- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #233.821
kayganlaştırıcı kullanmıyoruz canım çünkü onunla yağ gibi kayıp gidiyor dün ona bepantol sürdüm az ki zaten o bile çok kalmadı ama işte hep ben denedim üstte belki dediğin gibi yapsaydık olması mümkün olabilirdi ki aslında bende altta olurum düşüncesindeydim çünkü denemeleri hep o şekilde yaptım kendimi öyle hazırlamıştım ama eşim o şekilde davranınca oyle denemeye mecbur hıssettım kendımı bır kerede sen uste gec dememe ragmen geçmedi. hersey tek basına da olmuyor benım gosterdıgım cabaları o gormuyor dün üstte olmayınca bir düşün bakalım neden olmuyor diyor hep kıloma laf çarpıyor aslında önceden hiç böyle değildi ben 110 kg idim sevgili olduğumuzda o zamanlar diyet aşkıyla yanardım ama hep hüsranla biterdi sonra nişanlandık ve o zaman gelinliği düşündüm o çok zayıf oldugu için yanında çirkin görüneceğimi düşündüm ve ayaklarım ağırmaya başlamıştı o askere gitmişti o ara nişandan sonra ve 82 kg kadar düştüm nisan ayında ama şu 4 ayda 10 kg geri aldım ilk aylarda ağlayıp hemen mutfaga giderdim çikolata ne varsa yerdim ki şimdide sigara içmeyen ben sigara içmeye başladım ne zamn onunla normal kavgalar dısında daha buyuk kavga etsek hep sıgara içtim artık o kadr buyuk kavga etmemeye calısıyor bu yuzden kılo vermemı ıstıyor ama olmuyor aklım bu konudayken baska bırsey dusunemıyrum kı çocuk için bile umutsuz kılom varmıs cocuk olmazmıs olsada hep sorun olurmus benım 120 kg ile hamıle kalan arkadasım var kızıda kendıde hala hayatta ve sağlıklı her bunye aynı degıl anlamıyor bazen ılıskı denemekten kacınıyordu neymıs bebek hemen ıstemıyormus sankı ılk yapışta bebek olcak gıbı daha bır suru şey var ama keşke benım çabamı görse bunları okut demıssın ya arkadasım o benım suan burada yazdıklarımı gorse okusa sızlerle derdımı paylastıgımı gorse dk sında boşar çünkü ben netten arastırıp vıdeoda doktorları dınlerdım yada bu basarı oykulerını ızlerdım sankı benı baska adamla yakalamıs gıbı davranırdı kı hala oyle suan herseyı ondan gızlı yapmak zorundayım buraya yazmak bana ıyı gelıyor kımseye anlatamadıgım seylerı burada rahatca yazıyorum bırı kızıcak mı kınayacak mı dalga gececek mı dusuncem olmadan cunku hepımız bu yoldan gectık ve gecıyoruz bunun rahatlıgı var ustumde ama tutupta suan bır arkadasıma anneme desem ne ınanırlar ne de akıl verırler ne var onda be dıyıp geçerler kesin