Daha önce gittik ama artık reddediyor benim ihtiyacım yok diyorAslında çok güzel gelişme var 3.boya gelmişsin. Eşinin tepkisi konusunda beraber bi psikolog destek almayı düşündünüz mü ? Hem o da bilinçlenir bu konuda.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajinismus ve isteksizlik
- Konu Sahibi Fionasa
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bi derdim var cinsel isteksizlik vajinimus
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Daha önce gittik ama artık reddediyor benim ihtiyacım yok d
ne yapacağım artık bilemiyorum bi destek göremiyorumDaha önce gittik ama artık reddediyor benim ihtiyacım yok diyor
- 29 Şubat 2024
- 71
- 44
- 3
Canım sen bugün evdesin dimi? Hadi gel toparla kendini ve başla 4.boya. İstersen akşam başla nasıl istersen. Eşin de sen yaptıkça sana inanacak. Az girse bile git ona bak yapabiliyorum diye koş söyle mutluluğunu paylaş. Sen yaparsın. Sen güçlü birisin. 3.boya kadar gelmişsin devamı da gelecek. Eşine inat bunu başarabildiğini göster ona :)Daha önce gittik ama artık reddediyor benim ihtiyacım yok diyor
Yok çalışıyorum ben bugün de Salıdan itibaren bir hafta izinliyimCanım sen bugün evdesin dimi? Hadi gel toparla kendini ve başla 4.boya. İstersen akşam başla nasıl istersen. Eşin de sen yaptıkça sana inanacak. Az girse bile git ona bak yapabiliyorum diye koş söyle mutluluğunu paylaş. Sen yaparsın. Sen güçlü birisin. 3.boya kadar gelmişsin devamı da gelecek. Eşine inat bunu başarabildiğini göster ona :)
- 29 Şubat 2024
- 71
- 44
- 3
Anladım canım o zaman istersen salıdan itibaren çalışalım seninle:) ben buralardayım :) tabi henüz kendim de yenemedimYok çalışıyorum ben bugün de Salıdan itibaren bir hafta izinliyim
Olur tabii siz ne durumdasınızAnladım canım o zaman istersen salıdan itibaren çalışalım seninle:) ben buralardayım :) tabi henüz kendim de yenemedim
- 29 Şubat 2024
- 71
- 44
- 3
Ben de 5.boya devam ediyorum :) daha önce eşli deneme yapmıştım ama kası geçememiştik. O yüzden son dilatörü tekrar yapıyorum. Yarın yine eşli deniycem bakalım :)Olur tabii siz ne durumdasınız
- 29 Şubat 2024
- 71
- 44
- 3
Evet ya maalesef ben regl öncesi başlamıştım son boya. 3-4 egzersiz sonra eşliye hazır olduğumu hissettim. Ama tabi regl olma zamanım da gelmişti hatta birkaç gün gecikmişti bu boyu yaparken. O yüzden eşim regl sonrası deneyelim buna biraz daha alış dedi. Sonrasında önce dilatör ve hemen ardından eşli deneme yaptım. Ama maalesef olmadı. Oysa o kadar güzel hayaller kurmuştum ki olacağına çok inanıyordum. Sağlık olsun tabi. İşte şimdi başa sarmış gibi hissediyorum yani o son boy için.Eşli deneme de kasılmanız mı oluyor hala
- 29 Şubat 2024
- 71
- 44
- 3
- 29 Şubat 2024
- 71
- 44
- 3
İnşallah siz de yeneceksinizHıımm doktoru dinleseydiniz olacakmış sanki ama olsun sizin yanınızda olan bir eşiniz var o güçle yenersiniz
İnşallahİnşallah siz de yeneceksiniz
Ben sadece bir parmağımı yapabiliyorum siz nasıl yaptınız acaba 5 gündür yapıyorum ama eşimi almaya hala cesaretim yok maalesef ne yapacağım bilmiyorum 1 seans doktora gittim ama aşırı pahalı devam ettiremedim doktordan önce parmağımı bile dokunduramıyordum gelişme var fakat iyileşme yok ne yapabilirim acabaKendi kendinize olmuyorsa doktor gözetiminde mi deneseniz? Bende dilatör yapamamıştım ama parmak egzersiziyle yendim.
Merhaba ben dün başladım denemelere ilk 3 yaptım sonra bi cesaret 4 e geçeyim dedim ama duvar hissi vardı aynı eşli denemedeki gibi ve çok acıdı girişte yapamadım ama cesaretimden dolayı çok mutlu hissettim kendimi bugünde direkt 3.boydan başladım bir saattir hala 3.boy çalışıyorum uzun süre içimde bekletiyorum sokup çıkarıyorum 4 e ne zaman geçsem acabaİnşallah siz de yeneceksiniz
- 29 Şubat 2024
- 71
- 44
- 3
Çok iyisin canım. 3e tamamen alışınca 4e geç emin ol böyle daha rahat alacaksın 4ü. Ben de böyle yaptım ve 4 girerken sanki 3 giriyordu :) hafif baskı hissedebilirsin bu normalMerhaba ben dün başladım denemelere ilk 3 yaptım sonra bi cesaret 4 e geçeyim dedim ama duvar hissi vardı aynı eşli denemedeki gibi ve çok acıdı girişte yapamadım ama cesaretimden dolayı çok mutlu hissettim kendimi bugünde direkt 3.boydan başladım bir saattir hala 3.boy çalışıyorum uzun süre içimde bekletiyorum sokup çıkarıyorum 4 e ne zaman geçsem acaba
Ben 4 ü yaptım zor oldu ama oldu ilk girdiğinde acı ve sızı oldu hareket ettiremedim bir süre beklettim sonra yavaş yavaş hareket ettirdim iki kere denedım olduÇok iyisin canım. 3e tamamen alışınca 4e geç emin ol böyle daha rahat alacaksın 4ü. Ben de böyle yaptım ve 4 girerken sanki 3 giriyordu :) hafif baskı hissedebilirsin bu normal
- 29 Şubat 2024
- 71
- 44
- 3
Tebrik ederim canım böyle devam et. Mesela oradaki ağrıyı hafifletmek için dilaötürü dediğin gibi beklet hareket ettirme sonra titreşimlerle hareket ettir.. bu titreşim o sızıyı en aza indiriyor. Yani orasında sızı hissi olsa bile sen titreşimle yapınca sanki bu titreşimden oluyormuş gibi hissettiğin için kendini daha rahat hissedersinBen 4 ü yaptım zor oldu ama oldu ilk girdiğinde acı ve sızı oldu hareket ettiremedim bir süre beklettim sonra yavaş yavaş hareket ettirdim iki kere denedım oldu