- 24 Aralık 2024
- 11
- 1
- 31
- Konu Sahibi banaderlerelif
Merhaba.. 1.5 yıllık evliliğimde ilk beş ay vajinismus yaşadım cinsellikle ilgili hurafeler" öyle yırtılır böyle kanar." gibi söylentilerle çok acı çekeceğimi düşündüm ve vajinismus olduğum için gerçekten de çok acı çektim neyse bunu Dr lâ kitaplarla alıştırmalar yaparak atlattık. bu süreçten sonra ilişki olmayaa basladı artık ancak ben ilk üç dk sadece içeri alabilmek için ugrasıyorum. Yine ağrı yine acı, yine kuruluk. Çek çıkar...tekrar jel sür..tekrar dene derken kan ter içinde kalıp sonunda içeri alabiliyorum. Bu sefer de kuruluk dan dolayı sanırım git gel yaparken ağrı hissediyorum. Zevk bu durumda sadece hayal oluyor. Günler böyle geçti gitti bir buçuk sene sonunda da cinsel ilişki den soğuyan asla eşi istemese istemeyecek olan bir kadın oldum.
Evlendiğimiz ilk ay ıslanmam için elimi tutması yeterliyken şu an ne kadar öpse ne kadar masaj yapsa da ıslanamıyorum.
Benim gibi olan bunu aşabilip vajinal zevk alabilen kadınlar.. Kadınlarımız... lütfen bana yardım edin var mı çare
Evlendiğimiz ilk ay ıslanmam için elimi tutması yeterliyken şu an ne kadar öpse ne kadar masaj yapsa da ıslanamıyorum.
Benim gibi olan bunu aşabilip vajinal zevk alabilen kadınlar.. Kadınlarımız... lütfen bana yardım edin var mı çare