Neden el ele verilip yenilmesin anlamadım..
Ben bu forumda vajinusmus başlığına zaman zaman uğrarım.
Birbirlerine öyle detaylı yardımcı olmuşlar o kadar destek vermişler ki.
Pek çok kadının müjdesini de okudum.
Eşinden yeterli desteği göremeden bile buradaki destekle bu sorununu aşabilen var.
Yukarıda link vermiş bir arkadaş.
Umarım faydasını görürsünüz.
Mutluluklar.
Bu cümleyi ben demiştim.Neden el ele verilip yenilmesin anlamadım..
El ele yenmekten ziyade bu iki kişinin arasında yaşanan bir problem olduğu için herkes rahat rahat özelini açmak istemeyebilir, isteyerek paylaşım yapanlar olacaktır ama doğrusu bir terapistle beraber bu sorunu aşmaktır. Herkesin seviyesi farklıdır çünkü kimisi daha rahat yenebilecekken kimisi zorlanabilir, her egzersiz herkese uymayabilir vb. Bu yüzden yani.
Ben yarismaya istanbul'dan katiliyorum ama. Anlat sen ablacim dinliyoruz.7 aylık evliyim vajinismus problemim var.Artık psikolojim bozulmaya başladı .. yenemiyorum trabzonda bu hastalığı yenen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Evet ama zaten o başlık özelini dr yerine bunu yaşayan kadınlarla paylaşmak isteyenler için var :)
Çok da aktif kullanılıyor..Yazanı, paylaşım yapanı çok.
Birbirleri sayesinde yenen ve binlerce teşekkür edeni çok.
Bence Kk'nın en faydalı başlıklarından biri..
Öyle saçma bir cevap yazmışsınız ki herhalde yazdığımı okumadınız bilginiz yoksa lütfen konumdan çekilinOyle bir baslik yazmissiniz ki vajinismusun Trabzon şubesi sandim sizi
Yogun Anksiyete olusturan derdiyle dalga gecer gibi yapilan yorumlari usenmeyip Kibledim..
Allah empati yetenegi versin..
Konu sahibi Trabzon'da cinsel islev bozukluklariyla ilgilenen doktor arastirmakla baslayabilirsiniz. Tedavisi konusunda yeterli bilgimin olmadigi bir konu.. gecmis olsun.. insallah hersey yoluna girer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?