• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tamam canim inş bitecek inanuyorum buna ilerlemeleri paylasirim umarim sizle kegelide aklima geldikçe yapiyorum artik

tamm canım ben cıkıorumm iyi hafta sonlarııı umarımm bir n oncee biterrr buuuuuu kabusunuzz kendinizee cokkk yii bakınn elinnizdenn geldgince egzersizzz yapınnnnn iyiaksamlar hepinize:16:

kkezinlikllee oyleee hepinizz kurtulacaksınız bu beyinismustannn vee güzelllllllll olacakkk herseyyy rahat olunnnn hepinizdee bu azimmm varkennn haftaya burdaaa kutlamamalar bilee yaparsınız..dualarım sizinlee bennnn ckııorum simdi pazartesiii burda olmaya calısacam umarımmmm verdiginizz sozleriii tutarsınız vee beraberce bunu alt ederizz size güveniyorum kzılar kabusss artıkk bitecekkkkkkkkkkkkkkkkkkk tam anlamıylaaaa mutlu vee rahat birr evliliğiniz olacakkkkk hepinizee iyi hafta sonları

Sağol cetrina sana da mutlu hafta sonlari

kkezinlikllee oyleee hepinizz kurtulacaksınız bu beyinismustannn vee güzelllllllll olacakkk herseyyy rahat olunnnn hepinizdee bu azimmm varkennn haftaya burdaaa kutlamamalar bilee yaparsınız..dualarım sizinlee bennnn ckııorum simdi pazartesiii burda olmaya calısacam umarımmmm verdiginizz sozleriii tutarsınız vee beraberce bunu alt ederizz size güveniyorum kzılar kabusss artıkk bitecekkkkkkkkkkkkkkkkkkk tam anlamıylaaaa mutlu vee rahat birr evliliğiniz olacakkkkk hepinizee iyi hafta sonları

Sagol canimmm ozele gecebilirsem detayli anlatirim sana yaptiklarimi olacak ya mecbur neyse sana da iyi haftasonu diliyorumm

Amin bende herkes için dua ediyorum Allah kimseye yasatmasin

Camimizin nazik olması olsa ooo şimdiye biter giderdi..hemen yapanların nerdeyse yüz kati aci yasiyoruz biz her denemede bilemezler ki

Millete basit geliyor ben cok zorluk cekdim evliligin farkinda bile olmuyorsun bir yandan esine de uzuluyorsun sanki herkes biliyor bisey diyecek gibi moralim bozuk hep

Bugün gündüz bakamamıştım bende,yazılanları okudum kaldığım yerden,hiçbir satırı atlamadan okuyorum,bilmediğim bir şey kalmasın istiyorum bende,iyice denemek için heveslendim,birkaç denemeden sonra araya hastalık gircek diye bıraktım hastalanmadım da bunun stresinden mi bilmem karın ağrısıyla kıvranıyorum 3 gündür,bir başlasa bitse de kaldığım yerden devam etsem diye bekliyorum, inşallah hepimiz kurtuluruz kızlar,birbirimizien iyi biz anlıyoruz galiba..

bu arada Esra120 şu an ç.içisin galiba regl olucam ama bu süreçte denemeliyimiyim sence,vücut daha mı hassas olur acaba bilemedim senin fikrin nedir?

Valla canim bende yeni basladim egzersize ama regl doneminde yakin daha rahat oluyormus diye biliyorum agri azaliyor vajina esnek oluyormus

canım öncelikle hoş geldin bende 6,5 yıllık evliyim yeni yendim denemedigim hiç birşey kalmamıştı ama burdaki kızların sayesinde parmak egzersizlerine basladimve yıllardır cektigim bu sorundan kurtuldum bırak 6 yılı 1 gününe bile degmez inanki azimli ve kararlı olmalısın yenmek istiyorsan inanki herşey birtiyor biraz kararlı olmak lazım

tabiki elimden geldigince parmak egzersizi öneririm ben kesin çözüm oluyor nasıl yapılacağını biliyormusun
Yok hayır bilmiyorum bana ilk baştan nw yapıcamı Öğretebilirmisiniz çok teşekkür ederimmm herkeze 😊😊😊

Millete basit geliyor ben cok zorluk cekdim evliligin farkinda bile olmuyorsun bir yandan esine de uzuluyorsun sanki herkes biliyor bisey diyecek gibi moralim bozuk hep

Moralini yuksek tutmalisin..ayni şeyleri yüzlerce insan yasiyo ve çözüm aramayip üstünü kapatan o kadar çok ki.ama biz basaricaz buna inanmalisin inanmaliyiz.ben bu kez çok umutluyum

Bugün gündüz bakamamıştım bende,yazılanları okudum kaldığım yerden,hiçbir satırı atlamadan okuyorum,bilmediğim bir şey kalmasın istiyorum bende,iyice denemek için heveslendim,birkaç denemeden sonra araya hastalık gircek diye bıraktım hastalanmadım da bunun stresinden mi bilmem karın ağrısıyla kıvranıyorum 3 gündür,bir başlasa bitse de kaldığım yerden devam etsem diye bekliyorum, inşallah hepimiz kurtuluruz kızlar,birbirimizien iyi biz anlıyoruz galiba..

Evet bizi bizden iyi kimse anlamaz.regl olmadiysan ara verme bence devam etmelisin sorun olmaz bence

arkadaşlar sayfaları okuyorum takip ediyorum çoğunlukla parmak egzersizi üzerinde yoğunlaşılmış..o anlatılıyor.parmak egzersizini yapıp hala o işi yapamayanlar yani ben gibiler içinde birşeyler yazın lütfen.ilişki sırasında öneri olur başka bir şey olur.yenmiş arkadaşların bunlarıda paylaşmalarını istiyorum.ilk safhayı geçmiş olanlara benim gibi öneri tavsiyeler lütfen...

Moralini yuksek tutmalisin..ayni şeyleri yüzlerce insan yasiyo ve çözüm aramayip üstünü kapatan o kadar çok ki.ama biz basaricaz buna inanmalisin inanmaliyiz.ben bu kez çok umutluyum

Evet birbirimize destek olalim valla ben cok moral buldum burada umudum yokdu olmayacak zannediyordum ins basaracaz arkadasim

Back
X