• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VAJİNİSMUS TRABZON

LeylaKaya

Hayaller dualara emanet...
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2016
2.444
1.405
133
35
7 aylık evliyim vajinismus problemim var.Artık psikolojim bozulmaya başladı .. yenemiyorum trabzonda bu hastalığı yenen varsa yardımcı olabilir mi lütfen

Cinsel terapi alacaksınız. Trabzon'da yaşasam ve vajinismus hastalığını yensem de neden buradan anonim bir hesapla paylaşayım ki deneyimlerimi? Bu grupla ele alınabilecek bir problem değil, eşiniz ve sizinle alakalı olduğu için malum cinsel ilişki iki kişiyle olduğundan. Cinsel terapi almanız gerekiyor.

Forumdaki bölümlerde bu tür konular mevcut oradan inceleyin.
Vajinismus el ele verilip yenilecek birşey değil haliyle.

Neden el ele verilip yenilmesin anlamadım..

Ben bu forumda vajinusmus başlığına zaman zaman uğrarım.
Birbirlerine öyle detaylı yardımcı olmuşlar o kadar destek vermişler ki.
Pek çok kadının müjdesini de okudum.

Eşinden yeterli desteği göremeden bile buradaki destekle bu sorununu aşabilen var.

Yukarıda link vermiş bir arkadaş.
Umarım faydasını görürsünüz.
Mutluluklar.

Ben bu forumda vajinusmus başlığına zaman zaman uğrarım.
Birbirlerine öyle detaylı yardımcı olmuşlar o kadar destek vermişler ki.
Pek çok kadının müjdesini de okudum.

Eşinden yeterli desteği göremeden bile buradaki destekle bu sorununu aşabilen var.

Yukarıda link vermiş bir arkadaş.
Umarım faydasını görürsünüz.
Mutluluklar.

El ele yenmekten ziyade bu iki kişinin arasında yaşanan bir problem olduğu için herkes rahat rahat özelini açmak istemeyebilir, isteyerek paylaşım yapanlar olacaktır ama doğrusu bir terapistle beraber bu sorunu aşmaktır. Herkesin seviyesi farklıdır çünkü kimisi daha rahat yenebilecekken kimisi zorlanabilir, her egzersiz herkese uymayabilir vb. Bu yüzden yani.

Bu cümleyi ben demiştim.
Şu açıdan söyledim hani tabiki destek olunarak atlatılır ama özellikle Trabzon yazması tuhaf, buradan "aa Trabzon'dayım birbirimize destek olalım" denmesini beklemek mantıksız o bakımdan.

El ele yenmekten ziyade bu iki kişinin arasında yaşanan bir problem olduğu için herkes rahat rahat özelini açmak istemeyebilir, isteyerek paylaşım yapanlar olacaktır ama doğrusu bir terapistle beraber bu sorunu aşmaktır. Herkesin seviyesi farklıdır çünkü kimisi daha rahat yenebilecekken kimisi zorlanabilir, her egzersiz herkese uymayabilir vb. Bu yüzden yani.

Evet ama zaten o başlık özelini dr yerine bunu yaşayan kadınlarla paylaşmak isteyenler için var :)
Çok da aktif kullanılıyor..Yazanı, paylaşım yapanı çok.
Birbirleri sayesinde yenen ve binlerce teşekkür edeni çok.
Bence Kk'nın en faydalı başlıklarından biri..

7 aylık evliyim vajinismus problemim var.Artık psikolojim bozulmaya başladı .. yenemiyorum trabzonda bu hastalığı yenen varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Ben yarismaya istanbul'dan katiliyorum ama. Anlat sen ablacim dinliyoruz.

Korkma yani seksten. Seks guzel.

Evet ama zaten o başlık özelini dr yerine bunu yaşayan kadınlarla paylaşmak isteyenler için var :)
Çok da aktif kullanılıyor..Yazanı, paylaşım yapanı çok.
Birbirleri sayesinde yenen ve binlerce teşekkür edeni çok.
Bence Kk'nın en faydalı başlıklarından biri..

Mutlaka yalnız başına olmadığını bilmenin, destek görmenin pozitif etkisi vardır ama bir terapistten veya doktordan yardım almadan kendi kendine başarmak zor. Başaranlar ya başlangıç düzeyindedir çok da detay vermek istemiyorum ya da tesadüfen başarabilmişlerdir. Bu "Beni şu ilaç iyileştirdi, seni de iyileştirir" demeye benziyor. Kişi bu öneriyle düzelebilir ama düzeleceği kesin değildir, yan etkisi olabilir, farklı bir ilaç tedavisi görmesi gerekir. Bunu örnek olması açısından verdim. Kısacası uzman yardımı alınması şart bence.

Yogun Anksiyete olusturan derdiyle dalga gecer gibi yapilan yorumlari usenmeyip Kibledim..
Allah empati yetenegi versin..

Konu sahibi Trabzon'da cinsel islev bozukluklariyla ilgilenen doktor arastirmakla baslayabilirsiniz. Tedavisi konusunda yeterli bilgimin olmadigi bir konu.. gecmis olsun.. insallah hersey yoluna girer..

Yogun Anksiyete olusturan derdiyle dalga gecer gibi yapilan yorumlari usenmeyip Kibledim..
Allah empati yetenegi versin..

Konu sahibi Trabzon'da cinsel islev bozukluklariyla ilgilenen doktor arastirmakla baslayabilirsiniz. Tedavisi konusunda yeterli bilgimin olmadigi bir konu.. gecmis olsun.. insallah hersey yoluna girer..

Öncelikle düzgün cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim şu durumda bu konudan herkesin bir pay çıkarmasın beklemiyordum zaten ancak yaşayan anlayabilir

Back