• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım kader arkadasim burada senin benden ve ötekilerden hiç bir farkın yok. Bizim birbirimizden bir farkımız yok. Sadece cesaret e ihtiyacımz var . CesaretlenmëYe ihtiyacimiz var.
Bir psikolog arkadaş demişti ki insanın en iyi psikologu yine kendisidir. Burada başarı Hikayeleri okursun arkadaşlardan destek alırsın fakat en güzel adım kendi kendini motive etmek
Olur. Ve dua dua bu işin en güzel çözümü dua bence. Ve sırlı anahtari da
Tevekkül . . .

doğrusölüyosun arkadaşım ben psikiyatrise de gidiyorum ama daha cok burdan cesaretleniyorum başkalarının başarılarını okudukca ben nıe yapmayayım diyorum..inş başarıcaz birbirimizin guzel haberleri alıcaz

Arkadaslar lutfen yardimci olun bana.bu illet yuzunden evliligim kotu gidiyor.6 aylik evliym.esimde cok anlayisli beni hic zorlamadi canimi yakmamak icin.bi psikologa gitttim 2 seans alabildim parmak egzersizlerine gecmistik yurtdisinda oturdugum icin donmek zorunda kaldim.yarim kaldi.cem kecenin kitabiyla egzersizlere devam ettim.kulak cubugunu denedim tamamini aldim.fakat parmakta en cok 2.bogum.oda ilerletmeye calistigim halde sanki ilerlemiyo orda bi engel darlik varmis gibi geliyo ilerleyemiyorum.o yuzden penis hic gitmiyo.cok kotu durumdayim.psikolojim alt ust oluyo her denemede.benim uste oldugum pozisyonu deniyoruz ama hic ilerlemiyo.ve bacaklarim titriyo 3 gun bacaklarmdaki agri gecmiyo.bi fikir verin yardimci olun.turkmenistan gibi bi yerdeyim kimsem yok.lutfen yardimci olun yalvaririm :((

canim bu konu konu basligi altinda detayli yazmak istedim. klitoral orgazm cok önemli o islakligi artiriyo ve rahatlatiyo onu uzun tutmaya calisin. ben üst pozisyon halen daha denemedim bence herkes farkli pozisyonda daha rahat oluyo. ben yendigim zaman yatagin kenarina geldim. esim ayakta durdu. elimle yerlestirdim ve birakmadim. Bir bacagim omuzdaydi. emle ve vazelin kullandim. p...nin yönü popo yönüne dogru egik olmali. burundan nefes alip mum üfler gibi nefes vermek gerek ve nefes verirken ikinmak gerek.

canım az önce bi arkadaşa da yazmıştım kızlık zarı ile alakalı normalde kan diye bişey yok ama eğer ilişkide eşin seni zorladıysa sende kastıysan kan görmen normal bi olay tabiki zar zedelenmiştir kendinden diyosun kuruluktan da olablir diye eğer vajinan gerekli sıvıyı salgılamadıysa ve kayganlaştırıcı da kullanmadıysanız bütün bu ihtimaller kanamanın nedenini gösteriyor tabi biraz daha rahatlayıp sıcak bi duş sonrası mesela kayganlaştırıcıda kullanarak daha iyi olacağını dşünüyrm

Kayganlaştırıcıda kullandık cnm,peki hafif kanasa bile devam etsek bişey olur mu

arkadaşlarr:-( şimdi okudum bi üye yazmış doktora gitmeyip kendi yapanlar daha kotülük yapıyolar kendilerine diye.öyle mi yapıyoruz acaba.bunları okuyunca iyice umudum kırılıyor :-(

:50::50: deneme bile yapamıyoruz artık sıfır istek tükendim..

kujum ben egzersiz yapamaya başlayacağım inşallah bir aydır misafir muhabbetiyle uğraşıyorum uygun bir zamanda çalışmalara başlayacağımmm gitmeee bak norbit yendiii ikimiz kaldık

Arkadaşalr ben grup terapisine başladım daha ilk seansa ev ödevi evrdiler parmak sokun diye zaten sorun oraya bişey girmesi daha ilk deanstan normalmi sizce ya ben sokamıyorum 1 boğum ancak sonra bi tedirginlik geliyo yani giden arkadaşalradamı ilk seansta parmak sokun dediler:(

Arkadaşalr ben grup terapisine başladım daha ilk seansa ev ödevi evrdiler parmak sokun diye zaten sorun oraya bişey girmesi daha ilk deanstan normalmi sizce ya ben sokamıyorum 1 boğum ancak sonra bi tedirginlik geliyo yani giden arkadaşalradamı ilk seansta parmak sokun dediler:(

Valla bence pek normal değil . İlk başta organ ı ayna da inceleme ve masaj yapma bilgilendirme ve bu hastalığın alt nedenlerini öğrenme vs var

arkadaşlarr:-( şimdi okudum bi üye yazmış doktora gitmeyip kendi yapanlar daha kotülük yapıyolar kendilerine diye.öyle mi yapıyoruz acaba.bunları okuyunca iyice umudum kırılıyor :-(

Acikcasi benimde umudumu kırdı . Üzüldüm. Kafam karıştı biraz. Ama denemekten vazgeçmeyecem yine de.hala da olmazsa doktor a giderim.

Arkadaslar bende 6 aylik evliyim. 1 aydir aparatla calisiyordum 10 11 cm rahat yapabiliyorum. Dun aksam deneme yaptik yine olmadi ve ben cok uzgunum suan. Altta olmuyor cunku mudahele edemiyorum kontrol bende degil aparat gibi tutup sokamiyorum. Ben ustte deneyeyim dedim ondada beceremedim kayip durdu (bebe yagi suruyoruz) ve bacaklarim agridi. Ya nolur yenen arkadaslar biriniz akil versin su ustteyken nasil yapiyorsunuz ben birturlu beceremiyorum artik yenmek istiyorum nolur yardimmm :(

Arkadaslar bende 6 aylik evliyim. 1 aydir aparatla calisiyordum 10 11 cm rahat yapabiliyorum. Dun aksam deneme yaptik yine olmadi ve ben cok uzgunum suan. Altta olmuyor cunku mudahele edemiyorum kontrol bende degil aparat gibi tutup sokamiyorum. Ben ustte deneyeyim dedim ondada beceremedim kayip durdu (bebe yagi suruyoruz) ve bacaklarim agridi. Ya nolur yenen arkadaslar biriniz akil versin su ustteyken nasil yapiyorsunuz ben birturlu beceremiyorum artik yenmek istiyorum nolur yardimmm :(

canm ustteyken ıkınmadıgın muddetce kayıp gider anahtar sey ıkınmak canm

Acikcasi benimde umudumu kırdı . Üzüldüm. Kafam karıştı biraz. Ama denemekten vazgeçmeyecem yine de.hala da olmazsa doktor a giderim.

doktor her şehirde yok.özel olarak var tabiki ama onlarda 3binden başlıyormuş.benim malesef öyle bir imkanim yok.dilerim rabbimdn beni ve bu hastalığı cekenleri tez zamanda feraha ulaştırır,dermanını verir inşallah:-(

canim bu konu konu basligi altinda detayli yazmak istedim. klitoral orgazm cok önemli o islakligi artiriyo ve rahatlatiyo onu uzun tutmaya calisin. ben üst pozisyon halen daha denemedim bence herkes farkli pozisyonda daha rahat oluyo. ben yendigim zaman yatagin kenarina geldim. esim ayakta durdu. elimle yerlestirdim ve birakmadim. Bir bacagim omuzdaydi. emle ve vazelin kullandim. p...nin yönü popo yönüne dogru egik olmali. burundan nefes alip mum üfler gibi nefes vermek gerek ve nefes verirken ikinmak gerek.

evet bende üstte hiç başarılı olamıyorum.sanki altta yatınca daha rahatım.ama yine de alamadm hala.kayması çok moral bozuklugu yapıyo.ve itekledigmz halde girmemesi:-(

Kızlar umudunuzu kırmak için demedim umut ışığı olmak için söyledim internetten okuduğunuz şeylerle daha kötü duruma gel
Yoruz hepimiz bu işin uzmanları var kaç yıl üniversitelerde dirsek çürütüp üstüne eğitimler alıyorlar herkesin kendi kendine yapabileceği bir şey olsa hepimiz başarırdık jeller kayganlaştırıcışar vazelin emla vs bunların hepsi yalan ben tedavi oldum hiç böle şeyler yapmadım deneyip ymudunuzu kırıp daha kötü duruma gelin diye söylemedim vajinismusun tedavisi %99 psikolojikmiş ve psikologlar kolayca çözebiliyor eğer istanbuldaysanız uzmanımın adını vereyim size değilseniz araştırdığınız gittiğiniz uzman kesinlikle CİNSEL TERAPİ EĞİTİMİ almış bir uzman olsun psikoloji okuyan herkes yapamıyor malesef okuldan sonra bu eğitimi almış olması gerek cinsel terapi eğitimi alıp cinsel terapist olmamış herkes kandırmaca umutlarınızı kırmayın kendinizi toplayın ve işini bilen birine gidin

Back
X