Vajinismus tedavisi

Elakader

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2015
304
58
98
35
Arkadaşlar Izmir de vajinismus tedavisi yapan bayan doktor var mı???LLüüütfennn yazın buraya izmir de gitmesi gerekiyor arkadaşımın çünkü Kocası başka yere gitmiyor.altı aylık evli...

Arkadaşlar Izmir de vajinismus tedavisi yapan bayan doktor var mı???LLüüütfennn yazın buraya izmir de gitmesi gerekiyor arkadaşımın çünkü Kocası başka yere gitmiyor.altı aylık evli...
merhaba benimde izmirde bu konu ile ilgili bayan doktora ihtiyacım var . siz bu konuyu çözümleyebildiniz mi

merhaba benimde izmirde bu konu ile ilgili bayan doktora ihtiyacım var . siz bu konuyu çözümleyebildiniz mi
Yok canım bulamadım. Adana da bi kadın doktor EPC vajinismus tedavi merkezin de tedavi oldu şimdi hamile..darısı sana..

BEN HERA KLİNİKTE TEDAVİ OLMUŞTUM
ŞİMDİ İSTANBUL VE İZMİRDE AÇILMIŞ
SÜLEYMAN ESERDAĞ EŞİ DE MUAYENE YAPIYOR BAK NETTEN İSTERSEN

İZMİR DE ALİ ATA ÖZDEMİR SADECE 1 GÜNDE BEN BU İLLETTEN KURTULDUM KESİNLİKLE ORAYA GİTMELİ. GÖZÜN KAPALI GİT VE AKŞAM ORDAN MUTLU AYRIL BU KADAR.

İZMİR DE ALİ ATA ÖZDEMİR SADECE 1 GÜNDE BEN BU İLLETTEN KURTULDUM KESİNLİKLE ORAYA GİTMELİ. GÖZÜN KAPALI GİT VE AKŞAM ORDAN MUTLU AYRIL BU KADAR.
ADANA EPC HASTANESI VAJINISMUS TEDAVI MERKEZIN DE TEDAVİ OLDU ARKADAŞIM 2 GÜN DEİYİLEŞTİ ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM İLGİNİZE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…