• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hiç hoş değil söylediğin
burda yazılanları denersen dahada kötü olacak ne demek

herkes kendince yaşadığı sıkıntıyı anlatıp
çözüm öneriyor

boşuna dememişler, bana damdan daha önce düşeni getirin diye değilmi :44:

Ee süper çok da uzak değilsin ben mwcidiyeköydeki ofisine gitmiştim ama bi arkadaşım gidiyor şimdi bakırköyde de ofisi var capacitye giderken zuhuraatbaba durağında inersen tam karşısındaymış numarası 0212466 10 50 mış arkadaşımı arayıp aldım noyu şimdi senin içn canım benim ama sekreteri arayınca psikologun adını mutlaka vermen gerek onu atlarsan her hangi birine yönlendirir benim doktorumun adı Psk. Dilek Çelebi Çelik di iyişallah yenersin tatlım erken karar çok önemli çok doğru bişey yapıyosun sakın vazgeçme mutlaka git bize de durumu haber ver

çok teşekkür ederim bu arada seans ücreti hakkında bilgi verebilir misin bana bir de anadolu yakasında sentez cinsel terapi merkezi varmış orada güldane hanım diye bir psikologu inanılmaz övüyorlar hiç duydun mu sen diyene kadar orayı düşünüyordum. ama sen bizzat memnun kalınca bunu da denemek de yarar var.

evet istanbuldayım zeytinburnundayım ama sorun değil her yerine gidebilrim istanbulun

UTOPYA22 ve kızlaaar
Size öve öve bitiremediğim doktoruma soru sormak isterseniz http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_22921_dilek_celebicelik.htm
Bu adrese tuklayarak sol tarafta özel mesaj gönder bölümünden soru sorablirsiniz ben sormuştum girmeden önce hemn dönmüştü sağolsun sizinde aklınıza takılan şeyler varsa linke tıklayıp soru sorun :)

çok teşekkür ederim bu arada seans ücreti hakkında bilgi verebilir misin bana bir de anadolu yakasında sentez cinsel terapi merkezi varmış orada güldane hanım diye bir psikologu inanılmaz övüyorlar hiç duydun mu sen diyene kadar orayı düşünüyordum. ama sen bizzat memnun kalınca bunu da denemek de yarar var.

Aşkım vala hiç duymamıştım sen söleyince baktım allah aşkına kadın sosyal hizmet uzmanı yaa vereceğin paraya yazık olur insan ruhundan ne anlarlar ki sosyal hizmet uzmanları psikoloji eğitmi almış bi cinsel terapist emin ol herkesden daha iyi yapar bu işi sadece psikologlar çözer diğerleri yalan dolan geliyor bana sen bilirsin yine iyi araştır ama ben gitmeden önce çok araştrmıştın fiyatlaro 200-250 tl seans başına benm gittiğim doktor 150 tlydi cnm 8seans sürdü benm herkesin değişiyomuş ama sennde o kadar sürer herhalde inşallah halledersin cnm benm

Hiç hoş değil söylediğin
burda yazılanları denersen dahada kötü olacak ne demek

herkes kendince yaşadığı sıkıntıyı anlatıp
çözüm öneriyor

boşuna dememişler, bana damdan daha önce düşeni getirin diye değilmi :44:

Anlıyorum seni bende o aşamadan geçtim hayatım vallahi kötü bi niyetim yoktu bende herkes gibi yaşadığım bi deneyimi aktardım ben çok denedim ama olmadı tam 1 yıl denedim kendi çabamla mum kulak çubuğu vs herşey oldu ama iş penise gelince iş değişiyor inşallah allah hepinize yardım eder de kendi başınıza atlatabilirsiniz
Söylerken kötü bi niyetin yoktu bende herkes gibi yaşadığımı söyledim sizin verdiğiniz öneriler gibi bi öneri verdim. Ama yanlış anlaşıldım sanırrım :(:43:

kız bu doktor senin tanıdık değil dime
habire yönlendiriyorsun:52:

:52: bende araştıra araştıra buldum o bir yıl hem denedim hem araştırdım umutsuzluğa kapıldıkça doktor aradım cesaretimi toplafıkça amaaan kendim hallederim ne para harcıcam dedim sonra baktım olmuyo uygun fiyatı eve yakınlığı ve işinde iyi oluşunu duyduğum için gittim iyi ki de gitmişim ama :) :1:
Buna gitmek zorunda değilsiniz ki aşkısı bana iyi gelsiği için öneriyom sizde araştırın iyi birini bulun ama nolur gidin bi psikologa

Anlıyorum seni bende o aşamadan geçtim hayatım vallahi kötü bi niyetim yoktu bende herkes gibi yaşadığım bi deneyimi aktardım ben çok denedim ama olmadı tam 1 yıl denedim kendi çabamla mum kulak çubuğu vs herşey oldu ama iş penise gelince iş değişiyor inşallah allah hepinize yardım eder de kendi başınıza atlatabilirsiniz
Söylerken kötü bi niyetin yoktu bende herkes gibi yaşadığımı söyledim sizin verdiğiniz öneriler gibi bi öneri verdim. Ama yanlış anlaşıldım sanırrım :(:43:

illaki kötü niyetin yok tabikide

ama yararlı bilgilerde veriyor arkadaşlar
yabana atmamak lazım

:52: bende araştıra araştıra buldum o bir yıl hem denedim hem araştırdım umutsuzluğa kapıldıkça doktor aradım cesaretimi toplafıkça amaaan kendim hallederim ne para harcıcam dedim sonra baktım olmuyo uygun fiyatı eve yakınlığı ve işinde iyi oluşunu duyduğum için gittim iyi ki de gitmişim ama :) :1:
Buna gitmek zorunda değilsiniz ki aşkısı bana iyi gelsiği için öneriyom sizde araştırın iyi birini bulun ama nolur gidin bi psikologa

cnm dediğin paralar iyi paralar
bana zor yani
ben aparatı bile nasıl bütçe ayarlıcam onu düşünüyorum:52:

illaki kötü niyetin yok tabikide

ama yararlı bilgilerde veriyor arkadaşlar
yabana atmamak lazım

Psikolog da burda yazan egzersizleri önerecek size ama o egzersixlerin öncesi bi de sonrası var yani yolun başı bi de sonu var egzersiz ortada kalıyo eksik kalan oymuş bende gidinxe anladım yoksa tabiki herkesin verdiği bilgilerden az az psikolog da önercek ama dediğim gibi yoşun başı ve sonu olmafığı için yola ortadan başladığımız için olmuyo bunu demek istedim aslında

Psikolog da burda yazan egzersizleri önerecek size ama o egzersixlerin öncesi bi de sonrası var yani yolun başı bi de sonu var egzersiz ortada kalıyo eksik kalan oymuş bende gidinxe anladım yoksa tabiki herkesin verdiği bilgilerden az az psikolog da önercek ama dediğim gibi yoşun başı ve sonu olmafığı için yola ortadan başladığımız için olmuyo bunu demek istedim aslında

kız ne güzel dedin yolun ortasının desteğini veriyor arkadaşlar
sende yolun başı ve sonun deneyimlerini anlat
boşuna para harcamasın insanlar
illa 1500 2000 paramı çıksın bütçemizden:53::52:

kız ne güzel dedin yolun ortasının desteğini veriyor arkadaşlar
sende yolun başı ve sonun deneyimlerini anlat
boşuna para harcamasın insanlar
illa 1500 2000 paramı çıksın bütçemizden:53::52:

Arkadaşım yeminle söylüyorum bak abdestli ağzımla valahi billahi ben burdan söylesem iyilik etmiş olmam herkesin hayatı başka başka ben kocamla gittim önce tanışma faslı durumumuzu aile yaşantımızı kimlik bilgilerinizi verdik sonra bu iş neden olmuiş durum ne bunu anlattı ilişki yasağı koydu 3 hafta denemedik bu benim kaygımın azalması için ve tedavi içinönemliymiş Sonra her gelişimizde ödev verdi bu ödevlerin eşimle yapmam gereken aşamaları vardı onşarı eşime anlattı ben tam bilmiyorumm bize penisle vajinanın anatomik yapısını anlattı ki galiba en çok işime yaratan bu oldu bilmediğim o kadar çok şey varmış ki ağzım açık kaldı kendi vücüdumu tanımaya yönelik ödevler verdi aynı şekilde eşimle ilgili olan bölümleri de var bunun penis kası ve vajina kası için ödev verdi bu sırada kocamda erken boşalma çıktı doktor bajinismus hastalarıın çoğunun eşinde bu sorun olur dedi onu da eşimle bi seans yaparak halletti 5.seansta parmak egzersizine başladım sonra eşimle birlikte yaptığım egzersizlere geçtik sonra sonra sıra penise geldi onu da başardık allahıma çok şükür en son zevk ve orgazım teknikleri verdi helalleştik bitirdik sonra 2 arkadaşım daha gitti bu kadına birinin tedavisi bitti diperinin devam ediyo

Arkadaşım yeminle söylüyorum bak abdestli ağzımla valahi billahi ben burdan söylesem iyilik etmiş olmam herkesin hayatı başka başka ben kocamla gittim önce tanışma faslı durumumuzu aile yaşantımızı kimlik bilgilerinizi verdik sonra bu iş neden olmuiş durum ne bunu anlattı ilişki yasağı koydu 3 hafta denemedik bu benim kaygımın azalması için ve tedavi içinönemliymiş Sonra her gelişimizde ödev verdi bu ödevlerin eşimle yapmam gereken aşamaları vardı onşarı eşime anlattı ben tam bilmiyorumm bize penisle vajinanın anatomik yapısını anlattı ki galiba en çok işime yaratan bu oldu bilmediğim o kadar çok şey varmış ki ağzım açık kaldı kendi vücüdumu tanımaya yönelik ödevler verdi aynı şekilde eşimle ilgili olan bölümleri de var bunun penis kası ve vajina kası için ödev verdi bu sırada kocamda erken boşalma çıktı doktor bajinismus hastalarıın çoğunun eşinde bu sorun olur dedi onu da eşimle bi seans yaparak halletti 5.seansta parmak egzersizine başladım sonra eşimle birlikte yaptığım egzersizlere geçtik sonra sonra sıra penise geldi onu da başardık allahıma çok şükür en son zevk ve orgazım teknikleri verdi helalleştik bitirdik sonra 2 arkadaşım daha gitti bu kadına birinin tedavisi bitti diperinin devam ediyo

penisle vagina natomik yapısı ne gibi yaralı bilgi verdi
erkekn boşalma demek bednemiş sorun

canım bende evliliğimin ilk 3 ayı vajinusmusla uğraştım evliliğimin ilk günleri kabusa dönüşmüştü ama eşim okadar anlayışlıydiki hiç sorun etmedi ben bu hastalığı kendi kendime yendim bunda eşimin desteğide çok büyük canım sakin ol kendini kasmamaya bak ama eğer kendin yenemiyosan bir doktora görünmende fayda var....

Nasil kendin yendin, ben ne yapsam care olamadim kendime delircem bu nasil birsey böyle:(((

Valla iyi niyetli bir arkadaş gibi ama benimde aklıma gelmedi değil hani. Tanıdık falan mı diye. :)

kesinlikle espriydi, arkadaşın iyi niyetinden şüphem yok
fakat daha önce, başımıza böyle bir şey geldi,
habire yönlendiriyordu bizi, meğer
danışıklı döğüşmüş, sonra farkettik
hee bu arada vaginusmus la ilgili değil
başka psikolojik durumdu:53:

Back
X