Vajinismus olup kızlık zarı muayenesi olan var mı?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.296
1.534
333
Kızlar vajinismus için yarın kadın doğum randevum var bir anomali var mı ona bakılacak ve yoksa psikiyatri .. ancak merak ediyorum daha önce bu muayeneyi olan var mi malum zaten vajiliyiz bir de parmak filan girmez inşallah işin içine ? Dıştan bakan diyen de var kafam karıştı ...

vajinismus’un da evreleri var. hangi evre olduğunu öğrenmek için elle muayene etmek isteyecektir. parmak alabilen, ama ilişkiye giremeyen de var. hiçbirini yapamayan da. umarım olumlu sonuc alırsınız.

Canım bende aynı sorun vardı bende doktora gittim bunun ıçin ama ben ilişkiye izin vermiyordum eşime çünkü ilk gece aşırı derecede kizlik zari patlayinca çok kan geldi benden bacaklarim yer yatak eşimin üstü hep kan oldu çokta canim acımıştı, bidaha oyle acır korkusuyla istemsiz olarak eşim bana yaklaştığında kendimi kasıyordum ve eşimi itiyordum. Tam 2 buçuk ay sürdü bu çok kavgalar ettik evliliğimiz bile bitme durumuna geldi. Neyse doktora gittim çatala çıktım ve ben doktora bakamadigimdan doktor eldiven takmıştı ve serçe parmağı benim içimdeydi, farkına bile varmadım ve farkına vardığım an doktoru ayagimla ittim, doktor bayandı bu arada. Doktorun tek dediği şey çoğu yolu aşmışsınız kocana biraz yardımcı olursan aşacaksın dedi. Sonra doktor işe yaramadı, bende kendi işimi kendim gördüm ve internette araştırdım 2 hafta kadar parmak egzersizi yaptim kendim sonra eşimle ilişkiye gireceğimiz zaman hakimiyet bende oldu ve eşim bile şaşırdı nasil olduğunu. Şimdide bebek istiyoruz işte vajinismus çok kötü birşey ALLAH sabır versin

vajinismus’un da evreleri var. hangi evre olduğunu öğrenmek için elle muayene etmek isteyecektir. parmak alabilen, ama ilişkiye giremeyen de var. hiçbirini yapamayan da. umarım olumlu sonuc alırsınız.
allahım ne illet bir şey bu

Kalın olduğu için mi o kadar kanadı acaba

Kalın olduğu için mi o kadar kanadı acaba
Yani bilmiyorum kalın mi ince mi de, herkesin yapısı farklıdır herkesinki farklı yani. Benimki baya kanadı çokta canim acıdı kişiden kişiye değişir

Canım ben 2 buçuk sene bu illet hastalığı çektim. Bir doktor kızlık zarı kontrolü yaptı. Ama tabi o yapana kadar ben cinnet geçiriyor gibi kendimi ordan oraya atıyordum. Sadece vajinamın üst kısmını tuttu yukarı kaldırıp ışık tuttu. Öyle baktı. Çok şükür sorunum çıkmamıştı. Başka bir doktorda çok şükür 2 aylık bir tedaviden sonra düzeldim. Şuan paşamızı bekliyoruz çok şükür. Her şey kafada bitiyor. İnan bana bütün gittiğim doktorlar beni tedavi etmek istemezdi, en ağır hasta sensin derlerdi ama ben çok iyi bir doktora denk geldim ve boşanma kararı almışken iyileştim. Hiç acı, ağrı, patlayacak gibi bir his, parçalanma falan yok. Çok rahat ve çok güzel bir şey. Kendini rahat bırakmaya çalış. Biliyorum çok zor diyeceksin çünkü benim için de öyleydi ama bütün o kötü düşünceler gerçek değilmiş. Gerçek olan tek şey zevkmiş. Hatta biraz ağrısın da zevk alayım diyorsun sonra

İnşallah en kısa sürede iyileşirsin canım benim

Bakireysen daha önce ilişki olmadıysa doktor içine herhangi birşey sokmaz rahat ol. Ben de vajinismusken gittiğimde sadece dıştan baktı o kadar. Kaldı ki bir şey sokacak hiç sanmam çünkü ben tedavi olacağımda bile kızlık zarım yırtılabilir bilğilendirildim diye imza attırdılar sen düşün artık.

Allah hayırla kavuştursun evladına canım ... cok şükür atlatmışın ben de şu an psikoloğa gidiyorum başladım seni iyi eden dr kadın doğum muydu yoksa psikolog mu

Anladığım kadarıyla sen de yaşadın bu hastalığı ufacıkta olsa bahseder misin nasıl yendin acaba ?

Allah hayırla kavuştursun evladına canım ... cok şükür atlatmışın ben de şu an psikoloğa gidiyorum başladım seni iyi eden dr kadın doğum muydu yoksa psikolog mu

Benim Türkiye topraklarında gitmediğim hiçbir doktor, hacı-hoca, psikolog kalmamıştı. 3 günlük tedaviler var. En meşhur olanına gittik ve kazık yedik. Tedavi etmeden 6000 tl istediler sonra da şutlayıp gönderdiler bizi. Hera klinikti. Resmen dumur olmuştuk. Ben ağır bir hastaydım. Ama son çare burnumun dibinde bir kadın hastalıkları profesörü varmış ona gittim. Yanıbaşımdaki doktordan haberim yoktu Çok şükür 2 ay tedavi gördüm ve imkansız bir hastayken iyileştim. Dedim ki olur da hamile kalırsam bebeğimin resmini bana ağır hasta diyen doktorlara gönderip bakın ben iyileştim hatta anne bile oldum diyeceğim

Her şey kafada bitiyor canım. Biz tedaviye seans seans eşimle beraber gittik. Videolar izledik. Egzersiz yaptık. Benim için en zoru egzersizdi ama doktorun iyiyse sana nasıl yapacağını en iyi şekilde gösteriyor. Sonra bir an ilişkiye girdik oldu bitti.

Eşime ilişkiye girdiğim ilk an şunu dedim "korktuğum şey bu muymuş, eee hiç ağrımıyor ki"

Cok sevindim valla senin adına .. parmak egzersizi değil mi

Anladığım kadarıyla sen de yaşadın bu hastalığı ufacıkta olsa bahseder misin nasıl yendin acaba ?
Üç sene yaşadım hem de ne üç yıldı şükürler olsun kurtuldum hala kasılmalarım oluyo ama o da geçer inşallah. Ben kendim hiç bir şekilde başaramadım. Kremler dilatörler parmak egzersizleri denedim ama yapamadım hiç birinde. Doktor sayesinde yendim uygulaması psikolojik değil fizekseldi. Çubuklar ve spreyle uygulama yapıyordu. İlkinde olmadi tekrar gittik doktora bir hafta sonra aynı işlemi tekrar uyguladı ondan sonra oldu. Bu üç yıl bu kadar kısa ve basit geçmedi tabi. İnşallah sizde kurtulursunuz. Neler yaşadığınızı tahmin edebiliyorum ama sabredin ve inanın yapabileceğinize bir de doktora gitmeyi ihmal etmeyin benim üç yılımı çaldı sizin böyle olmasın asla ertelemeyin üzerinde durun.

Her doktora muayene olma bence.Ben vajinismus iken 4 aylık evliyken gittim beni zorla parmakladı canımı yaktı ölüyorum sandım bir de bana sende vajinismus yok olsa bu masaya yatamazsın dedi masaya yatmakla bitiyor sanki büyük bir travma oldu eşime 1970lerden kalma iğrenç iğrenç öğütler verdi.Biz tabii yine yapamadık 10 ay boyunca bu kabusla yaşadım artık boşanma derecesine geldik.Sonra bir şekilde tedavi olmaya gittim uzman bir doktora hemen kurtuldum Allah'a şükür onun kızlık muayenesinde çok çok rahattım asla can yakıcı bir şey yokmuş.Benim travmamı yaşamaman için diyorum aman dikkat et doktorunu iyi seç

Reyyan Temizkan hoca var şiddetle tavsiye ederim eğer gitme imkanınız varsa

Merhaba ne kadarlik cinsel iliski yasiyorsunuz? Ben evlendikten sonra 3 hafta sonunda iliskiye girebildim. Tamamen panik ve strestenmis. Dr a ozele gittim parmagiyla muayene yapti. Sikinti yok krem ve ilac vericem dedi sanirm onlar sayesinde daha rahat oldu suan bj sikintimiz yok hersey olmasi gerektigi gibi kendini birak ve rahat davran

Cok sevindim valla senin adına .. parmak egzersizi değil mi
Evet canım parmak egzersizi. İlk ödevim vajinamı ayna karşısında izlemekti. 2.ödevim vajinama dokunma, 3.ödevim parmağımı az bir şekilde sadece girişine sokma, sonra yavaş yavaş parmağımı vajinama geçirdim ve 2 parmak, 3 parmak, eşimin parmağı... böyle sırayla gitti. Doktorum sağolsun hiç acele etme dedi ve bu şekilde iyileştim. Hatta iyileşince elimi bile vajinama geçirdim. Burda açık açık konuşmazsak birbirimize faydamız olmaz. Açıkça söylüyorum her şeyi. Yeter ki faydam olsun. İnanın elimi sokarken bile gram acı olmadı ve kendime çüüşşş demiştim vajina o kadar genişliyor.

Yavaş yavaş ve parça parça ilerlerseniz inanın iyileşirsiniz. Unutmayın ki ben en ağır hastaydım. Ben bile iyileştim. Her şey kafada bitiyor. İnanın ve başarın. Ben sonrasında bunları anlatarak çok arkadaşımın iyileşmesinde rol oynadım. Çok şükür hepsi şuan hamile

İnat edin ve vajinismusu yenin.

Tanı koymak için kontrol edebilir benim öyle olmuştu yani dokundu sonra kasılınca ışıkla baktı.

Merhaba geçen hafta gittim bende vajinusmusum sadece baktı ve hala kız oldugumu söyledi parmakla vs bakmadı korkulcak hiçbisey yok tamamen sizinki psikolojik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…