Vajinismus sonrası Erkek

Namutenahii

"Direnenler yaşar"
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2016
3.404
6.085
Merhaba,
2 senelik vajinismus mücadelem sonrasında bu illetten kurtuldum. Tam anlamıyla normal bir ilişki yaşayalı 4 ay oldu.
Fakat şimdi de bir başka hayal kırıklığı...
Eşimle en sık haftada 1 kez birlikte oluyoruz.
Birlikte olduğumuz zaman çok kısa sürüyor,
Tam zevk almaya başlıyorum, eşim tarafından bitiyor.
Geçende de ilişki esnasında içerideyken birden bire sertleşme problemi yaşadı ve oracıkta bitti.
Vajinismus sonrası erkeklerde de birtakım problemler olabileceğini okumuştum.
Zamanında uzun süre ben ilişki denerken acı çekip, istemeden de olsa onu ittiğim için kendine olan güveni kırıldı belki
Veya tedavi olmama rağmen hala canımı acıtacağını düşünüyor ondan dolayı rahat olamıyor olabilir
Ya da uzun süre ilişki yaşamadığı için, bilmiyorum.
Vajinismus sonrası erkeğin de karşılaştığı problemlerle baş edebilenler olduysa önerilerinizi bekliyorum lütfen ..

bittikten bir süre sonra tekrar ilişki yaşamayı deniyor musunuz? eşinizin sizden önce cinsel hayatı nasılmış hiç yaşamış mı bu sorunu konuştunuz mu?

bittikten bir süre sonra tekrar ilişki yaşamayı deniyor musunuz? eşinizin sizden önce cinsel hayatı nasılmış hiç yaşamış mı bu sorunu konuştunuz mu?

4 ay içerisinde sadece 1 kez üst üste iki kez ilişki yaşadık. İkincisi çok zor oluyor malesef... Benden önce hiç birlikteliği olmamış söylediğine göre.

4 ay içerisinde sadece 1 kez üst üste iki kez ilişki yaşadık. İkincisi çok zor oluyor malesef... Benden önce hiç birlikteliği olmamış söylediğine göre.
o zaman bu zaten onda olan bir problem olabilir. daha önce hiç birliktelik yaşamadığı için o bilmiyor siz de vajinismus olduğunuz için yeni farkına varmış olabilirsiniz.

Siz vajinismus olduğunuz için adam böyle değil, adam zaten böyle olduğu için ve düzgün sertleşemediği için siz kendinizde problem var sandınız bence

Ben bir çok vajinismus vakasının böyle geliştiğine inanıyorum. Kadınlar hep kendinde sorun arıyor. Erkekler ben beceremedim mi acaba diye soruyor mu? Yok

Eşine azıcık telkinde bulunsan, çok keyif alıyorum ama keşke daha uzun sürebilse, var mı ki bunun bir yolu falan desen, birlikte araştursanız. Aklıma başka bir şey gelmedi. Vajinismus yaşamadım, bu sadece bir öneri

Geciktiricili kondom kullanın. Siz üstte olun. Gerektiginde sizi durmanız için uyarmasini soyleyin. Boyle boyle biraz uzar. Ama mucizeler yaratmaz.

Bir tedavi gormesi gerekiyor. Bunu da niye kendileri anlayıp bir adim atmiyorlar anlamiyorum. İlla biz mi soyleyelim? Sonra gururlari kırılıyor iyice kapaniyorlar.

Biz vajinismus oldugumuzu biliyoruz ve tedavi olmak icin canla basla çabalıyoruz hem maddi hem manevi. Onlar niye düşünmüyor bizim gibi?

Merhaba. Bu konu evet yaş çok ileri değilse genelde psikolojik oluyor ve bireyde bunun farknda olmuyor. İyi bir ilişki aile terapistine gidip bu durumdan kurtulabilirsiniz. İnanın çözüm aslında çok basit evliliği ayakta tutmak istiyorsanız bunu yapmalısınız

Canım bence açık açık konuş eşine problemi anca böyle çözersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…