- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.441
3 gün beklemeni tavsiye ederim canm.bu arada gözünüz aydın.
sağol cnm , peki daha sonra tekrar denediğimizde kanar mı yoksa bir kere mi kanıyor zar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün beklemeni tavsiye ederim canm.bu arada gözünüz aydın.
arkadaşlar sayfaları okuyorum takip ediyorum çoğunlukla parmak egzersizi üzerinde yoğunlaşılmış..o anlatılıyor.parmak egzersizini yapıp hala o işi yapamayanlar yani ben gibiler içinde birşeyler yazın lütfen.ilişki sırasında öneri olur başka bir şey olur.yenmiş arkadaşların bunlarıda paylaşmalarını istiyorum.ilk safhayı geçmiş olanlara benim gibi öneri tavsiyeler lütfen...
cnm parmak iegzersizinden sonra ben de yapamamıştım , daha sonra mumdan çevresi 10 cmlik bi aparat yaptım onunla denedim bir hafta ondan sonra başardım , ve denerken de kendinizi serbest bırakmak sadece nefes alıp vermek ve sonuna kadar dayanmak çok önemli, zardan geçtikten sonra hiç hiissedilmiyor zaten p.. , zardan geçerken de 3 sn yanıyo o kadar, ben en sonunda sinirlendim olacak dedim bnm de öyle oldu canım
Çok doğru evet bende bunu burda soruyum diyodum hep oncesinden alakali olabilir bende aşırı derecede enjeksiyon fobisi var bi iğne vurunmaya kalksam hastaneyi ayaga kaldriyom su yasimda ağlama krizleri falama elimde degilji igne deyince doktor icime sizi dusuyo resmen hatta buyuzden kendimi kastigimdan siyatige denk gelmis igne ve sol bacaginda uyusukluk var ben cok onceleei bobreklerimden rahatsizlanmistim ondada doktor karnima dokununca kasilip kaliyodum muayneye izin vermiuodum demekki onceden gelen bise
Ya bu zar ilk gristemi ilerdemi yaaa
Ah su kasilmalar olmasa olacak da gunde kac kere egzersiz yapiyordun bana da fikir verir misin iki kere deniyorum birakiyorum
ben yenmeden önce 1 parmağımı bile girdirememiştim,yaparsın kendine güven.Yenmeyi cok istiyorum ama parmak zorluyor beni insallah atlatirim senin gibi
ben yenmeden önce 1 parmağımı bile girdirememiştim,yaparsın kendine güven.
ben yenmeden önce 1 parmağımı bile girdirememiştim,yaparsın kendine güven.
arkadaşım ilk başlarda p sonuna kadar girince bir baskı kasıklarda ağrı hissedersin ilk birkaç denemende iyice sonuna kadar zorlama,mesela üstte denediysen dimdik oturuncada baskı olur,gaz yada tuvaletin gelmiş gibi hissedersin,derin derin nefes al ver ve eşinin öpmesine falan izin ver etkilerse seni kendini istesende kasamazsın.gözün aydın kurtulmuşsun.Ama canim ben tamamini aldim p.. Aldgim halde ilerletemedim acaba rahim duvarina falanmi gelio yani griste aci duymadim zaten aparatla yapabildgim icin sadece ilerde bi yerde agri oluo ama esimde dioki zaten hepsi girdi kizlgimda gitmedi aparatla bile gtmedi sanirim cok geride ay anlamadim oldumu olmadimi ya gcik oldum 😔
cnm parmak iegzersizinden sonra ben de yapamamıştım , daha sonra mumdan çevresi 10 cmlik bi aparat yaptım onunla denedim bir hafta ondan sonra başardım , ve denerken de kendinizi serbest bırakmak sadece nefes alıp vermek ve sonuna kadar dayanmak çok önemli, zardan geçtikten sonra hiç hiissedilmiyor zaten p.. , zardan geçerken de 3 sn yanıyo o kadar, ben en sonunda sinirlendim olacak dedim bnm de öyle oldu canım
Kesinlikle öyle bişey canım. Bende aklıma takılan herşeyi doktoruma soruyorum bunuda sordum çok açıklayarak cevaplar verdi. Bende senin gibiyim daha çok kan verirken ayağa kaldırıyorum ben hastaneyi ve genelde iğne içeri girdikten sonra 5-6 dk.baygınlık geçiriyorum korkudan. İlk tampon kullandığımdada korkudan bayıldım iyiki eşim yanımdaydı benimle ilgilendi. Doktoruma bunu anlattığımda bu istikrarlılığın çok güzel sende bunu seviyorum başarma isteğinden vazgeçmiyorsun korksanda dedi. Şunu anladım sadece vajinismus değil tüm foobilerimizi yenmeliyiz ya doktor eşliğinde yada kendimiz. Çünkü bu korkuların hepsi birbirine bağlantılı. Ben hayvanlardanda korkarım mesela karıncaya bile dokunamam. Ama uenicem hepsini sırayla.. Çünkü istiyorum.. Enjeksiyon konusunda şöyle rahatlattı beni enjeksiyonda vucuda giriyo penis de. Beyin orda birleştiriyo enjekssiyon acıtıyo peniste acıtır diye. Halbuki enjeksiyon delip geçiyo. Deriyi aşıp ete damara vs.ulaşıyo. Fakat penis vajina için yaratılmış muhteşem bişey acı olmasına imkan yok ki bi bebek çok rahat çıkıyo ordan diye anlattıbana. Çokda mantıklı geldi. Bebekde çıkarken ağrı acı vermezmiş ağrı yapan o kasılmalarmış. Vajina çok çok esnek bi yapıymış.. Bu şekilde anlattı doktorumun her lafına inanıyorum bana güven veriyor,
canım arka sayfalara bakıyordum şimdi gördüm, dr un lafının üstüne laf söylenmez ama fitil kullanırken eşle birlikte olmak yasaktır bildiğim,üstelik şuan mantar var ve sen hassassın.ağrın kaşıntın yok mu? bence fitilini kullan kontrole git temiz çıkınca dene.ama bu benim düşüncem.dün benim son seansımdı ultrason cihazıyla alltan muayene yaptılar çok kolay oldu.
sonra fallusla denediler ondada yanma oldu biraz akıntım var mantar olabilir dedi fitil krem ilaç verdi birgünlük. bugünden içinde deneme yapabilirsiniz dedi.
biraz korkuyorum. doktor çok başarılışın egzersizleri çok güzel yapmışssın olur dedi.
yapabilirmiyim acaba
canım tuvalete girdin bahaneyle parmağınla yavaş yavaş vajina girişini ara,ben banyo öncesi arayarak bulmuştum.ınan hiç acısı umrmda değil artık arkadaşım.ve benim canım o kadar tatlıdırki.elim kanasa kocaman kız oturup aglarım.ama yeterki olsun istiyorum.aparatı deneyecegm ama şu anda kendi evimde kalmıyorum esimin annesindym orada da malesef o aparatı yapmaya ortam yok..inşallah ondan sonra benimde olur.
inan hepimiz aynıydık,burayı da çalışmalarıda asla bırakma canm.banada öle geliyo dayanamıcakmısım imkansız gibi ama bir an önce olmasınıa istiyorumburda yazaılanları okudukca da cesaretleniyorum
sadece o yazıyı okuyup inatla deneyerek benim gibi yenenler oldu biliyor musun,darısı inşallah başınıza.Okudum canim hikayeni masallah egzersizsiz yenmek buyuk bir basari bide senin dedigin gibi deneyeyim bol yagli bakalim ne olacak ins bana da fayda eder bugun yeniden egzersize basladim hangisi olursa artik![]()
yanma kuruluktan olur tatlım,genelde jelin etkisi kendi ıslaklığın olmadan çok işe yaramaz,korkusu benim gibi çok olanlara jel fayda etmiyor.bende cok yanma oluyo penisin birazını içime aldıgım da dayanamıyorum o yanmaya..doktor da kayganlastırıcı vermıstı ama o fayda etmedi gibime geliyo zeytin yag denicem bende