Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bunu deme sebebim şuydu. Ben de parmağımı sokamazdim oraya. İlk gecemizde normal ilişki yaşadık. Parmak daha zor gelmişti bana. Üstte denedin mi hiç mesela? Kontrol sende olsun. Ben de korktuğum için eşim çok yavaş davranmisti. Hiç sorun olmadı.Ne kadar cabuk cevap geliyo cok mutlu oldum tesekkur ederim. Ancak esimle denemelere gecemem suan cesaretim yok henuz ona. Bir adim atmisken 10adim gerilemek istemiyorum. Bu tedavi sureclerinde en son es ile olan egzersizler var ama ben baslardayim kendim ufak ufak biseyler yapip ilerleyip daha cesaretli baslamam benim icin cok daha iyi olacak
Cok sanslisin cesaretin icin. Bunlari birilerinin yapabildigi duyunca kendimi cok korkak beceriksiz hissediyorum ama ustte olma olayina asla sicak bakamiyorum o kadar cesaretim olsa zaten deneme olayina girebilirdim. Penis delik kismina geldigi anda kendimi kaybediyorum. Sanki yirtilma hissedecekmisim gibi dusunuyorum. Yok boyle bisey diyorum hatta ozellikle dogurgan donemimde istekli oldugum zamana denk getiriyorum daha cesaretli olurum diye ama en cesaretli oldugum zaman parmak denememdi. Sonrasi yok zatenAslında bunu deme sebebim şuydu. Ben de parmağımı sokamazdim oraya. İlk gecemizde normal ilişki yaşadık. Parmak daha zor gelmişti bana. Üstte denedin mi hiç mesela? Kontrol sende olsun. Ben de korktuğum için eşim çok yavaş davranmisti. Hiç sorun olmadı.
Aramizdaki kizginlik kirginlik suan yok hatta cok fazla arkamda. Kizlik zari bozulabilir bunlari denerken izin veriyomusun seninle olmayabilir bu kizlik zari isi dedigimde ben sana guveniyorum ayrica zaten benle olacak ilk iliskin parmakla denedin diye baskasiyla olmus anlamina gelmiyo dedi. Doktor olayina da karsi degil. Arkamda benim ama artik o da uzulmeye basladi. Onun icin cesaretimi topladim sirf. Aramiz iyi yani
Akisina birakma olayini yaptik bizde. 10 ay oldu daha yeni yeni cozum arayisina girdim hatta. Esimin isi stresli zaten geldigi zaman dinlemek istiyo biz sadece haftasonu deniyoruz haftaici kendisi hic yaklasmiyo bile asiri yorgun geliyo. 10 aydir evliyiz 9ay sadece ufak ufak yakinlasmalar oldu hic zorlamadi beni daha bu ay artik cozum bulma derdine dustum cunku o da artik istiyoCanım bizde aynı sıkıntılari yaşadık eşimle çok kavga ediyordur doktora gittik oda işe yaramadı sonra psikologa gittik orda ikimizde içimizdekileri birbirimize döktük ve artık ilişkiye girmek için birbirimizi zorlamiyorduk. Bır kaç günlüğüne tatile çıktık ve orda bı anda oluverdi hiç anlamadığım bir şekilde ne canım acıdı ne de korktum. Yani demek istediğim akisina bırak eşinde bunu sıkıntı yapmiyormus nasıl olsa
Bence burda ikinizde psikolojik olarak destek almalısınız bunun altında başka sebepler olabilir mesela benim eşim her ilişkiden sonra bağırıp çağırıyordu beraber yatağa bile girmiyordu o yüzden bende korkumdan kendimi kilitliyormuşum sizinde bunun gibi farklı sebepler olabilir canın acicak korkusu vs gibi..Akisina birakma olayini yaptik bizde. 10 ay oldu daha yeni yeni cozum arayisina girdim hatta. Esimin isi stresli zaten geldigi zaman dinlemek istiyo biz sadece haftasonu deniyoruz haftaici kendisi hic yaklasmiyo bile asiri yorgun geliyo. 10 aydir evliyiz 9ay sadece ufak ufak yakinlasmalar oldu hic zorlamadi beni daha bu ay artik cozum bulma derdine dustum cunku o da artik istiyo
Pasiflora diye bi sakinlestirici var onu kullandim. Icki kullandim. Istek arttirici damla aldim 1 gram bile istek yapmadi. Sakinlestirme falan da olmadi. Uyusturucu sprey aldim deneme icin ama ona da cesaretim yok. Dogum yapip vajinismus olan kadinlar var bu sadece iceri bisey girme olayi degil aslinda. Parmagi sokunca bile ileriye izin vermiyo orasi sıkıyo kendini. Yasadiysaniz dedigimi cok iyi anlarsiniz Ama yasamadiysaniz simariklik gibi gelir. Evlenmeden omce bende 1 2 sene iliskiye giremeyenleri duyunca sok olmustum. Ama basima geldiBence sizin sakinlestiriciye ihtiyaciniz var sadece bos bi korku sizdeki vajinismus olsaniz parmaginizida sokamazsiniz ayrica parmaginizi biraz daha ileriye ittirin ordaki kisim duvar degilve ustteki yorumlara katiliyorum ustte olursaniz sizin icin cok daha kolay olur
Tabiki buda olabilir aklimin bi kosesinde bu sebepte var bilinc altimla alakali olabilir diyorum kendi kendime. Ama tek basima parmagimi nasil ittiremiyorum onu anlamadim. Soyle dusunun parmagimin 2 bogumu giriyo daha ilerisinde et var sanki ici o kadarmis gibi. Ben bunu asanlar nasil asti o konuda bilgilenmek istiyorum aslinda. Bu dedigimin aynisini yasayanlar var biliyorum kendisi atlatanlar var. Son carem doktor zatenBence burda ikinizde psikolojik olarak destek almalısınız bunun altında başka sebepler olabilir mesela benim eşim her ilişkiden sonra bağırıp çağırıyordu beraber yatağa bile girmiyordu o yüzden bende korkumdan kendimi kilitliyormuşum sizinde bunun gibi farklı sebepler olabilir canın acicak korkusu vs gibi..
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı seyleri bende yaşadım oradaki et aslında kendinizi kastiginizda kapanan bir duvar kendinizi rahat bıraktığınız da orası açılıyor hatta doktorla konuştuğumda kızlık zarının aslında bir et parcasi olduğunu ve çok esnek olduğu içinde bazı ilişkilerde kanama olmadığını söyledi yani bu aslında kafada biten birşey sadece eşine guven..Tabiki buda olabilir aklimin bi kosesinde bu sebepte var bilinc altimla alakali olabilir diyorum kendi kendime. Ama tek basima parmagimi nasil ittiremiyorum onu anlamadim. Soyle dusunun parmagimin 2 bogumu giriyo daha ilerisinde et var sanki ici o kadarmis gibi. Ben bunu asanlar nasil asti o konuda bilgilenmek istiyorum aslinda. Bu dedigimin aynisini yasayanlar var biliyorum kendisi atlatanlar var. Son carem doktor zaten
Pasiflora diye bi sakinlestirici var onu kullandim. Icki kullandim. Istek arttirici damla aldim 1 gram bile istek yapmadi. Sakinlestirme falan da olmadi. Uyusturucu sprey aldim deneme icin ama ona da cesaretim yok. Dogum yapip vajinismus olan kadinlar var bu sadece iceri bisey girme olayi degil aslinda. Parmagi sokunca bile ileriye izin vermiyo orasi sıkıyo kendini. Yasadiysaniz dedigimi cok iyi anlarsiniz Ama yasamadiysaniz simariklik gibi gelir. Evlenmeden omce bende 1 2 sene iliskiye giremeyenleri duyunca sok olmustum. Ama basima geldi
Gercekten yasayip atlattiysaniz tebrik ederim insallah bende kurtulurum bu seyden. Doktora mi gittiniz nasil aştiniz siz. Bide o et kizlik zarimiSizi o kadar iyi anlıyorum ki aynı seyleri bende yaşadım oradaki et aslında kendinizi kastiginizda kapanan bir duvar kendinizi rahat bıraktığınız da orası açılıyor hatta doktorla konuştuğumda kızlık zarının aslında bir et parcasi olduğunu ve çok esnek olduğu içinde bazı ilişkilerde kanama olmadığını söyledi yani bu aslında kafada biten birşey sadece eşine guven..
Canım inan yırtılma gibi bir his yok. Kayganlastirici denediniz mi?Cok sanslisin cesaretin icin. Bunlari birilerinin yapabildigi duyunca kendimi cok korkak beceriksiz hissediyorum ama ustte olma olayina asla sicak bakamiyorum o kadar cesaretim olsa zaten deneme olayina girebilirdim. Penis delik kismina geldigi anda kendimi kaybediyorum. Sanki yirtilma hissedecekmisim gibi dusunuyorum. Yok boyle bisey diyorum hatta ozellikle dogurgan donemimde istekli oldugum zamana denk getiriyorum daha cesaretli olurum diye ama en cesaretli oldugum zaman parmak denememdi. Sonrasi yok zaten
Iste nasil nereye itecegimi bilmedigim icin ben direk sey diye dusundum baslamadan once parmagi sokan herseyi yapar yazilarda yaziyodu duvar var sanki ileri gitmiyo diye ben yasayinca sok oldum. Bari iki parmak deneyim ileri gidemiyosam dedim yok kastim kaldim kendimi. Deniycem yukari itmeyi de. Ayrica o dediginiz sekilde sevismeyi bende dusundum cunku onceden iliskiye girmeden sevisirken daha korkusuzdum. Denesemmi acaba diyodum belki kendiliginden biseyler olur diye aklimda bulundurcam tesekkurlerEvet yasadim malesef doktorada gittim hatta, bana en iyi gelen sey sakinlesmekti o yuzden oyle soyledim uyusturucu kremi deneyin neden korkuyorsunuz anestol kullanmistim ben guzel uyusturuyor. Ayrica orda et var itemiyorum diyorsunuz fakat vajinanin yapisi o sekilde doktor bana bir makette inceletmisti keske sizde yardim alsaniz, elinizi hafif yukariya dogru iterseniz oranin duvar olmadigini anlarsiniz aslinda.. birde iliskiye girme dusunceniz olmadan sevisiyormusunuz? Gittigim doktor boyle bi calisma yaptiriyordu aciyi korkuyu unutmak adina kendinizi guzel seylere hazirladiginizi hissedin diye.