Vajinismus ve cinsel isteksizlik

banaderlerelif

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
11
1
31
Merhaba.. 1.5 yıllık evliliğimde ilk beş ay vajinismus yaşadım cinsellikle ilgili hurafeler" öyle yırtılır böyle kanar." gibi söylentilerle çok acı çekeceğimi düşündüm ve vajinismus olduğum için gerçekten de çok acı çektim neyse bunu Dr lâ kitaplarla alıştırmalar yaparak atlattık. bu süreçten sonra ilişki olmayaa basladı artık ancak ben ilk üç dk sadece içeri alabilmek için ugrasıyorum. Yine ağrı yine acı, yine kuruluk. Çek çıkar...tekrar jel sür..tekrar dene derken kan ter içinde kalıp sonunda içeri alabiliyorum. Bu sefer de kuruluk dan dolayı sanırım git gel yaparken ağrı hissediyorum. Zevk bu durumda sadece hayal oluyor. Günler böyle geçti gitti bir buçuk sene sonunda da cinsel ilişki den soğuyan asla eşi istemese istemeyecek olan bir kadın oldum.
Evlendiğimiz ilk ay ıslanmam için elimi tutması yeterliyken şu an ne kadar öpse ne kadar masaj yapsa da ıslanamıyorum.
Benim gibi olan bunu aşabilip vajinal zevk alabilen kadınlar.. Kadınlarımız... lütfen bana yardım edin var mı çare

Durum biraz psikolojik gibi geldi bana. Eğer vajinismus kısmını çözdüyseniz terapi mi almayı deneseniz acaba? Önceki kötü deneyimlerinizin zihninizde yarattığı bir etki olduğunu düşünüyorum

Kuruluğa kayganlaştırıcı iyi geliyor da giriş için hala çok uğraşıyorsanız tam olarak hastalık bitmemiş demektir bu durumda da zevk almamanız çook normal.

Kuruluğa kayganlaştırıcı iyi geliyor da giriş için hala çok uğraşıyorsanız tam olarak hastalık bitmemiş demektir bu durumda da zevk almamanız çook normal.
Girişte kasmadıgımı düşünüyorum ama yine acı oluyor, kadın doğumda alttan muayene olduğumda başım dönüyor tansiyonum düşüyor hala. Kimisi de böyle olup sonradan zevk aldıgını söylüyor ama anlayamıyorum acı çekerken nasıl zevk alınabilir. Bazen Çok derinde bir yere geldiğinde tuhaf bi his geliyo idrar geliyormus gibi. Zevk alınan yer orası mı ki? Onu bilr bilmiyorum

Siz henüz yenememişsiniz. Dilatörle çalışma yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…