Canım bi tane yazında vajinusmusu atlattığını yazmışsınKızlar ben 2 aydır ilişkşye giremiyorum kadın doğuma gittim kızlık zarın kalın ama psikolojiktir dedi online vajinismus tedavisi alıyorum o zarın esneyeceğini söylüyor emla krem sürüp parmağımı sokma eğzersizleri yapıyoruz ama asla parmağımı sokamıyorum, kalemle denedim onuda sokamıyorum nedenini bilmiyorum ama olmuyor.. Yardım edin lütfen benim neden olmuyor
Hayır vajinismus tedavisiyle ilgili bütün konularım.Canım bi tane yazında vajinusmusu atlattığını yazmışsın
Ben vajinismusu atlattım ama, yani hala ara ara zorluk çekiyorum kızlık zarım kalındı
Hayır vajinismus tedavisiyle ilgili bütün konularım.
Kendinize güvenin çok zor bir süreç ama başarabilirsiniz. Bende çok zor zamanlar geçirdim ama yendim atlattım.Hayır vajinismus tedavisiyle ilgili bütün konularım.
Ben de yaşamıştım. Bence olay oraya bişeyin sokulması. Ha parmak ha cinsel Organ bana aynı şey gibi geliyordu onu ben De sokamazdım. Bu süreçte bana eşim, yakın arkadaşım bir de Cem keçelinin vajşnismus kitabı yardımcı olmuştu. Öncesinde vücudu tanımak oradan çocuk bile çıkabildiğine göre esnek bir yapı olduğunu düşünmek önemli bence sonra da nefes egzersizleri. Ben ondan çok faydalanmıştım en önemlisi de düşünce yapısı tabi onu değiştirmemiz lazım kafadaKızlar ben 2 aydır ilişkşye giremiyorum kadın doğuma gittim kızlık zarın kalın ama psikolojiktir dedi online vajinismus tedavisi alıyorum o zarın esneyeceğini söylüyor emla krem sürüp parmağımı sokma eğzersizleri yapıyoruz ama asla parmağımı sokamıyorum, kalemle denedim onuda sokamıyorum nedenini bilmiyorum ama olmuyor.. Yardım edin lütfen benim neden olmuyor
Cem keçeli zaten cinsel terapist. Kitap da şu şekil, bir tane terapiste gelen hasta var bir de danışan var siz kitapta psikolojik danışma yapılandırması görüyorsunuz. Egzersizler var. Ben tamamını okumadım ama bakış açısı ve farkındalık oluşturmakta etkili olmuştumerhaba cem keçenin kitabında egzersizler var mı acaba nasıl bir kıtap, sadece ben böyle yendim gibi seyler mi var. ona göre almak istiyorum
Kendi kendinize yenemiyorsanız vakit kaybetmeden destek alın. Vajinismus çok kısa sürede yüzde yüz çözümü olan bir durum, beklemeyin.merhaba aldım ve okudum kitabı uygulamaya da çalışıyorum ama başaramıyorum çok tükendim