadece sizinle ilgileniyo.
ben asla yapamam dediğim şeyi murat bey sayesinde başardım,allah binlerce kez razı olsun ondan.şimdide 28 haftalık hamileyim.belki de dr beye gitmesem hala ağlayarak sızlayarak vaktimi geçirecektim.eğer maddi imkanınız varsa hiç durmayın gidin derim.murat beye gidip de başaramayan duymadım ben daha.sormak istediğin başka şeyler olursa seve seve cevaplarım canım...

merhabalar:3:ben varım murat ulusoy a giden.2011 yılında gittim ve toplam 1,5 günde vajinismustan kurtuldum.aslında 1,5 gün bile sayılmaz.toplasan birkaç saat sadece.diğer topikten de yazımı okuyabilirsin...
dr bey o kadar sakin,anlayışlı ve işini bilen biri ki,kapıdan girdiğiniz ilk anda size bi huzur veriyo zaten.o 1,5 günde sadece sizinle ilgileniyo.
ben asla yapamam dediğim şeyi murat bey sayesinde başardım,allah binlerce kez razı olsun ondan.şimdide 28 haftalık hamileyim.belki de dr beye gitmesem hala ağlayarak sızlayarak vaktimi geçirecektim.eğer maddi imkanınız varsa hiç durmayın gidin derim.murat beye gidip de başaramayan duymadım ben daha.sormak istediğin başka şeyler olursa seve seve cevaplarım canım...

Cevap verdiğiniz için çokk teşekkür ederim. Ya ben murat beyin jinekolojik bişey yapıp yapmadığını merak ediyorum çünkü sitesinden baktığım kadarıyla kendisi Jinekolog değil.. herhangi bir muayene söz konusu mu? Bir de siz hipnoterapi+egzersizle mi mutlu sona ulaştınız?

Cevap verdiğiniz için çokk teşekkür ederim. Ya ben murat beyin jinekolojik bişey yapıp yapmadığını merak ediyorum çünkü sitesinden baktığım kadarıyla kendisi Jinekolog değil.. herhangi bir muayene söz konusu mu? Bir de siz hipnoterapi+egzersizle mi mutlu sona ulaştınız?

rica ederim seve seve cevap veririm çünkü bu sıkıntının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum...
murat bey jinekolojik muayene falan yapmıyo.,sizin bilgilerinizi aldıktan sonra hipnoterapiye alıyo.bu ilk seanstan sonra ilk aparatı verip otelinizde egzersizinizi yapmanızı istiyo.diyelim ki yapamadınız(benim gibi mesela)o zaman kendisi yaptırıyo.sedyeye uzanıp ayna karşısında yaptırıyo.ve asla kendisi alıp denemiyo.aparatı siz tutuyosunuz o sadece size destek veriyo.
o hipnoterapinin o kadar faydası oluyo ki sana anlatamam.büyük bi rahatlama geliyo ve ben bunu yaparım diyosun.sen niye yapamadın diye sorarsan,doğru yere ittirmiyomuşum meğer aparatı,ben olmuyo sanmışım:1:

rica ederim seve seve cevap veririm çünkü bu sıkıntının ne demek olduğunu çok iyi biliyorum...
murat bey jinekolojik muayene falan yapmıyo.,sizin bilgilerinizi aldıktan sonra hipnoterapiye alıyo.bu ilk seanstan sonra ilk aparatı verip otelinizde egzersizinizi yapmanızı istiyo.diyelim ki yapamadınız(benim gibi mesela)o zaman kendisi yaptırıyo.sedyeye uzanıp ayna karşısında yaptırıyo.ve asla kendisi alıp denemiyo.aparatı siz tutuyosunuz o sadece size destek veriyo.
o hipnoterapinin o kadar faydası oluyo ki sana anlatamam.büyük bi rahatlama geliyo ve ben bunu yaparım diyosun.sen niye yapamadın diye sorarsan,doğru yere ittirmiyomuşum meğer aparatı,ben olmuyo sanmışım:1:

Yani olay hipnoterapi+aparat+telkin.. bencede büyük pay hipnoterapide.. ya ben yaparım diye umuyorum. Yani artık ummak istiyorum. Valla kimse anlayamaz bu yükün ağırlığını birbirimizden başka... peki daha sonra hiç yeniler gibi oldu mu ve tam olarak acısız ilişkiyi kaç gün sonra yaşadın? Çok soru sordum ama anlıyorsun değilmi 😊

Back