• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadaşalr ben grup terapisine başladım daha ilk seansa ev ödevi evrdiler parmak sokun diye zaten sorun oraya bişey girmesi daha ilk deanstan normalmi sizce ya ben sokamıyorum 1 boğum ancak sonra bi tedirginlik geliyo yani giden arkadaşalradamı ilk seansta parmak sokun dediler:(

Canım vajinismus grup teraisiyle asla çözülmez kocanla beraber ya da evli değilsen partnerinle beraber cinsel terapiste gitmen lazım ben istanbulda yaşıyorum vajinismustum 2 yılıık evliyim artık ilişkiye de giriyorum zevk de alıyorum orgazım da oluyorum psikologumdan allah razı olsun yüzlerce binlerce kez

doktor her şehirde yok.özel olarak var tabiki ama onlarda 3binden başlıyormuş.benim malesef öyle bir imkanim yok.dilerim rabbimdn beni ve bu hastalığı cekenleri tez zamanda feraha ulaştırır,dermanını verir inşallah:-(

Hayatım ne 3 bini ben kurtuldum bu illetten istanbulda yaşıyorum kocamla gittiğimde 150 tl tek gittiğimde 120 tl veriyordum 7seans gittim allah doktorumdan razı olsun

Vajinusmusu yenemiyorum.

Umutsuzluğa kapılmak yok bak güzelim ben isytanbulda yaşıyorum 2 yıllık evliyim ve kurtuldum ilişki de oluyo zevk de alıyorum orgazım da oluyom internettn okuduklarıma bende aldandım zamanında sonra bi psikologla tanıştım dünyam değişti mutlaka cinsel terapi yapan bir uzmandan yardım al cnm umudunu kaybetme

Suan deli gibi dr ariyorum yeter bitsin artik tedavi gordugum dr jinekolog ama birde psikiyatri dr gitmek istiyorum ama kimi aradiysam vajinusmus tedavisi yapmiyormus :((

Hangi ildesin cnm ben istanbuldayım vajinismusdum tedavi oldum doktorum harika biriydi derdimi kendi derdi edindi ücretleri de uygun tedavisi de iyi artık ilişkiye girip zevk alabiliyorum tavsiye edebilirim eğer istanbuldaysan artık allahım size de nasip etsin inşaalh

bende kendm kurtldm ve gayt rahatm maksat beyne soz gecrmek cnm
kendin nasil kurtuldun biraz anlatabilir misin ? Kac gunde mesela ben dun serceparmagini bir bogum sokabildim bugun de ortaparmagin ikinci bogumuna kadar ilerleyebildim ama karnimda bir agri var normal mi? 5 veya 10 dk calisabildim okula gitmeden once ona ragmen agri oldu sence normal mi?

kendin nasil kurtuldun biraz anlatabilir misin ? Kac gunde mesela ben dun serceparmagini bir bogum sokabildim bugun de ortaparmagin ikinci bogumuna kadar ilerleyebildim ama karnimda bir agri var normal mi? 5 veya 10 dk calisabildim okula gitmeden once ona ragmen agri oldu sence normal mi?[/QUOTE bir de vazelin kullanıyorum da zarari olurmu acaba]

Merhaba tatlım ben bu site sayesinde çok şükür yaklaşık 4 ay önce vajiyi yendim.öncelikle parmak yapmak zorunda değilsin,kulak çöpünü 13 cm e kadar getirdikten sonra eş deneme yapsi,veya mumu 13 cm e getir daha kolay.yanma hissi bende de olmuştu.geçer ileride.şuan ilişkiden sonrada olabiliyo,normal olduğunu duymuştum.kolay gelsin çok az işin kalmış senin,inşallah atlatacaksın.

Arkadasım sahi mı söylüyorsun. Ilk denememde bu kadarını yapabilmek bana da cok cesaret verdi gercekten. Inşallah dediğin gibi az kalmıştır. Regl oldum birkaç gun ara verdim ilerlemeleri yazıcam yine buraya

kujum ben egzersiz yapamaya başlayacağım inşallah bir aydır misafir muhabbetiyle uğraşıyorum uygun bir zamanda çalışmalara başlayacağımmm gitmeee bak norbit yendiii ikimiz kaldık

inş. canım inş. valla misafirdi tatildi derken dağıldık bi toparlansakiyi olacak hayırlısı demekten başka bişiy diyemiyorum..

canm sen yarısına kadr alıyodn ne oldu böyle ya

canım lırım yine alırım da deneme yapamıyoruzki deneme yapamıyorum denemeye artık gidemiyorum kitlendim denemek istemiyorum değişik bişiy bu anlatamam olmuyor deneme olayı bitti sanki denesek olur deneme olmuyo delirdim gibi bişiy oldum :))

Valla bence pek normal değil . İlk başta organ ı ayna da inceleme ve masaj yapma bilgilendirme ve bu hastalığın alt nedenlerini öğrenme vs var

Hayatım senin için Adanada cinsel terapi almış bi psikolog buldum http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_21399_umran_orkun.htm bi konuş istersen öpüyorum çok

İstanbul tavsiyesi isterseniz bu da Dilek hanımın http://www.tavsiyeediyorum.com/psikolog_22921_dilek_celebicelik.htm bu benim vajinismusu tedavi eden psikolog istanbulda olanlara kesinliklle onu tavsiye ediyorum

2 parmak çok rahat alıyorum ama mum dan korkuyorum nedense:( bide artık çok okur oldum bu yorumu terapistsiz olmaz...diye yazanlar fazlalaştı buda umudumuzu kırıyor ister istemez

2 parmak çok rahat alıyorum ama mum dan korkuyorum nedense:( bide artık çok okur oldum bu yorumu terapistsiz olmaz...diye yazanlar fazlalaştı buda umudumuzu kırıyor ister istemez

Bosver sen onlari ya bende simdi birini aradim 250 liraymis para tuzagi gibi geldi bana onlarda ayni seyi soyleyecek serbest birak kendini zevk al herkes ayni seyi yapiyo falan filan diyecek bildigimiz seyler

Back
X