• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinismus olanlar botox denedinizmi ?

şu an için bir bilgim yok ama öğrendiğimde sana burdan msj atarım istersen tabiki ..hem yaptırırsam işe yararsa sende ona göre haraket edersin :)

tabıkı ısterım ınsallah ıse yarar ama ıste dedıgım gıbı zamanı gecınce aynı oluyor dıye duydum ama denemekte tabıkı yarar var

yaprakkkkk sana ulaşamıyorum nerdesın........ben vajınusmusu sonunda yendımhihoyyyt

kendimi çok kasıyorum alkolü çok denedim eğer çok içtiysem kendimi daha çok kaybediorum ve ewin bi yerinde ağlarken buluyorum az içtiysemde o an geldiğinde alkol niyetine bişey kalmıo faltaşı gibi açılıo gözlerim:KK43: bunun için bazı egzersizler war onlarıda kesinlikle yapamıorum uyuşturucu kremleri denedim onlarda işe yaramadı yani artık okdr çaresizim ki ne olursa yapıcam yani o derecede teşekkür ederim saol cnm :KK43:(
botoxta şöle ordaki kaslara enjekte ediolar ve birkaç ay o kaslarını kullanamıyosun felç gibi bişi oluyo zamanlada etkisi azalıo ama ilişkiye alışıncada bi sorun kalmıyo :KK43:(
Canımm bak bende iki gün önce tedaviye başladım yapamam dediğim dilatörleri yapıyorum yarında eşli denemem var hemen bir kliniğe gidip başla İnan bana onları yapıyorsam eşimlede yaparım diyorsun zor değil

Vajinismus çok kısa sürede yenilebilem bir sıkıntı seanslarım online zaten ulaşırsanız seve seve yardımcı olurum

Back