Vajinismus ve hamilelik

Bluerosa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
110
48
48
Herkese merhaba. 1 yıllık evliyim ve vajinismus rahatsızlığım var denemeler esnasında eşim bazen vajina girişime boşalıyor bu da hamile kalmaya sebep olabiliyormuş çok düşük bir ihtimal bile olsa. Bu ay adetim 5 gün gecikti hiç bir belirti yok agrı vs. Ve vajinamda kuruluk var hamilelikte akıntı olurmuş genelde.. Şuan bu durum için hazır değilim test alıp yapmaya korkuyorum pozitif çıkarsa diye böyle birşey yaşayan oldu mu vajinismusken hamile kalan var mı acaba?

Bende vajinusmusum. 2 buçuk yıldır olmadı öyle bişey istemiyosan olmaz inş.
Ama dediğim doğru olabiliyomuş.
Afedersin biraz giriş olabiliyosa gebelik olabilir

Bende vajinusmusum. 2 buçuk yıldır olmadı öyle bişey istemiyosan olmaz inş.
Ama dediğim doğru olabiliyomuş.
Afedersin biraz giriş olabiliyosa gebelik olabilir
Hiç giriş yok bende o yüzden rahattım evlendiğim ilk dönemler Doğum kontrol hapı kullanıyordum riske atmamak için ama o da isteksizlik yapıyor bir yandan da vajinismus olunca hiç istek olmuyordu mecbur hapı bıraktım dediğim gibi ufacık bir giriş bile olmadığı için ihtimal vermiyordum ama bunu yenmeden de böyle birşey benim psikolojimi daha da kötü yapar zaten kendimi evli gibi bile hissetmiyorken tabi hayırlısı amaa...

Zaten doktorlarda önermiyo. Hakkında hayırlısı olsun test yap bence artık

8 aydir ayni durumdaydim hic boyle bisey basima gelmedi icinde kalmasin test yap benim sorunum bitti sukur kurtuldum.

Bende hamile kaldım vajınısmus hastasıyken
Merhaba bende vajinismus yok fakat eşimde sertleşme problemi olduğundan ilişkiye giremiyoruz 4 yıldır evliyim artık bebek sahibi olmak istiyorum eşim tedavi görüyor ama ne yazıkki hala ilişki gerçekleşmedi nasıl hamile kaldınız acaba çok özel değilse artık çaresizlikten kafayı yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…