- 24 Aralık 2024
- 11
- 1
- 31
-
- Konu Sahibi banaderlerelif
Girişte kasmadıgımı düşünüyorum ama yine acı oluyor, kadın doğumda alttan muayene olduğumda başım dönüyor tansiyonum düşüyor hala. Kimisi de böyle olup sonradan zevk aldıgını söylüyor ama anlayamıyorum acı çekerken nasıl zevk alınabilir. Bazen Çok derinde bir yere geldiğinde tuhaf bi his geliyo idrar geliyormus gibi. Zevk alınan yer orası mı ki? Onu bilr bilmiyorumKuruluğa kayganlaştırıcı iyi geliyor da giriş için hala çok uğraşıyorsanız tam olarak hastalık bitmemiş demektir bu durumda da zevk almamanız çook normal.
Siz henüz yenememişsiniz. Dilatörle çalışma yaptınız mı?Girişte kasmadıgımı düşünüyorum ama yine acı oluyor, kadın doğumda alttan muayene olduğumda başım dönüyor tansiyonum düşüyor hala. Kimisi de böyle olup sonradan zevk aldıgını söylüyor ama anlayamıyorum acı çekerken nasıl zevk alınabilir. Bazen Çok derinde bir yere geldiğinde tuhaf bi his geliyo idrar geliyormus gibi. Zevk alınan yer orası mı ki? Onu bilr bilmiyorum
Parmak egzersizi yaptım kendi iki parmağımı rahat içeri alıyorum ama p..s daha kalın geliyor sanki zorlanıyorumSiz henüz yenememişsiniz. Dilatörle çalışma yaptınız mı?
3 parmak ile çalışın. 3 parmağı soktuktan sonra parmaklarınızı gerdirin genişletinParmak egzersizi yaptım kendi iki parmağımı rahat içeri alıyorum ama p..s daha kalın geliyor sanki zorlanıyorum
3 parmak mı3 parmak ile çalışın. 3 parmağı soktuktan sonra parmaklarınızı gerdirin genişletin
Yaparsın sen 2yi yapan 3ü de yapar3 parmak mıdeneyeceğim esnek yer sonuçta bir sey olmaz diyerekten
Ay hadi inşallahYaparsın sen 2yi yapan 3ü de yapar