- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #171.241
Geçen hafta en detaylı şekilde yazdım kızlar tek tek yaşadığımı doktor önerime göre uygulamamı yazdım
nasıl başarılı olduğumu falan herşeyii anlattım denesenize lütfem
sordukça farklı bilgi kafanız hepten karışıcakkk![]()
1. film seyrettim bol bol beynimi bu işe alıştırdım
2. doktor tavsiyesi nefes egzersizi yaptım bol bol
3. parmağıma eldiven takıp, zeytinyağı sürerek denemeye başladım ıkınma ile alıştırdım
tam girmesi için de derin nefes aldım verirken ıkındım o anda ittim parmağımı
biraz acıdı ama yağ etkisi ile kolay girdi, oynatmadım tuttum bir süre, sonra hafifçe ileri geri yaptım, gıdıklanma dışında
acı olmadı, hatta hoşuma bile gitti
4. 1 hafta sonra 1 parmak başlayıp 2 parmağa geçtim, 2 parmağa alışınca hafifçe makas haraketi ile vaginamı alıştırdım
5. eşimle denemeler yaptık, önce tek sonra iki parmak
6. bu arada en başından itibaren eşimin organı ile oynadım inceledim, bol bol dokundum, beynimde organ korkusunu yenmek için
7. final se şöyle oldu, önce sıcak duş aldık beraber, birbirimize dokunduk, vucudumuzun her yerine, sonra odamıza geçip, birbirimize
sarılarak film izledik, bu aşırı heyecan yapıyor zaten, ıslanma oluyor oramızda, film devam ederken, kendimde
parmak olayına başladım, arada eşim parmakladı yavaş yavaş, derken iki parmak üç parmak derken, gevşedim
bu arada popo altımda yastıkta koymuştuk, öyle daha iyi açılıyor vagina bölgesi, öpüşmenin ateşli kısmında
eşim daha önce konuştuğumuz gibi, penisini dolaştırdı sürttü, hazırladı beni, ben o arada, derin nefese başladım
sağlam bir ıkınırken, eşime evet dedim, o anda itti, bebeyağlı kaygan olan organı, içeriye giriverdi.
Böylece aşmış oldum bu sorunu ( 6 ay kadar çekmiştim)
darısı hepinizin başına
unutmayın beyinde bitiyorherşey