Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm bak bende iki gün önce tedaviye başladım yapamam dediğim dilatörleri yapıyorum yarında eşli denemem var hemen bir kliniğe gidip başla İnan bana onları yapıyorsam eşimlede yaparım diyorsun zor değilkendimi çok kasıyorum alkolü çok denedim eğer çok içtiysem kendimi daha çok kaybediorum ve ewin bi yerinde ağlarken buluyorum az içtiysemde o an geldiğinde alkol niyetine bişey kalmıo faltaşı gibi açılıo gözlerimbunun için bazı egzersizler war onlarıda kesinlikle yapamıorum uyuşturucu kremleri denedim onlarda işe yaramadı yani artık okdr çaresizim ki ne olursa yapıcam yani o derecede teşekkür ederim saol cnm
(
botoxta şöle ordaki kaslara enjekte ediolar ve birkaç ay o kaslarını kullanamıyosun felç gibi bişi oluyo zamanlada etkisi azalıo ama ilişkiye alışıncada bi sorun kalmıyo(
Dilatör çalışıyor musun canımNasıl yendiniz hangi tedaviyi uyguladıniz lütfen yardımcı olur musunuz bana da. Bende 2 yıllık evliyim ve vajinismusum
Nasıl yendiniz lütfen yardım edin bana lütfenyaprakkkkk sana ulaşamıyorum nerdesın........ben vajınusmusu sonunda yendımhihoyyyt