Bir kaç ay sonra malesefNe kadar zamanda geçti acaba?
İnternete ne yazsan kansersin zaten konu sahibi, en iyisi internete hiç yazmamak.Bu kadar uzun sürmesi normal mi peki? İnternete baktım kist kanser gibi sebepler olabilir yazıyor gerildim açıkçası
Benim de lekelenme oldu birkaç gün ince ince sızdı hep kan. Her seferinde zarın farklı yerden yırtıldığı için olabilir. Vajinanızın tamamen alışmasıyla kanama da bitecektirArkadaşlar merhaba, ben vajinismus hastasıydım. Dilatör anestezik sprey kullanarak yendim geçen hafta vajinismusu. İlk ilişkim reglim bittikten 2 gün sonraydı. Anestol ve vemcain kullanarak ilişki yaşadım. Sonraki 2 gün de aynı şekilde. İlk ilişkiye girdiğimden itibaren her gün lekelenme şeklinde kanama oluyor. Bugün 7. Gün kanamanın seviyesş biraz artmıştı. Korunduk ve doğum kontrol hapı da kullanıyordum. Bu kanama neyden kaynaklabilir bu durumu yaşayan var mı?
Benim de aynıydı. Hâlâ kendini kasıyor ve acı hissediyor da olabilirsin.bu yuzden lekelenme olabiliyor vajinusmus sonrasi.Ara verme sakın. Bi süre sonra bitiyor kanama. Yeni yenmissin ara verirsen hep ayni acıyı hissedeceksin. Sen devam et bi sure sonra her şey yoluna giriyor. Tebrik ederim bu aradaArkadaşlar merhaba, ben vajinismus hastasıydım. Dilatör anestezik sprey kullanarak yendim geçen hafta vajinismusu. İlk ilişkim reglim bittikten 2 gün sonraydı. Anestol ve vemcain kullanarak ilişki yaşadım. Sonraki 2 gün de aynı şekilde. İlk ilişkiye girdiğimden itibaren her gün lekelenme şeklinde kanama oluyor. Bugün 7. Gün kanamanın seviyesş biraz artmıştı. Korunduk ve doğum kontrol hapı da kullanıyordum. Bu kanama neyden kaynaklabilir bu durumu yaşayan var mı?
Canim sprey ve kremi nasıl kullandın bende kullanicam da anlat misin rica etsem ve ne kadar süre bekliyorsun kullandıktan sonraArkadaşlar merhaba, ben vajinismus hastasıydım. Dilatör anestezik sprey kullanarak yendim geçen hafta vajinismusu. İlk ilişkim reglim bittikten 2 gün sonraydı. Anestol ve vemcain kullanarak ilişki yaşadım. Sonraki 2 gün de aynı şekilde. İlk ilişkiye girdiğimden itibaren her gün lekelenme şeklinde kanama oluyor. Bugün 7. Gün kanamanın seviyesş biraz artmıştı. Korunduk ve doğum kontrol hapı da kullanıyordum. Bu kanama neyden kaynaklabilir bu durumu yaşayan var mı?
Ben önce anestol kullandım ama bence anestol etkisiz. Spreyi sıktıktan sonra biraz yanma oluyor. 10 dk içinde uyuşuyor. Ben önce uyuştuğunu bile anlamadım. Eşim oldu dediğinde inanmadım hatta hissetmedim çünkü. Daha sonra da gergindim ama biraz kaslarımı sıkıp bırakarak alıştım genişlediğine ikna oldum canımCanim sprey ve kremi nasıl kullandın bende kullanicam da anlat misin rica etsem ve ne kadar süre bekliyorsun kullandıktan sonra