- 11 Mart 2015
- 15
- 4
- 88
- 31
- Konu Sahibi seviyorumben
merhaba ben evlenmeden öncede bu illet vardı evlendikten sonra da devam etti çok kötüydüm çok kasılıyordum . Hep araştırıyordum ama bi türlü vajinismusu yenemedim . Hergün ağlıyordum üzülüyordum kocama karşı eksik hissediyordum .her gün ‘olucak ‘ diye yatağa girip hüsranla çıkıyordum ... eşim bana çok destek oldu kasılmalarım korkularım nasıl geçecek nasıl kurtulucam diye her gün internetten bakıyordum faydalı olacak yerlere Bir yere gittim psikologdu ve baya ünlü biriydi tv ye falan da çıkmıştı adam . Arkadaşımın dayısıymış adam bizden para almadı ama yardımcı olamadı . Çünkü vajinismus onun alanı değilmiş Gine’de uğraştı ama olmadı yani ... sonra biz düşündük neden para verelim ki dedik dünya kadar para istiyo uzmanlar ... mahsar Osman hastanesinden randevu aldık orası sinir hastalıkları yeri devletin olduğu için sigorta karşılıyor ... iyi ki gitmişiz her hafta gittik eşimle. bazen 2 haftada bir ama 2 ay da hallettik adım adım gittik ödevler verdi her ödevde daha çok kendime güvenim geldi çok mutlu hissettim ve 2 ayın sonunda yaptık oldu daha gidecek seanslarımız vardı yani Kızlar lütfen umudunuzu kaybetmeyin ben size doktorun verdiği görevleri yazarım öyle yaparsınız kimsenin bu bataklıkta olmasını istemem msj atarsınız bana ben yardımcı olurum