• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus teşhisi konuldu

bireylulmasali

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2019
2.104
2.704
53
Merhaba kızlar bir ay önce evlendim ve buradan ara ara soru soruyordum eşimle birleşme yaşadığımızı sanıyordum çünkü sabah kalktığımda yatağımda kan vardı bugün doktora muayene oldum ve dr zarın hala yerinde olduğunu birleşme olmadığını söyledi krem ve hap verdi geçmezse terapi göreceğiz aklımda tek soru birleşme olmadıysa neden kan geldi? Ve vajinismusu nasıl yenebilirim?

Merhaba kızlar bir ay önce evlendim ve buradan ara ara soru soruyordum eşimle birleşme yaşadığımızı sanıyordum çünkü sabah kalktığımda yatağımda kan vardı bugün doktora muayene oldum ve dr zarın hala yerinde olduğunu birleşme olmadığını söyledi krem ve hap verdi geçmezse terapi göreceğiz aklımda tek soru birleşme olmadıysa neden kan geldi? Ve vajinismusu nasıl yenebilirim?
Krem ve hap mi? Hangi krem ve hapmis ki bu??? Teshis vajinusmussa hic iliskiye girememeniz gerek.

Kas gevşetici ve uyuşması için krem canım ben de anlayamadım 🤷🏼‍♀️
Bende ayni durumdayim da malesef bunun bir ilaci yok. Ama senin iliskin anladigim kadariyla normal gitmiş zar yapin esnek olabilir mi? Bence baska bir doktora görünmelisin.

Bende ayni durumdayim da malesef bunun bir ilaci yok. Ama senin iliskin anladigim kadariyla normal gitmiş zar yapin esnek olabilir mi? Bence baska bir doktora görünmelisin.
Esnek olsaydı dr söylemez miydi sence?Bilemedim ya çok kötü bir durum 🙄

Esnek olsaydı dr söylemez miydi sence?Bilemedim ya çok kötü bir durum 🙄
Doktor tabiki soylerdi ama anlayamadi mi? Yani bitlesme gerceklestigini esiniz bilebilir aslinda. Vajinusmusta hic iliskiye giremiyorsunuz durumunuz biraz farkli sanki gibi bu durumdan. Gecmis olsun

Birleşme olmadıysa kan neden oldu ki? Bence de birleşme olmuştur başka bir kadın dogumcu doktora görünmeniz.

Vajinismus farkedilmeyecek kadar ufak bi problem değil :) birleşme yaşadığını sanmak nasıl bi ifade yani insan bilmez mi bunu? Hadi siz neyse de eşiniz de mi ilişki yaşadığını sanıyor? Ayrıca hap veren doktoru bi düşünün derim çünkü ilaçla hiç alakası yok bu durumun.

Back