• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Su bazli kayganlastiriciyi nerde bulabilirim? Eldiven normal bu doktor eldivenlerinden mi yoksa marketlerde sayılanlar da olabilir mi? Ben de yazilanlari okuyorum ama tecrubeli arkadaşlar keske bize de cevap verseler .yani internette gozuken bu kizlik zarinun ortasi pürüzsüz delik ya benimkisi oyle degil sanirim delik var parnak giriyor ama etrafi boyle degisik yanlis yere sokmuyorumdur umarim

birazdan gelir tecrübeliler..eczaneden yada interntten alabılirsin..normal doktor eldiveni kullan bende onla yapıyorum..herkesin zarı farklı yapıdadır..doğru yere sokmasan gitmez zaten ileriye..nefes egzersizi yap aynanın önüne gec ıkın acıklıgından da anlarsın

Ya kızlar siz bilirsiniz yine de ama bende vajinismus hastasıydım evde kendi kendime denerken daha kötü oldu her şey bu işler terapisiz olmuyor benim gittiğim psikolog 7 seansta çözdü işi kocanızında sizinle gitmesi gerekiyo çünkü bu ortak bi sorun psikologuma evde internetten bulduğum kegel egzersiziyle yPtığımı söylediğimde kegel diye bir şey var evet ama bunu aşama aşama gerçekleştireceğiz kegel aşamasına gelmeden önce yapılacak başka şeyler var sen bir tabak yemeğe ihtiyacın varken bir tencere yemişsin o da sende karın ağrısı yapmış diye bir örnek verdi çok hoşuma gitti size de söliyim dedim
İşin özü şuymuş psikologa gitmeden işi çözmek zor çözenler var mı var evet varmış bu kadınlar kendi kendine yaptıkları egzersizlerle ilişkiye girmeyi başarıyo ama zevk alma ve orgazım konusunda takılıyormuş
Psikologa gittik eşimle allaha şükür psikologumuz da çok yardımcı oldu sanki kendi derdiymiş gibi ilgilendi ilişikiye girebilmeyi 7seansta çözdü şimdi mutluyum ve zevk alıyorum çünkü bize orgazım ve Zevk verdirecek bilgileri verdi allah doktorumdan razı olsun
Siz bilirsiniiz ama bence psikolojik destek şart kafanıza göre yapmak işi daha beter hale getiriyor

Ya arkadaşım haklısın aslında doktor ile olsa çok güzel belki de fakat ben bir doktora gittim haftada bir gitmem gereken bir doktor ve bu beni caydirdı. Ben artık bir haftada yenmek istiyorum inşallah. Ama bu orgazm sorunu oluşur demen kafamı karıştırdı.
Ve izmirdeym ve hiç bilmiyorum bu konuda kim iyi . İnternetten araştırdım fakat güvenemiyorum. Ve 7 seans 7 hafta demek o kadar beklemek istemiyorum. Ama kafam da karıştı.

Ya arkadaşım haklısın aslında doktor ile olsa çok güzel belki de fakat ben bir doktora gittim haftada bir gitmem gereken bir doktor ve bu beni caydirdı. Ben artık bir haftada yenmek istiyorum inşallah. Ama bu orgazm sorunu oluşur demen kafamı karıştırdı.
Ve izmirdeym ve hiç bilmiyorum bu konuda kim iyi . İnternetten araştırdım fakat güvenemiyorum. Ve 7 seans 7 hafta demek o kadar beklemek istemiyorum. Ama kafam da karıştı.

Canım ben istanbuldayım doktorum da istanbulda ben ona çok güvendim o da sağolsun güvenimi hiç boşa çıkarmadı orgazım sorunu kesinlikle oluşuyor birebir dinledim bir arkadaşımdan aynı uzmana onu da göndermiştim ilişkiye girer girmez bıraktı terapiyi şimdi ne aptalmışım keşke devam etseydim diye dövünüyo orgazım olamıyo ve artık cinsel olarak zevk almadığı için olaydan soğuduğunu söylüyo yani sen bilirsin 1 haftada çözülsün istiyorum diyosun ama kimse bir haftada çözemez. Bi de bi taraftan 7hafta beklemek istemiyorum diyosun ama psikolog için adım atmazsan daha çok bekleyeceksin aşkısı benim gittiğim doktor böle bi yazı yayınlamış belki yararı olur karar vermene cnm
http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_12296.htm

Canım ben istanbuldayım doktorum da istanbulda ben ona çok güvendim o da sağolsun güvenimi hiç boşa çıkarmadı orgazım sorunu kesinlikle oluşuyor birebir dinledim bir arkadaşımdan aynı uzmana onu da göndermiştim ilişkiye girer girmez bıraktı terapiyi şimdi ne aptalmışım keşke devam etseydim diye dövünüyo orgazım olamıyo ve artık cinsel olarak zevk almadığı için olaydan soğuduğunu söylüyo yani sen bilirsin 1 haftada çözülsün istiyorum diyosun ama kimse bir haftada çözemez. Bi de bi taraftan 7hafta beklemek istemiyorum diyosun ama psikolog için adım atmazsan daha çok bekleyeceksin aşkısı benim gittiğim doktor böle bi yazı yayınlamış belki yararı olur karar vermene cnm
http://www.tavsiyeediyorum.com/makale_12296.htm

Okudum makaleyi teşekkür ederim arkadaşım.

Rica ederim cnm benim inş en yakın zamanda halledersin allahın izniyle inş,

Cnm bu arada düşünürsen eğer gitmeye karar verirsen fiyatları çok uçuk değildi bilgin olsun eşinle gittiğin seanslarda 150 tl bireysel gittiğin seanslarda 120 tlydi fiyatları ben araştırdım bi çok yer 200-250 alıyordu. Bu doktor hem uygun hem işini iyi yapıyor derdini kendi derdi ediniyor çok yardım etti bana allah razı olsun ondan

ben daha dün basladım doğum gunu mumunun anca 1-2 cm ni alıyorum serce parmagında ole daha önce hiç ilşkiye girmediğimden de kaynaklımı acaba durduruyorum kendimi bılemedım

Anladım canım yanlız durdurma bence kendini acısada ki çok şiddetli bir aman aman bir acı değil bırakma devam et. Bir arkadaş dedi ki biz doğum yapacağız bırak birazda acısin dayanmaya çalış demişti ve haklı idi. Öyle yaptım ve orta parmak alabildim çok şükür sonuna kadar tek seferde. Baktım öyle ciddi bir acı yok az yanma oluyor o kadar ama şimdi iki parmaktan çekiniyorum bende ::(

Cnm bu arada düşünürsen eğer gitmeye karar verirsen fiyatları çok uçuk değildi bilgin olsun eşinle gittiğin seanslarda 150 tl bireysel gittiğin seanslarda 120 tlydi fiyatları ben araştırdım bi çok yer 200-250 alıyordu. Bu doktor hem uygun hem işini iyi yapıyor derdini kendi derdi ediniyor çok yardım etti bana allah razı olsun ondan

Evet fiyatlarda uygunmus açıkçası bu da önemli fakat ben izmirdeyim. Ve burada şimdiye kadar izmirde olup tedavi olup doktor tavsiye eden olmadı. Bakalim hayirlisi birde eşim ile konuşacağım.

Evet fiyatlarda uygunmus açıkçası bu da önemli fakat ben izmirdeyim. Ve burada şimdiye kadar izmirde olup tedavi olup doktor tavsiye eden olmadı. Bakalim hayirlisi birde eşim ile konuşacağım.

İnşallah olumlu sonuç alırsın cnm brnim ama bence çok bekleme tedavi için hayatının en güzel zamanlarını daha fazla böyle geçirme allahın izniyle bu dertten kurtulursun cnm

Anladım canım yanlız durdurma bence kendini acısada ki çok şiddetli bir aman aman bir acı değil bırakma devam et. Bir arkadaş dedi ki biz doğum yapacağız bırak birazda acısin dayanmaya çalış demişti ve haklı idi. Öyle yaptım ve orta parmak alabildim çok şükür sonuna kadar tek seferde. Baktım öyle ciddi bir acı yok az yanma oluyor o kadar ama şimdi iki parmaktan çekiniyorum bende ::(

ama bu daha benım 2. günüm cokda cesaret edemiyorum cok acımadı şimdiye kadar ben cesaret toplamalıyım sanırım

Suan deli gibi dr ariyorum yeter bitsin artik tedavi gordugum dr jinekolog ama birde psikiyatri dr gitmek istiyorum ama kimi aradiysam vajinusmus tedavisi yapmiyormus :((

inş sen benden cok ilerdesin ama sen başarırısın ki

Canım kader arkadasim burada senin benden ve ötekilerden hiç bir farkın yok. Bizim birbirimizden bir farkımız yok. Sadece cesaret e ihtiyacımz var . CesaretlenmëYe ihtiyacimiz var.
Bir psikolog arkadaş demişti ki insanın en iyi psikologu yine kendisidir. Burada başarı Hikayeleri okursun arkadaşlardan destek alırsın fakat en güzel adım kendi kendini motive etmek
Olur. Ve dua dua bu işin en güzel çözümü dua bence. Ve sırlı anahtari da
Tevekkül . . .

Back
X