• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus u nasil yenicem

Pembesevennnnn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
35
17
8
Öncelikle merhaba herkese nasil anlaticam bilmiyorum kimseyle paylasamadim ben 23 yasindayim 4 aylık evliyim birliktelikte eşimi itiyorum canım çok aciyor ve hala birlikteligi yapamadik ne yapmam gerekiyor ben vajinismusmuyum tam olarak bilmiyorum yalvariyorum yardim edin bana ne yapmam gerekiyor eşim çok anlayisli ama ben kendimi yetersiz hossediyorum herseyi düşündüm psikolojim cok bozuldu hersey o ana kadar iyi tam o esnada eşimi ittiriyorum canim aciyor hic jlerleme olmadan yalvariyorum yardim edin??

Aynı konuyu ikinci kez açmışsınız, bunu silerseniz daha iyi bir iletişim sağlarsınız. Size diğer başlığınızda cevap yazdım.

Evet 2 kez paylastim fakat silemedim bir türlü yeni kullaniyorum bunu nasil oldugu nu bilemedim size cevap verdim diger yerden cok cok tesekkur ederim Allah razi olsun birisi ile paylasmak bile cok iyi geldi

Öncelikle merhaba herkese nasil anlaticam bilmiyorum kimseyle paylasamadim ben 23 yasindayim 4 aylık evliyim birliktelikte eşimi itiyorum canım çok aciyor ve hala birlikteligi yapamadik ne yapmam gerekiyor ben vajinismusmuyum tam olarak bilmiyorum yalvariyorum yardim edin bana ne yapmam gerekiyor eşim çok anlayisli ama ben kendimi yetersiz hossediyorum herseyi düşündüm psikolojim cok bozuldu hersey o ana kadar iyi tam o esnada eşimi ittiriyorum canim aciyor hic jlerleme olmadan yalvariyorum yardim edin??
Size yardımcı olmak isterim çünkü çok zor bir durum

Back
X