Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar mrb uzun zamandır yazmıyorum ara ara çalışmalara devam ederek çok şükür bugünlerde iyi gidiyor herşey tek sıkıntım penisin hepsi girmiyor yarıya kadar hatta az daha fazlası tamam ama hepsini bir türlü girdiremiyoruz eskisine göre kasmalarım acılarım azaldı ne yapmalıyım daha ki :(

bir çok kişi variz burada aynı dertten yakinan..ama bize sadece yenmiş olan arkadaşlar yardımcı olabilir.lütfen yenen arkadaşlar boş zaman buldukça bu siteye girmeye devam etsinler.bizlere tavsiyeler de bulunsunlar.ve en açık şekilde paylaşsnlar.bu ayıp birşey değil arkadaşlar bunu yenmemiz lazım yillarimizı çalmadan ..ben artık eşime bebek mujdesi vermek istiyorum:-( :-( :-(

Kızlar mrb uzun zamandır yazmıyorum ara ara çalışmalara devam ederek çok şükür bugünlerde iyi gidiyor herşey tek sıkıntım penisin hepsi girmiyor yarıya kadar hatta az daha fazlası tamam ama hepsini bir türlü girdiremiyoruz eskisine göre kasmalarım acılarım azaldı ne yapmalıyım daha ki :(

peki o azda olsa içine almayı nasıl başardın bizimle paylaş lütfen belki yardımcı olacak bize de inşallah:-( neler yaptın bize anlatırmsn nasıl oldu

bir çok kişi variz burada aynı dertten yakinan..ama bize sadece yenmiş olan arkadaşlar yardımcı olabilir.lütfen yenen arkadaşlar boş zaman buldukça bu siteye girmeye devam etsinler.bizlere tavsiyeler de bulunsunlar.ve en açık şekilde paylaşsnlar.bu ayıp birşey değil arkadaşlar bunu yenmemiz lazım yillarimizı çalmadan ..ben artık eşime bebek mujdesi vermek istiyorum:-( :-( :-(

Yenenler yardımcı oluyor sağolsunlar ama asıl öğrenciler gibi aynı seviyde olduğumuz arkadaşlarımızla çalışma yapsak belki ilerlememiz daha hızlı olur? :) Ben mehter takımı gibi iki ileri bir geri derken yerimde sayıyorum. Sen hangi seviyedesin?

arkadaşım lütfen tam olarak bizimle paylaşırmısın:-( gerçekten ihtiyacımız var.yada buradan açık yazmak istemezsn lütfen özeldn ayrıntılı önerilerini bekliyorum:-(

yeni üye olduğum için mesaj hakkım yok ama elimden geldiğince detaylı yazayım Allah ın izniyle inşallah bi faydası olur sizede
2 farklı psikologa gittim bi tanesi parmak egzersizlerini kasılma egzersizlerini yap gel 15 gün sonra dedi hiç ilgilenmedi ve güven vermedi ama bi süre parmak egzersizlerini yaptım.Sonra bişey değişmio diyip bıraktım keşke bırakmasaymışım 1 sene geçti sonra başka bi psikolog bulduk kadın 4 bine yüzde yüz çözerim dedi 6 ay paramız biriksin olsun diye bekledik neyse sonuç burayı buldum sonra tek parmak egzersizleri ve 2 parmak egzersizlerini yapmaya başladım 2 parmaktada baktım bişey olmuo orası genişledikçe genişleyebiliyor biraz güven geldi sonra
şu aşağıdaki ilaçları aldım hatta içlerinde emla ve spozmol gevşeticiyi eczanede olmadığı için alamamıştım

Haydar dümen reçetesi ile vajinismusu yenenler diye bir konu başlığı var orada aşağıdaki ilaçlar yazıyordu ben farklı olarak zeytinyağıda kullandım (Allah ne verdiyse) önce 2 tane kuiflex içtim (bu ilaç etkisini yaklaşık 2 saat sonra gösteriyor ) sonra aşağıdaki talimatları uyguladım tek tek Xylocaine sprey piyasada bulunmuyor onun yerine muadili olan vemcaine pump sprey aldım aynı özellikte ilaçların etkilerini ya da aklınıza takılan bişeyler olursa ben almadan önce şu siteden prospektüslerine bakmıştım http://www.ilacpedia.com/prospektus/vemcaine-pump-sprey-10 sizde bakın her bakımdan inanıp içiniz rahat edince oluyor galiba bu iş neyse sonra ben üstte olursam bacaklarımı kapatamam diye düşündüm ve üstte eşinizin size kendini bırakıp hiç bişey yapmamasını isteyin çünkü o hareket edince tekrar kasılıyo insan belki sizde böyle olmuyodur bilmiyorum benim böyledi sonra eşime zeytinyağı sürdüm bolca kendimde jeli iyice sürdüm sonra yavaş yavaş p..yi ittim olmadı sonra bağıra bağıra şarkı söylemeye başladım( laylalaly sen güneş ben ay annemde seviniyor gülben ergen'in şarkısı geldi aklıma ne alaka bilmiyorum) beyin başka bişeye odaklanınca kafa karışıo heralde zeytinyağı hemen kuruyup giden bişey olmadığı için bi taraftan ittirmeye çalıştım bi bölüm var geçilemeyecek gibi olan hani vajinada özellikle o bölümde bence şarkı söylerken ittirmeye devam etmek çok etkili oldu sonra orası geçildi nasıl olduğunu anlayamıyosun bakıosun içerde ve acımıo ilk defa tamamen içeri girdi şoktayız 2 gündür bugün nasipse tekrar deniycez insan inanamıyor böyle işte biz dört yıldır evliyiz artık dahada olmasa ne yapıcaktık bilmiyorum herşeyden de öte bence dua etmek O'na inanmak tabii en rahatlatan. bir de bu ilaçlar biz siz herşey herkes vesile Allah izin vermedikçe yaprak hareket edemiyorsa biz nasıl edelim sabırla inşallah deneyip yenip bebeklerimizi alırız kucağımıza

Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
Emla Tegaderm (lokal anestezik) /
Xylocaine sprey (lokal anestezik)
Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)

Şimdi Talimatlar:
3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
Kalkın
Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
Bacaklarınızı kapatın
Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
2-3 dakika ovalayarak bekleyin
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak (ben zeytinyağı sürdüm)

senin adına cok sevindim ama bizede biraz acmalısın :D nasıl başardıgını :53:

yeni üye olduğum için mesaj hakkım yok ama elimden geldiğince detaylı yazayım Allah ın izniyle inşallah bi faydası olur sizede
2 farklı psikologa gittim bi tanesi parmak egzersizlerini kasılma egzersizlerini yap gel 15 gün sonra dedi hiç ilgilenmedi ve güven vermedi ama bi süre parmak egzersizlerini yaptım.Sonra bişey değişmio diyip bıraktım keşke bırakmasaymışım 1 sene geçti sonra başka bi psikolog bulduk kadın 4 bine yüzde yüz çözerim dedi 6 ay paramız biriksin olsun diye bekledik neyse sonuç burayı buldum sonra tek parmak egzersizleri ve 2 parmak egzersizlerini yapmaya başladım 2 parmaktada baktım bişey olmuo orası genişledikçe genişleyebiliyor biraz güven geldi sonra
şu aşağıdaki ilaçları aldım hatta içlerinde emla ve spozmol gevşeticiyi eczanede olmadığı için alamamıştım

Haydar dümen reçetesi ile vajinismusu yenenler diye bir konu başlığı var orada aşağıdaki ilaçlar yazıyordu ben farklı olarak zeytinyağıda kullandım (Allah ne verdiyse) önce 2 tane kuiflex içtim (bu ilaç etkisini yaklaşık 2 saat sonra gösteriyor ) sonra aşağıdaki talimatları uyguladım tek tek Xylocaine sprey piyasada bulunmuyor onun yerine muadili olan vemcaine pump sprey aldım aynı özellikte ilaçların etkilerini ya da aklınıza takılan bişeyler olursa ben almadan önce şu siteden prospektüslerine bakmıştım http://www.ilacpedia.com/prospektus/...-pump-sprey-10 sizde bakın her bakımdan inanıp içiniz rahat edince oluyor galiba bu iş neyse sonra ben üstte olursam bacaklarımı kapatamam diye düşündüm ve üstte eşinizin size kendini bırakıp hiç bişey yapmamasını isteyin çünkü o hareket edince tekrar kasılıyo insan belki sizde böyle olmuyodur bilmiyorum benim böyledi sonra eşime zeytinyağı sürdüm bolca kendimde jeli iyice sürdüm sonra yavaş yavaş p..yi ittim olmadı sonra bağıra bağıra şarkı söylemeye başladım( laylalaly sen güneş ben ay annemde seviniyor gülben ergen'in şarkısı geldi aklıma ne alaka bilmiyorum) beyin başka bişeye odaklanınca kafa karışıo heralde zeytinyağı hemen kuruyup giden bişey olmadığı için bi taraftan ittirmeye çalıştım bi bölüm var geçilemeyecek gibi olan hani vajinada özellikle o bölümde bence şarkı söylerken ittirmeye devam etmek çok etkili oldu sonra orası geçildi nasıl olduğunu anlayamıyosun bakıosun içerde ve acımıo ilk defa tamamen içeri girdi şoktayız 2 gündür bugün nasipse tekrar deniycez insan inanamıyor böyle işte biz dört yıldır evliyiz artık dahada olmasa ne yapıcaktık bilmiyorum herşeyden de öte bence dua etmek O'na inanmak tabii en rahatlatan. bir de bu ilaçlar biz siz herşey herkes vesile Allah izin vermedikçe yaprak hareket edemiyorsa biz nasıl edelim sabırla inşallah deneyip yenip bebeklerimizi alırız kucağımıza

Şimdi Talimatlar:
Kalkın
Bacaklarınızı kapatın
3-4 dakika bekleyin
Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak (ben zeytinyağı sürdüm)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=504726&page=18&highlight=haydar+d%FCmen

buradaki yazılanları okuyabilirseniz ben bunları okuyup ve zeytinyağını uygulayıp yenen kişileri okudukça gaza gelmiştim inşallah aynı etkiyi sizede verir bu arada zamanla ilaçları azaltıp tamamen kesmemiz lazım sonuçta ilaçlar kuiflex için özellikle hamilelerde kullanılmamalıdır diyor bunu da yazmadan edemedim bu işi yendikten sonra ki aşamalar tabii ilaçsızda yapılabilir kıvama geliniyormuş inşallah

peki o azda olsa içine almayı nasıl başardın bizimle paylaş lütfen belki yardımcı olacak bize de inşallah:-( neler yaptın bize anlatırmsn nasıl oldu

canım ben hep altta olduğum pozisyonda yapabildim zeytinyağı yada kayganlaştırıcı (özellikle su bazlı olanı) eşimede banada bolca kullanarak bacaklarımı açabildiğim kadar açtım ve eşimi ben yönlendirdim derin derin nefes alıp vererek kendimi sakinleştirmeye çalıştım
az yavaş dur bekle sakin diye diye kendi kendime motive ettim sonra oldu olması beni dahada teşvik etti her defasında az az da olsa ilerlemem var tek sıkıntı rahat rahat olmuyor tam anlamıyla oda zamanlaymış ne kadar sık yaparsak o kadar çabuk alışacakmışım Rabbim herkesin yardımcısı olsun..

Sizin boyle vajinusmusu yenmis basari hikayenizi okuyunca cok seviniyorum ve umutlaniyorum İnsallah bir gun bizde mutlu bir sekilde basari hikayemizi yazariz rabbim yardim etsin cok zor birseymis baskalarina kolay geliyor ama yasayan biliyor

Sizin boyle vajinusmusu yenmis basari hikayenizi okuyunca cok seviniyorum ve umutlaniyorum İnsallah bir gun bizde mutlu bir sekilde basari hikayemizi yazariz rabbim yardim etsin cok zor birseymis baskalarina kolay geliyor ama yasayan biliyor

Elbette herkes neler çektiğini kendi biliyor ne gözyaşları döktüm neler yaşadım anlatsam bitmez kötü düşünceleri kafadan atmak ve buna odaklanmak gerekiyor evliliğimiz için eşimiz için bu şart Allah büyük bu bizim sınavımız öle düşünmek gerek ve bitecek herşey yoluna girecek bunuda unutmamak gerek.

Öncelikle ALLAH bu sıkıntı da olan tüm kardeşlerime yardım etsin. Sizlere çok yardımcı olmak istiyorum. Evime net gelsin hergun giricem ve yanınızda olucam. Şuan da çıkmam gerektiği için fazla uzatamayacağım. Gerçekten kafa da bitiyo iş arkadaşlar bir de duanın çok etkisi olduğunu düşünüyorum. Namazlarımın sonunda her zaman dua ederdim ALLAH'ım beni kocama kocamı da bana kavuştur diye. Aklınıza ne geliyosa ALLAH a oyle yalvarın herneyse bunu unutmayın.. Bir gece hiç aklımız da yokken sevişmeye başladık kısa kesicem kızlar nette fazla duramıyorum evımde girmiyorum. bır gece sevişirken hiç aklımızda yokken eşim hadi al içine yapabilirsin dedi daha önceleri denemeler yapıyoduk hiç bir şekilde girmiyodu cok acıyo çek diyodum kendimi kandırıyomuşum resmen. Kendi kendıme konusuyodum ıcımden acı yok acı yok acı yok dedım ve eşimin şeyini yavasca almaya basladım uzerıne cıktım popom ona doğru donukken alabıldim icime ama kontrol kesınlkle sızde olsun eşim benı tuttugu veya bastırdıgı an kasılıyodum oda sağolsun hıc hareket etmıyordu hareketsız kalıyodu ve ben daha cok kendıme guvrnıyodum acı yok acımıycak herkes yapıyo hadı hadı dedım ve yavasca oturdum. kızlar gırışte acıcık bi yanma hıssı varya ondan sonra acı yooooooooooooooooooooooooook lutfen kendınızı buna ınandırın ve acı yok dıyerek beyne sız hukmedin ne olur gunlerınızı harap etmeyın. bız hıc denemyoduk calıstıgım ıcın 2hafta ıcınde yendık cok sukur aklınıza koyun arkadaslar smdılık soyleyecegm seyler bunlar. Herkese yardımcı olmak ici elımden gelenı yapacağım sımdı cıkmam lazım ALLAH'a emanet olun arkadaşlar...:34:

Herkese merhaba :)

Yarın yani 26 Şubatta 7,5 yıllık vaji serüvenim biteli tam 1 yıl olacak şükürler olsun. 21 şubatta egzersizlere başlayıp 26 şubatta tam anlamı ile yenmiştim. Kızlar siz de boş durmayın egzersizlere tam gaz devam edin :)

bende aslen zile liyim turhalda oturuyorum şuan, yani gelin geldim turhala, çok uzak değil ihmal etmemeye dikkat et bence, tabi durumun nedir ben bilemem, sen kendin için en doğru zamanı bilirsin, umarım tez zamanda krtulursun bu dertten

bende sivaslıyım eşimin işi nedeniyle buraya geldik..ben p... bı kısmını içime alamıyorum ama sorunum tamamlayamamak inş kısa zamanla tamamlarım die düşünüyorum daha 4 aylık evliyim :)

Haydar dümen reçetesi ile vajinismusu yenenler diye bir konu başlığı var orada aşağıdaki ilaçlar yazıyordu ben farklı olarak zeytinyağıda kullandım (Allah ne verdiyse) önce 2 tane kuiflex içtim (bu ilaç etkisini yaklaşık 2 saat sonra gösteriyor ) sonra aşağıdaki talimatları uyguladım tek tek Xylocaine sprey piyasada bulunmuyor onun yerine muadili olan vemcaine pump sprey aldım aynı özellikte ilaçların etkilerini ya da aklınıza takılan bişeyler olursa ben almadan önce şu siteden prospektüslerine bakmıştım http://www.ilacpedia.com/prospektus/...-pump-sprey-10 sizde bakın her bakımdan inanıp içiniz rahat edince oluyor galiba bu iş neyse sonra ben üstte olursam bacaklarımı kapatamam diye düşündüm ve üstte eşinizin size kendini bırakıp hiç bişey yapmamasını isteyin çünkü o hareket edince tekrar kasılıyo insan belki sizde böyle olmuyodur bilmiyorum benim böyledi sonra eşime zeytinyağı sürdüm bolca kendimde jeli iyice sürdüm sonra yavaş yavaş p..yi ittim olmadı sonra bağıra bağıra şarkı söylemeye başladım( laylalaly sen güneş ben ay annemde seviniyor gülben ergen'in şarkısı geldi aklıma ne alaka bilmiyorum) beyin başka bişeye odaklanınca kafa karışıo heralde zeytinyağı hemen kuruyup giden bişey olmadığı için bi taraftan ittirmeye çalıştım bi bölüm var geçilemeyecek gibi olan hani vajinada özellikle o bölümde bence şarkı söylerken ittirmeye devam etmek çok etkili oldu sonra orası geçildi nasıl olduğunu anlayamıyosun bakıosun içerde ve acımıo ilk defa tamamen içeri girdi şoktayız 2 gündür bugün nasipse tekrar deniycez insan inanamıyor böyle işte biz dört yıldır evliyiz artık dahada olmasa ne yapıcaktık bilmiyorum herşeyden de öte bence dua etmek O'na inanmak tabii en rahatlatan. bir de bu ilaçlar biz siz herşey herkes vesile Allah izin vermedikçe yaprak hareket edemiyorsa biz nasıl edelim sabırla inşallah deneyip yenip bebeklerimizi alırız kucağımıza

Şimdi Talimatlar:
Kalkın
Bacaklarınızı kapatın
3-4 dakika bekleyin

bizimle paylaştıgın için cok teşekkür ederim :D ben spreyleri bulamamıştım doktarda emlayla aynı işlevi görüyo emlada kullansan olur demişti bana ama sprey için tekrar eczaneye bakayım :D

Yenenler yardımcı oluyor sağolsunlar ama asıl öğrenciler gibi aynı seviyde olduğumuz arkadaşlarımızla çalışma yapsak belki ilerlememiz daha hızlı olur? :) Ben mehter takımı gibi iki ileri bir geri derken yerimde sayıyorum. Sen hangi seviyedesin?

bende parmak egzersizi yapıyorum ama dahası yok yani. hala alamadm içime penisi

Ben daha parmagimi bile koyamiyorum cok az giriyor hemen tansiyonum duser gibi oluyo iki haftadir ugrasiyorum pes etmekde istemiyorum ama ilerleyemiyorum da caresizim olmayacak sanki

17.000. sayfayı görmeden yenebilirim sanıyordum ama bugün içimi o kadar büyük bir umutsuzluk kapladı ki anlatamam.
Düzensiz egzersiz yapmak gibi kötü bir alışkanlığım var. Normalde orta parmağımı rahat alabilirken bugün ikinci boğumuna kadar gelemedim. Çok moralim bozuldu. Eldivenden aparat yapayım belki olur dedim onda da aynı yerde takıldım. Serçe parmak yüzük parmağı sonuna kadar alıyorum ama orta parmağı alamıyorum.
Reglim yeni bitti onun etkisi mi yoksa benim tembelliğimden mi bugün her zamankinden zor geldi. Etrafımdakilerin hamilelik haberlerini almanın verdiği mutsuzluğa bağışıklık kazandım sanıyordum ama her ay yeni bir bebek haberi beni daha da demoralize ediyor. Çok mutsuzum hiçbir şey yapmak istemiyorum. Başarmak için beynime yaptığım telkinlerde işe yaramıyor artık :(

Hiç canını sıkma hepimiz bu moral bozukluklarını yaşadık ve yaşıyoruz kendini gene kendin motive edeceksin hırs yap daha önce yapabildiğini düşün ve yılmadan tekrar tekrar dene allahın izniyle hepimiz yenicez inş.moral bozmak yok sayfaları oku emin ol kendine olan güvenin yerine gelecektir yakında bizde bebek müjdesi vericek birer anne adayıyız unutma;-)

Son düzenleme:
Back
X