- 31 Ağustos 2010
- 36
- 8
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #170.001
Ben parmağmla yapabldm canımda çok fazla yanmadı üstelik parmağmı yarısna kdr denedim tamamen parmağmı ilerletemiorm bseye denk gelio orda galiba bde kızlığmn bozulmasnı istemiorm kndm bozmk istemiorm. acba bugun drek aparat mı yapsam bnde mumdan. Bse daha sorcm sen yeneli ne kdr oldu ilk yaptıktan snra ikincide flan bdha korku olmu yo mu alışıyomusun gercekten. Acba bnmde o günlerim gelcek mi çok istiyorum kurtulmayı....
canım bence aparatla yapma çünkü kızlık zarına zarar verecektir,benim yırtılmıştı eşimle ilk birlikteliğimde o yüzden aparatla rahat deneyebildim, şimdi sen aparatla yaparsın eşin daha sonra bunu sorun edebilir, ben yeneli 3 gün oldu daha ama 3 gündür çok rahat birlikte olabiliyorum zevk alamıyorum şimdilik ama hiç acımda olmuyor,korku değilde yine başta bir tedirginlik oluyor ama eskisi kadar değil bu defa eşimi itmiyorum ve derin nefes alıp veriyorum kendiliğinden giriyor. canım doktora gittin mi hiç ? doktora gitmeden parmağınla bile yapma derim, bir kadın doğumcuya görün bence çünkü bana o yol göstermişti,sonuçta her insanın vücut yapısı farklı bazıları sadece konuşmayla bile bu hastalığı yenebiliyor .