• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNİSMUS TRABZON

Mutlaka yalnız başına olmadığını bilmenin, destek görmenin pozitif etkisi vardır ama bir terapistten veya doktordan yardım almadan kendi kendine başarmak zor. Başaranlar ya başlangıç düzeyindedir çok da detay vermek istemiyorum ya da tesadüfen başarabilmişlerdir. Bu "Beni şu ilaç iyileştirdi, seni de iyileştirir" demeye benziyor. Kişi bu öneriyle düzelebilir ama düzeleceği kesin değildir, yan etkisi olabilir, farklı bir ilaç tedavisi görmesi gerekir. Bunu örnek olması açısından verdim. Kısacası uzman yardımı alınması şart bence.

Elbette uzman yardımı imkanı olanın önceliği o olsun.
Ama şahsen ben dr lara biraz uzak biriyim.

Örneğin bir kaç gündür kendimde candida başlangıcı farkettim herkes dr a git mutlaka dese de.
Okudum, aradım, taradım.
Mantıklı çözümleri alıp daha çok da bitkisel olanları uygulamaya koyuldum kendi kendime.
Bana yaradı açıkçası hissediyorum. :D

Vajinusmus da olsam sanırım önceliğim bu olurdu..

O başlık maddi, manevi imkanları olmayan için yol gösterici, faydalı.
Denemekten zarar gelmez.

Buraya konu açmadan evvel muhakkak konu sahibi araştırmıştır.
Uzman yardımı gerekliliğini biliyordur.

Ama burada kendisi gibi birilerini arama yoluna gitmiş.
Bence şuan ihtiyacı olan o başlık diye düşündüm bu yüzden.

Neyse..
Umarım sorununu yakın zamanda çözer.

Cinsel terapi alacaksınız. Trabzon'da yaşasam ve vajinismus hastalığını yensem de neden buradan anonim bir hesapla paylaşayım ki deneyimlerimi? Bu grupla ele alınabilecek bir problem değil, eşiniz ve sizinle alakalı olduğu için malum cinsel ilişki iki kişiyle olduğundan. Cinsel terapi almanız gerekiyor.
Cevaplamak istemiyorsun ya da adam gibi yorum yapmak istemiyorsun soruma cevap yazmayacaksın dikkate almadan devam edeceksin zoruna gidiyorsa yazma kapış

Doktor önerisi olsa tamam da ne yapacak Trabzon'da olunca başınızı mi bekleyecek?
Benim gibi trabzondan başka problemleri olan varsa onlarda faydalansın diye yazdım yorum yapmak için yazmayın lütfen ya bir gidin artık

Forumdaki bölümlerde bu tür konular mevcut oradan inceleyin.
Vajinismus el ele verilip yenilecek birşey değil haliyle.
Psikolojik bir hastalık olduğu için hastalar birbirlerine anlatarak bile bu hastalığa gelebilirler bunu siz anlayamayacağımız için boş yorum da yapmasın sevinirim

Konudaki komik kısmı gösterinde hep beraber gülelim, ben komik birşey göremedim çünkü.

Konu sahibesi,
geçmiş olsun, vereceğim linkten sizin gibi vajinusmus sorunu yaşayan hemcinslerinizin yazılarını okuyabilir, konuya katılabilirsiniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rimizle-vajinismusu-yenelim.251269/page-21532
Anlayışınız için çok teşekkür ederim sizin gibi insanların sorunlarını anlayabilene Üyeler olunca bu portal gayet iyi

Cevaplamak istemiyorsun ya da adam gibi yorum yapmak istemiyorsun soruma cevap yazmayacaksın dikkate almadan devam edeceksin zoruna gidiyorsa yazma kapış

Pardon? Ben size gayet düzgün bir yorum yaptım nesi "adam gibi" değil? Cinsel terapi görmeniz gerekiyor doğrusu bu. Düzgün hitap etmeyi öğrenin.

Pardon? Ben size gayet düzgün bir yorum yaptım nesi "adam gibi" değil? Cinsel terapi görmeniz gerekiyor doğrusu bu. Düzgün hitap etmeyi öğrenin.
Ay sağ ol ya ben bilmiyordum sanki işte bilmediğimiz için bilmeden yorum yapıyorsunuz trabzon da cinsel terapist yok ben de bu yüzden merak ettim bu yüzden sordum bilmiyorsanız lütfen cevap yazmayın bir susun

Ay sağ ol ya ben bilmiyordum sanki işte bilmediğimiz için bilmeden yorum yapıyorsunuz trabzon da cinsel terapist yok ben de bu yüzden merak ettim bu yüzden sordum bilmiyorsanız lütfen cevap yazmayın bir susun

Saldırgan saldırgan konuşmaya devam edecek misiniz? Trabzon'da cinsel terapist yok diye belirtirseniz daha farklı bir yorum yapabilirim. Herkes de bilmek zorunda değil. Konuşma stiliniz saygısızca.

Neden el ele verilip yenilmesin anlamadım..

Ben bu forumda vajinusmus başlığına zaman zaman uğrarım.
Birbirlerine öyle detaylı yardımcı olmuşlar o kadar destek vermişler ki.
Pek çok kadının müjdesini de okudum.

Eşinden yeterli desteği göremeden bile buradaki destekle bu sorununu aşabilen var.

Yukarıda link vermiş bir arkadaş.
Umarım faydasını görürsünüz.
Mutluluklar.
Çok teşekkür ederim bu platformda anlayışlı insanlar görmek çok güzel

Saldırgan saldırgan konuşmaya devam edecek misiniz? Trabzon'da cinsel terapist yok diye belirtirseniz daha farklı bir yorum yapabilirim. Herkes de bilmek zorunda değil. Konuşma stiliniz saygısızca.
Bu saygısızlık değil sadece kendine güven cümlelerimden ve kelimelerimden gayet eminim. Ayrıcada istikrarlıyım insanların problemleri ile İlgisiz yorumlar yapıp sayfayı meşgul edene kadar hiç yapmayın bence daha iyi Lütfen cevap yazmazsanız sevinirim aynı dili konuşamıyoruz çünkü iyi akşamlar

Bu saygısızlık değil sadece kendine güven cümlelerimden ve kelimelerimden gayet eminim. Ayrıcada istikrarlıyım insanların problemleri ile İlgisiz yorumlar yapıp sayfayı meşgul edene kadar hiç yapmayın bence daha iyi Lütfen cevap yazmazsanız sevinirim aynı dili konuşamıyoruz çünkü iyi akşamlar

Bir sürü cinsel terapist de buldum Trabzon'da. Yeterince araştırmamışsınız demek ki. Hatta CETAD (Cinsel Eğitim Tedavi ve Araştırma Derneği) şubesi bile var, nasıl araştırdıysanız. Kendim de psikoloğum maddi durumum yok falan derseniz anlarım, hatta yardımcı olmaya çalışırım. Buradan insanlara saldırmanın size yardımı dokunmaz. Yine de umarım hastalığınızı yenersiniz, uzman yardımı önermekle de sizinle dalga geçtiğimi düşünmüyorum. İyi akşamlar.

Çok teşekkür ederim bu platformda anlayışlı insanlar görmek çok güzel

Katılıyorum bu forum anlayışlı üyelerle güzel.
Onlar olmasa hiç girmezdim ben de.

Ama siz de biraz fazla saldırgansınız bence.

Başlıkta Trabzon olunca espri yapmışlar.
Gülmeye ihtiyacımız olan günlerdeyiz.
Güldürebildiysem ne mutlu diye düşünseniz güzel olurdu.

Sorununuz ciddi, canınız sıkkın anlıyorum.
Ama gerçekten size yardımcı olmak isteyen arkadaşa bile ters davranmışsınız.

öncelikle pskyatri bölümünden randevu alın ve doktra eşinizle gidin ilk aşama konusşmayla geçiyor biliyorum zor bi durum bnde yaşadım çünkü devlet hastanesinden ilk görüşmeni yap canım inşallah yenersin biran önce sormak istediğin bişey olursa konusuruz Allah yardımcın olsun vajınusmusu yenen benim gibi bi çok arkadaş var burda o sayfalarada bakmanı isterim

Yogun Anksiyete olusturan derdiyle dalga gecer gibi yapilan yorumlari usenmeyip Kibledim..
Allah empati yetenegi versin..

Konu sahibi Trabzon'da cinsel islev bozukluklariyla ilgilenen doktor arastirmakla baslayabilirsiniz. Tedavisi konusunda yeterli bilgimin olmadigi bir konu.. gecmis olsun.. insallah hersey yoluna girer..
Çok teşekkür ederim

öncelikle pskyatri bölümünden randevu alın ve doktra eşinizle gidin ilk aşama konusşmayla geçiyor biliyorum zor bi durum bnde yaşadım çünkü devlet hastanesinden ilk görüşmeni yap canım inşallah yenersin biran önce sormak istediğin bişey olursa konusuruz Allah yardımcın olsun vajınusmusu yenen benim gibi bi çok arkadaş var burda o sayfalarada bakmanı isterim
Çok teşekkür ederim devlet hastaneleri ilgileniyor nu acaba biliyor musunuz ?

Kızlar beynine format at adlı kitabı duyan yada okuyan varmı aramızda?

Back