VAJİNİSMUS SORUNUM

Herkese merhaba :) benim başımda bu illet şey var çok sıkmadan biraz anlatmak istiyorum. Daha önce bir cinsel birliktelik yaşamadım tamamen kendi kendime keşfettim bunu biraz araştırdığımda vajinismus olduğunu öğrendim ilerde bir ilişki yaşadığım zaman sorunu o zaman çekmek yerine şimdi kurtulayim dedim baktım burda bir çok iyileşen kadın var parmak egzersizleri öğrendim bir kaç kere denedim bir parmak sonra iki parmak ve 3 parmak daha fazlası asla olmuyor ve tek parmak sokarkan bile kaslarımdaki acıyı hissediyorum. lisede çocuk gelişim okudum o yüzden cinsellikle ilgili yanlış bilinen pek çok şeye hakimim yani kafamda acıyacak korkusu ya da kızlık zarı kanaması vs gibi bir korku yok bilinçliyim. uzun lafın kısası ben bu parmak egzersizlerine devam etmeli miyim canımı çok yakıyor bana bir akıl verin
Bendede var nasil basaracam bilemiyorum umudum tukendi artik

Bence umutsuz olmayın bir kadın isterse inanın başarır ben hiç bir yere para vermeden tamamen kendi kendime yendim. Yeterki inanın yoga yapın bedeninizi rahatlatın zihninizdeki yalan dolan bilgileri silin
Nasil basrdiniz bana anlatirmisniz lutfen bende kurtulmak istiyorum

Nasil basrdiniz bana anlatirmisniz lutfen bende kurtulmak istiyorum
İlk olarak kendinizle ve bu hastalıkla barışın. Kendinize inanın en önemlisi. Ben ilk olarak parmak egzersizlerini yaptım. Sürekli ayna ile kendime bakarak vücuduma alışmaya çalıştım YouTube de vajina hakkında 34bilgi adlı bir video var tavsiye ederim. YouTube de sürekli vajina anatomisini tanımaya çalıştım. İşin zor kısmı ilişki kısmıydı. Ben birliktelik sırasında sürekli 'yapabilirsin sen bir kadınsın her kadın yapar' vb sözlerle zihnimi ve bedenimi rahatlatıyordum gerçekten de faydasını gördüm. Yoga ve meditasyon yaptım çokta faydasını gördüm. Tamamen atlatmamdaki en büyük etken ise vajinal ultrason oldu. Çünkü vajinal ultrason da biraz kasılmama rağmen başarılı geçti muayene. oradaki doktora sordum sen de vajinismus yok demişti. Yani şunu söyleyebilirim lütfen kendine inan biz kadınlar istersek yapabiliriz. Egzersizler yap parmak ve kegel egzersizleri. Vücudunu tanı. Kendine kendine konuş kendini motive et. Sana senden başka iyi gelecek kimse yok çünkü.. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın bu hastalığı

İlk olarak kendinizle ve bu hastalıkla barışın. Kendinize inanın en önemlisi. Ben ilk olarak parmak egzersizlerini yaptım. Sürekli ayna ile kendime bakarak vücuduma alışmaya çalıştım YouTube de vajina hakkında 34bilgi adlı bir video var tavsiye ederim. YouTube de sürekli vajina anatomisini tanımaya çalıştım. İşin zor kısmı ilişki kısmıydı. Ben birliktelik sırasında sürekli 'yapabilirsin sen bir kadınsın her kadın yapar' vb sözlerle zihnimi ve bedenimi rahatlatıyordum gerçekten de faydasını gördüm. Yoga ve meditasyon yaptım çokta faydasını gördüm. Tamamen atlatmamdaki en büyük etken ise vajinal ultrason oldu. Çünkü vajinal ultrason da biraz kasılmama rağmen başarılı geçti muayene. oradaki doktora sordum sen de vajinismus yok demişti. Yani şunu söyleyebilirim lütfen kendine inan biz kadınlar istersek yapabiliriz. Egzersizler yap parmak ve kegel egzersizleri. Vücudunu tanı. Kendine kendine konuş kendini motive et. Sana senden başka iyi gelecek kimse yok çünkü.. İnşallah en kısa zamanda atlatırsın bu hastalığı
Insallahhh amin insallahhhh

X