Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,
vajinismus konusunda doktor tedavisi gören var mı? özellikle Ankara Vaya İstanbulda olan kliniklerde tedavi olduysanız ,deneyim ve netür bir tedavi uygulandığı konusunda yazarsanız sevinirim.Ayıca tedavi masrafı olarak nekadar bir bütçe gerekli?
ben istanbulda dr saygın miczakadıoğlu na gittim. kurtuldum bu sıkıntıdan ama cesaretin varsa kadınlar kulübünde vajinusmusu kendi kendine yenen bayanların deneyiminden yararlanabilirsin. çünkü dr da aynı şeyi yaptırıyor ben cesaretsizdim o yüzden dr a gittim. 3 milyar 750 milyon tuttu. yeri kadıköy de. galiba yeşim hanım die bi dr da varmış sitedeki arkadaşlardan yazanlar vardı 2000 dolar galiba o da benim bildiğim bunlar.
Canım özelden yollayamıyorum kusura bakma ...merhaba yanıtını9z için teşekkür ederim sonuç ne oldu başardınız mı.tavsiye ediyormusunz ne kadar sürdü?
lütfen biraz bilgi verin olur mu.
Canım özelden yollayamıyorum kusura bakma ...
Merhaba canım İstanbul da yaşıyorum ben Dr Çapa Tıp Fakultesindeydi Şu an özel açtı kendine, adı Süleyman Engin Akhan internetten araştırabilirsin ben çok memnundum para olayına gelince Üniversiye hastanesiydi 120 tl haftada en az üç gün gittim ama parayı hiç önemsemiyor tatlı dili güleç yüzü daha üstün emin ol hala görüşüyoruz zaten facebook varsa senin orada sayfası var numaraları var bilgi alabilirsin kendisinden, ama emin ol pişman olmazsın o kadar çok insan varki bu sorunu yaşayan oysaki biz hep sadece kendimizde bu sorun var die düşünüyoruz Allah Cümlemizin Yardımcısı olsun canım haber verirsen sevinirim banada...
anladım cnm,senle özel görüşebilirmiyiz dr ilgili bu ay artık dr gitmeye karar verdik bizde
aslı dalan var bak o çok iyiBends doktor arastiriyorum istanbulda Alfa psikoloji varmis duyan veya giden oldumu kizlar psikolojim bozuldu bu vajinismus belasindan
canım doktormu klinikmi hemen bakıyorumaslı dalan var bak o çok iyi
klinikte canım fatihte yeri var fiyatıda bence çok makulcanım doktormu klinikmi hemen bakıyorum
canım ben netten baktımda sadece doktorun adını yazmıştım çıkmadı tekrar bakayım bi fiyatı ne kadarklinikte canım fatihte yeri var fiyatıda bence çok makul
canm seansı 150 tlcanım ben netten baktımda sadece doktorun adını yazmıştım çıkmadı tekrar bakayım bi fiyatı ne kadar
fiyatı çok uygunmuş ya keşke önceden öğrenseydim pzt okullar açılıyor rapormu alıp gelsem acaba bilemedim canım senı çok yordum kusura bakma tedavi yöntemi nasıl yani ben parmakla yapamadım ben daha çok psikolojik tedavi terapi hipnos bu yöntemlerden yanayımcanm seansı 150 tl
ama ben paket aldım 800 tl bu pakette seans sınırlaması yok:)
canm öyle olmaz ki korkma parmakta ne var kifiyatı çok uygunmuş ya keşke önceden öğrenseydim pzt okullar açılıyor rapormu alıp gelsem acaba bilemedim canım senı çok yordum kusura bakma tedavi yöntemi nasıl yani ben parmakla yapamadım ben daha çok psikolojik tedavi terapi hipnos bu yöntemlerden yanayım
sen böyle parmakta ne varki deyince vucudumu bir titreme sardı .((((((eşimle konuşayım rapor işide sıkıntı olmaz umarım tez zamanda gelirim bu arada ne kadarlık evlisincanm öyle olmaz ki korkma parmakta ne var ki
o sana teknik öğretip tenkin ediyor
inan benımde çok pes ettiğim zamanlar oldu gece 1 de mesaj atıyordum sağolsun bir gün bile gık demedi
inanılmaz pozitif ve güler yüzlü gel bir tanış ne çıkarki..
pazartesi benimde randevum var
ve ben ağlıyordum nasıl gircek diye şimdi eşli denemeyi bile çok rahat yapıyorum..
canm ben ilk başta ağldım dşünsen böyle parmakta ne varki deyince vucudumu bir titreme sardı .((((((eşimle konuşayım rapor işide sıkıntı olmaz umarım tez zamanda gelirim bu arada ne kadarlık evlisin
13 aylık bazı vajınısmus hastalarında ılışkı oluyor kızlık zarı yırtılıyor ama tam girmesine musade edilmiyor ben onu bile beceremedim kızlık zarı duruyor hala :)))canm ben ilk başta ağldım dşün
1.5 yıllık sen