- 24 Aralık 2024
- 647
- 217
- 18
- Konu Sahibi banaderlerelif
-
Girişte kasmadıgımı düşünüyorum ama yine acı oluyor, kadın doğumda alttan muayene olduğumda başım dönüyor tansiyonum düşüyor hala. Kimisi de böyle olup sonradan zevk aldıgını söylüyor ama anlayamıyorum acı çekerken nasıl zevk alınabilir. Bazen Çok derinde bir yere geldiğinde tuhaf bi his geliyo idrar geliyormus gibi. Zevk alınan yer orası mı ki? Onu bilr bilmiyorumKuruluğa kayganlaştırıcı iyi geliyor da giriş için hala çok uğraşıyorsanız tam olarak hastalık bitmemiş demektir bu durumda da zevk almamanız çook normal.
Siz henüz yenememişsiniz. Dilatörle çalışma yaptınız mı?Girişte kasmadıgımı düşünüyorum ama yine acı oluyor, kadın doğumda alttan muayene olduğumda başım dönüyor tansiyonum düşüyor hala. Kimisi de böyle olup sonradan zevk aldıgını söylüyor ama anlayamıyorum acı çekerken nasıl zevk alınabilir. Bazen Çok derinde bir yere geldiğinde tuhaf bi his geliyo idrar geliyormus gibi. Zevk alınan yer orası mı ki? Onu bilr bilmiyorum
Parmak egzersizi yaptım kendi iki parmağımı rahat içeri alıyorum ama p..s daha kalın geliyor sanki zorlanıyorumSiz henüz yenememişsiniz. Dilatörle çalışma yaptınız mı?
3 parmak ile çalışın. 3 parmağı soktuktan sonra parmaklarınızı gerdirin genişletinParmak egzersizi yaptım kendi iki parmağımı rahat içeri alıyorum ama p..s daha kalın geliyor sanki zorlanıyorum
3 parmak mı3 parmak ile çalışın. 3 parmağı soktuktan sonra parmaklarınızı gerdirin genişletin
Yaparsın sen 2yi yapan 3ü de yapar3 parmak mıdeneyeceğim esnek yer sonuçta bir sey olmaz diyerekten
Ay hadi inşallahYaparsın sen 2yi yapan 3ü de yapar
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Vajinismusu yendim ama isteksizlik var şimdi de. Bir çare bulabildiniz mi?Merhaba.. 1.5 yıllık evliliğimde ilk beş ay vajinismus yaşadım cinsellikle ilgili hurafeler" öyle yırtılır böyle kanar." gibi söylentilerle çok acı çekeceğimi düşündüm ve vajinismus olduğum için gerçekten de çok acı çektimneyse bunu Dr lâ kitaplarla alıştırmalar yaparak atlattık. bu süreçten sonra ilişki olmayaa basladı artık ancak ben ilk üç dk sadece içeri alabilmek için ugrasıyorum. Yine ağrı yine acı, yine kuruluk. Çek çıkar...tekrar jel sür..tekrar dene derken kan ter içinde kalıp sonunda içeri alabiliyorum. Bu sefer de kuruluk dan dolayı sanırım git gel yaparken ağrı hissediyorum. Zevk bu durumda sadece hayal oluyor. Günler böyle geçti gitti bir buçuk sene sonunda da cinsel ilişki den soğuyan asla eşi istemese istemeyecek olan bir kadın oldum.
Evlendiğimiz ilk ay ıslanmam için elimi tutması yeterliyken şu an ne kadar öpse ne kadar masaj yapsa da ıslanamıyorum.
Benim gibi olan bunu aşabilip vajinal zevk alabilen kadınlar.. Kadınlarımız...lütfen bana yardım edin var mı çare
İstek nadiren geliyor eskiden hiç ıslanamıyordum şimdi biraz daha rahatım o konuda çok şükür. İlişki esnasında zevk çok az amaAynı sorunu ben de yaşıyorum. Vajinismusu yendim ama isteksizlik var şimdi de. Bir çare bulabildiniz mi?
Ben de yaşıyorum. Doktora gittim. Bir vajinal fitil verdi. Yeni başladım Vajinal kurulukkta etkili olduğunu söylediBu yasadıklarımı yasayan yok muuu🌫
Merhaba Fitilin adı nedir acabaBen de yaşıyorum. Doktora gittim. Bir vajinal fitil verdi. Yeni başladım Vajinal kurulukkta etkili olduğunu söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?