• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ön se...meye başladıgında sür uzun tut o arada uyuştugunu hissedeceksin.. bende denemiştim ama tahriş ettiği için kullanamamıştım malesef :(

Herkese tekrar merhaba,

İki haftadır bu sitede sizlere sorarak, yazdıklarınızı okuyup cesaret alarak ilerleme kaydettim. Önceki yazılarımda da görebileceğiniz gibi, serçe parmakla başlayıp hızlı bir şekilde iki parmağa kadar çıktım. Ardından bir de uzun ve kalın bir ruj kabıyla denedim, o da girmişti. Sonra eşli denemeye geçtik ve bir sebepten başarılı olamadık. Sonra yaklaşık bir hafta ara verdim ki eşimle birbirimizi özleyelim, çünkü ön sevişmeyi uzun tutabilmeyi hedefliyordum. Bu sayede vajina daha ıslak olur ve daha rahat genişler diye düşündüm.

Nihayet dün akşam ikinci eşli denememize başladık. Ama başlarken 'bu iş bitmeden bu odadan çıkmak yok' diye şartladık kendimizi. Vajina ilk başta istediğimiz gibi açılmadı, tahmin ettiğimin tersine sımsıkı kapandı. Parmakla ya da objelerle denerken gayet rahat bir şekilde açılan yer, penisle zorlayınca kale kapısı gibi kapanıverdi. Buradaki bayanların tavsiye ettiği üzere üstte kalmayı denedim, kontrol bende olursa daha kolay olur diye düşündük. Ama o pozisyon bizde pek işe yaramadı. En sonunda eşim üste geçti, ama ben elimle yönlendirmeye devam ettim. Jel kullandık, herkese tavsiye ediyorum. Zeytinyağı kullanmayın, vajinanıza zarar verir. Neyse, birden ucunun girdiğini hissettim. Sonra çok yavaş bir şekilde devamını da içeri almaya başladım. Ama tabii parmak egzersizindeki gibi kolay olmadı, vajinam ilk kez bu kadar genişlemişti. Derin derin nefes aldım ve nefesimi verirken eşim hafifçe ilerlemeye çalıştı. Her ne kadar nazik davransa da vücut böyle bir kalınlıkla ilk kez karşılaştığı için ister istemez kasıldım. Ama sağ olsun eşim çok iyi idare etti. Korktuğumu anladığında geri çekilmedi, ama çok da sert bir şekilde bastırmadı. Ara ara durup bekledi sadece. (Eşlerinizle bu konuyu önden konuşun, çünkü o esnada çok işe yarıyor). Sonra ben elimi tamamen çektim ve eşim usul usul gidip gelmeye başladı. Birkaç dakika içerisinde onca senelik sıkıntımız son buluverdi :) Banyoya gittiğimde çok az bir kan geldi, ama sakın gözünüz korkmasın, gerçekten çok azdı. Öyle düşündüğünüz gibi şarıl şarıl akmıyor kan, ben tuvalet kağıdını girişe sürmesem belki hiç fark etmeyecektim bile kan geldiğini. Bu muymuş yani diye gülesim geldi hatta görünce :)) Bu ayrıntıları veriyorum, çünkü biliyorum ki en çok bunları takıyorsunuz kafaya.

Uzun lafın kısası, kurtuldum arkadaşlar! Nihayet bu kabus bitti. Şu an derin bir oh çekiyorum ve bu sıkıntıyla geçirdiğim zamanlara acıyarak bakıyorum... Acele edin, ertelemeyin, kaçmayın, gerçekten korkulacak bir şey değilmiş arkadaşlar.

Şimdi başarılı olan arkadaşlardan bundan sonrası için tavsiye bekliyorum. Kasılmalarım devam edecek mi? Daha rahat ilişkiye girmeye ne zaman başlarım? İlk sefer olduğu için hiç zevk almadım, daha ziyade bir görevi yerine getirir gibiydim. Bundan sonrasında ne zaman sizce erkeğin aldığı zevki almaya başlayabilirim? Önerileriniz benim için çok değerli. Bu zamana kadar akıl veren ve bundan sonra da tavsiyelerini esirgemeyecek olan herkese çok teşekkür ederim!

arkadaşım tebrik ederim:) inan kendim yenmiş gibi sevindim..benim de adet dönemimdi biliyosun, bitti bugün ve deneyeceğim hemen..lütfen yenenler, bilirsiniz bu sıkıntıyı, dua edin bizler için de. artık sorulardan baskılardan öyle bunaldım ki..yenmeye kararlıyım. inşallah allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese...dua et arkadaşım...inşallah sen de bundan sonra hep rahatça, içine sinerek paylaşırsın herşeyi eşinle...

Ben de seni tebrik ederim. Gözün aydın. Benden daha kolay olmuş seninki, şanslısın. Bu yazıyı okuyanlara seslenelim bir kez daha; lütfen bayanlar, büyütmeyin gözünüzde! Hepimiz aynı hatayı yaptık, oradan buradan duyduğumuz korkutucu hikayelere inanıp evliliklerimizi zehir ettik. İnanın bana, bu işi halledince hayat daha bir güzel gelmeye başlayacak gözünüze!

Merhaba canim,
Cok sevindim basardigina,ne kadar mutlu oldugunu tahmin edebiliyorum :)) sevgililer gununde sukurler olsun 2,5 senelik bekleyisten sonra bizde ilk esli denememizde basarili olduk.aynen bende oyle dedim bu kadarcikmiydi dedim,gercekten cok yazik olmus ilk evlilik yillarimiza.bende hic kan gelmedi cok sukur :)) ben üsteyken benim icin daha kolay oldu sanki kontrol bende oldugu icin sanirim :) ustelik hic egzersiz yapmadim ben,bir kere kegel egz. Yaptim ve parmak egz. Denedim beceremedim.benim icin p.cok daha kolay oldu.ilk p. Ucunu soktugumda aynen burda ogrendigim gibi derin derin nefes alip verdim verirken biraz daha ittim,bazen kasiyordum kendimi sonra burda okuduklarimi aklima getiriyordum herkez basarmis bende basaranlarin arasinda olmak istiyorum dedim bu gece bitecek bu is yeter artik yasin basin kac 2,5 sene oldu evleneli seni bu kadar cok anlayan bekleyen dunyalar iyisi kocan var daha fazla ertelemiceksin dedim kendime kizdim hirs yaptim guc geliyordu,yapacam dedim belki 10 dk surmedi aldim hepsini icime :)) esim diyor girdi girdi :)) yok dedim girmedi daha vallahagirdi diyor elimle kontrol ettim gercektende girmis inanamadim esimdeki o yuz ifadesi mutlulugu herseye bedeldi gercekten dedim salaklik etmisim okadar buyutulcek hic bisey yokmus gercekten,sevincden agladim kan man hic bisey gelmemisti.artik kadinsin dedim basardin :))
Benim gibi burada bir care arayan bir cikis yolu arayan imdaat diyen sessizce takip eden okadar cok kisi vardir eminim.sizlere bi umit olur insallah...

Gercekten daha fazla aci cektirmeyin kendinize yemin ederim simdi okadar yillarima yaniorum bu kadar basit bisey icin okadar stresse girdim okadar agladim okadar depressiona girdim gece gunduz agladim kocama kadinlik gorevini yerine getiremiyorum diye guvenim zerre kadar yoktu.utaniyordum artik kendimden.yeni evlenenler o isi bitirip hamile olduklarini duydukca deliriyordum.
Esimden allah bin kere razi olsun okadar cok destek olduki anlatamam beni onune alip cocuk gibi ogutler veriyordu akil veriyordu koruyordu beni.
Veeee benn bunu Sevgililer gununde basardim.esime dedim bu sana sevgililer gunu hediyem olsun :))
O gece ikimizde okadar guzel uyumusukki anlatamam sabah esimde bana dedi benim karicim kadinmi olmus basarmismi dedi :)) esim ilk p. Hepsini aldigimda git gel yaptik esim o isi gecmis zevk aliyordu dedim esek isi bitirdik zevkmi aliyorsun gülduk :))
Sessiz takipcim evet sana soyluyorum sen vaji hastasi degilsin yaparsin gercekten is kasmamakta bitiyor nefes verirken ilerle o an guzel seyler dusun,hatta sacma sapan biseyler dusun bugun gunun nasil gectini dusun :)) allahim hepimize yardimci olsun daha fazla erteleme her gecen gune yazik evliligine yazik.iskence etmisim resmen beklemekle ertelemekle.
Hadii al kocacigini denemelere basma gevset kendini olacak biz gucluyuz o neki biz neler basarmadikki...❤❤❤

Canim bende cok merak ediyorum acaba ikinci denemede nasil olacak aydinlatanlar olsun bizleri :))

Teşekkürler arkadaşım, darısı başına. Açıkçası çok kolay olmadı, yani vajina hemen açılıvermedi. Bu yüzden yönü belirleyecek lüksümüz olmadı diyebilirim. Biz daha ziyade penisi içeri sokmaya uğraştık, hangi yönde girdiğinin bir önemi yoktu. Ama sanırım aşağı doğru ittirdi eşim, o anı çok net hatırlayamıyorum. Bence yöne takılmayın hiç, sen o bölgeni yumuşak ve serbest tutmaya çalış. Kafanda hep bunu düşün, o zaman zaten orası vakum gibi çekecektir içine penisi.

çok sevindim senin adına geçmiş olsun:-) yenmiş birisi olarak sana bir sorum olacak.ilk başta olmadı sonra oldu demişsn ya sonradan olduğunda yön nasıl di.yani bana yön e problem var diyorlar da.aşağı doğru mu zorladınz direk mi yukarımı bunu mesaj ediyorum arkadaşım inşallah bize de kurtulmak nasip olur.senin onerilerin namlı önemli paylasırsan sevinirim yani daha kolay yenmemiz için tavsiyelerin

Vesile olduğunuz için teşekkür ediyorum zaten. Bu durum kadın kadına halledilebilen bir durum, birbirimize destek olduğumuz takdirde kadınlar olarak yapamayacağımız hiçbir şey yok. Kasılmalar birkaç sefer daha devam edecek herhalde. Neyse bu kadar ilerledik ya, inşallah kasılmasız, acısız, rahat bir şekilde ilişkiye girebileceğimiz günler de yakındır. İnşallah senin de gönlünden geçenler gerçek olur. Umarım evlat sahibi olursun tez zamanda. Bu arada, mesajına cevap veremiyorum yeni üyelerden olduğum için. Ama samimiyetini ve açıklığını takdir ediyorum. Çok teşekkürler.

merhaba ,senin adına çok sevındım bu mutluluğu cok ıyı bılırım yıllarca ılışkıye gıremeyen birisi olarak..tebrık edıyorum azmın sayesınde yendin bizler sadece vesıle olduk.Ben egzersiz fılan oneremedım sana ,çünkü kendimde yapmamıştım.Ben bı an istedım ya ölüm ya kalım dedım eşimi mutlu etmelıyım dedım ve yaptım cokta rahat oldu ilk ilişkim bu zamana kadar nasıl yapamadım dedım, kendıme hep bunu sordum :((kasılmaların en fazla 4-5 defa olur kendını sıkma tadını cıkar bu vazıfe değil senın hayata bağlanma amacın ..benim rahat ılışkıye gırmem 1 ayı bulmadı senınde suren kısa olur..gercekten yazdklarında kendımı gördümya kocamın başardık demelerı vesaıre.şimdide amacım hamıle kalmak inşlh kocalarımıza tatlı bebekler verırız.herkesı sevıyorum ıyıkı varsınız kadınlar ..............

Arkadaşım, takip ettiğim kadarıyla biz seninle aynı hızla ilerledik bu işte. Senin adetin girdi araya, biraz ara verdin. Ama şimdi eşini iyice özlemişsindir, bu özlemle her şey olur diyorum ben:)

Ön sevişmeyi uzun tutun arkadaşım, ıslaklığın maksimuma çıkması sizin yararınıza olur. Jel kullanın bir de, zeytinyağı kullanmanızı önermem. Vajina için ph değeri uygun değil çünkü. Sonra kendini hangi pozisyonda rahat hissediyorsan ona geç. Ben üstte yapamadım mesela, altta olunca daha rahattım. Üstteyken bacaklarımı falan kontrol edemedim, titredim biraz heyecandan. Alta geçtim, ama elimle kontrol ettim hep. Yani tamamen eşimin yüklenmesiyle olmadı, ben ilerlettim biraz da. Yarıya kadar girince elini çek, tamamen eşine geçsin kontrol. Bu noktadan itibaren derin nefes al, nefesini verirken eşin yüklensin. Bunu önceden konuşun. Çünkü eğer eşin sen nefes alırken yani o bölgen kasılmışken yüklenirse, canın yanar, yarıda bırakmaya kalkarsın. Sen tam nefes verirken yüklenirse rahatça ilerler içinde, sen de hiçbir sıkıntı çekmezsin. Ben hemen git-gel yapmasına izin vermedim, çünkü kasılmıştım epey. Biraz bekledi içimde, sarıldık birbirimize, beni biraz rahatlattı. Sonra git-gel yapmaya başladı ve mevzu böylece bitti :) İnan bana iki dakikalık iş, uzattığına değmez arkadaşım. Ama ben senin de çok kararlı olduğunu görebiliyorum, eminim hayatında çok daha sıkıntılı durumlar yaşamışsındır, bu hiçbir sıkıntıyla kıyaslanamayacak kadar ufak bir tecrübeymiş, ben yaptıktan sonra anladım bunu. Hadi bir gayret hallet şu işi de bize güzel haberlerini ver!

Son olarak ufak bir tavsiye; eşinle temasınızı hiç koparmayın, yani sadece cinsel bir birleşme olmasın aranızda. Bir yandan da sarılın, öpüşün. Çok rahatlatıyor gerçekten.

arkadaşım tebrik ederim:) inan kendim yenmiş gibi sevindim..benim de adet dönemimdi biliyosun, bitti bugün ve deneyeceğim hemen..lütfen yenenler, bilirsiniz bu sıkıntıyı, dua edin bizler için de. artık sorulardan baskılardan öyle bunaldım ki..yenmeye kararlıyım. inşallah allah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin isteyen herkese...dua et arkadaşım...inşallah sen de bundan sonra hep rahatça, içine sinerek paylaşırsın herşeyi eşinle...

ben eşimle deneme yaparken 5 cm kadar girdi hatta bende başımı kaldırıp baktım evet girmişti ama sanki zorla girdi gibi yani acı hiisediyorum ve ilerleyemedi

bende bugün buraya da yamıştım sabah . bugün parmak egzersizi yapmaya karar verdim aynasıyı falan aldım elime. serçe parmagımı streçledim ve jelledim ama 1 cm anca yapabildim olmadı. sonra pes etmek yok dedim aldım rimeli pamuğa sardım (yumuşak olsun biraz diye) sonra onuda streçledim ve jelledim
aynaya bakarak zor oldu sonra geçtim tv nin karşısına ayrıdm backalrımı azar azar ittirdim bi yandn nefes aldım veridm yine yaklaşık 4 cm kadar alabildim gerisi itiyorum ama iiçerde bişey var sanki ilerletemedim. burdan okumuştum popoya doğru eğim var aşağı doğru ittirin diye. onu denedim popoya doğru ittitrdim ama yine ilerletemedim bende fazla zorlamıyım dedim
akşama eşimle tekrar deneyeceğim hepimiz dua edelim birbirimize :( şimdi benim niye böyle oluyor yani ilişkiye girerken hep zorlancakmıyım boyle birde hep yarımmı olacak offf

Ben de ilk önceleri biraz alıyordum ama kastığımız için gitmiyor biraz egzersiz zoekanınca nefes al

şimdi okudum eşimin p.... yamuluyor kayıyor galiba problem onda ondan olmuyor. çünkü ben parmaklarımı sokabiliyorum problem onda bence.şeklinde yazmış.kayma bizde de oluyor ama bi kullanıcı kayma normaldir problem değil demişti rahatlamıştım.bu gerçekten olur mu yoksa kayması problem mi

Bende yenmeden kayıyordu çünki yerleştiremeden itiyoruz böylece kayganlaştırıcı yüzünden kayıyordu bende eşimin penisi eğrimi acaba demiştim bence çok sıkıntı yoktur

evet açıklamalar mantklı geldi zaten dogru olmadgndn yumuşuyodur.sen nasl yendin zormu oldu:-(darısı başıma

Evet egzersize başladım dört gün çalışmayla oldu yazmıştım bugün kopyalıyorum

Arkadaşlar kısa sürede yendim doktora gitmeden.faydası olur belki inceledim deliği buldum bunları ayna ile yaptım sonra buhar banyosu da denedim kulak çöpüne streç sar jelle deliği sok girince ilk tuhaf oldum ve şok olsum nasıl girer diye cesaret geldi parmak denedim oldu.ana aparat daha ii geldi bana kulak çubuğuna peçete sarıp streç jelle yaptım kalımlaştırdım popoya doğru ittim yani aşagı doğru zaten ilk kulak çöpünde yönü algılıyoruz 4 gün falan yaptım ilk eş denemesi başarısız ikincide ıkın nefes alma önemli altıma yastık koydum allta eşimi ben yönlendirdim aparat gibi ucu girince bacaklarımı belime doladım ve ıkındım zoekanınca oda o an dikkatimi dağıtmak için öpüyordu... Ve oldu..korkmayın üstüne gidin herkesin durumu farklı eski sayfaları okutun kendimize uygun yöntemi seçin.veee mutlu son doktorlar pahalı imkanı dar olanlar var.mesele ben yurtdışındayım dahada zor..allah yardım etsin soru olursa yardım ederim

Evet egzersize başladım dört gün çalışmayla oldu yazmıştım bugün kopyalıyorum

Arkadaşlar kısa sürede yendim doktora gitmeden.faydası olur belki inceledim deliği buldum bunları ayna ile yaptım sonra buhar banyosu da denedim kulak çöpüne streç sar jelle deliği sok girince ilk tuhaf oldum ve şok olsum nasıl girer diye cesaret geldi parmak denedim oldu.ana aparat daha ii geldi bana kulak çubuğuna peçete sarıp streç jelle yaptım kalımlaştırdım popoya doğru ittim yani aşagı doğru zaten ilk kulak çöpünde yönü algılıyoruz 4 gün falan yaptım ilk eş denemesi başarısız ikincide ıkın nefes alma önemli altıma yastık koydum allta eşimi ben yönlendirdim aparat gibi ucu girince bacaklarımı belime doladım ve ıkındım zoekanınca oda o an dikkatimi dağıtmak için öpüyordu... Ve oldu..korkmayın üstüne gidin herkesin durumu farklı eski sayfaları okutun kendimize uygun yöntemi seçin.veee mutlu son doktorlar pahalı imkanı dar olanlar var.mesele ben yurtdışındayım dahada zor..allah yardım etsin soru olursa yardım ederim

çok şanslısın 4. denemede başarılı olmak çok büyük başarı bence çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah

çok şanslısın 4. denemede başarılı olmak çok büyük başarı bence çok sevindim senin adına darısı başımıza inşallah

Olur olur hiç merak etme erteleme ben ikinci eş denemesinde yaptım ilki başarısızdı..bu süre herkese göre değişir bu yüzden sıkma kendini olur inş ama kararlı ol yolunu seç parmak mı aparatmı sonrada pozisyon alt mı üstmü sonrada başarı...sen be aşamadasın ki

Vesile olduğunuz için teşekkür ediyorum zaten. Bu durum kadın kadına halledilebilen bir durum, birbirimize destek olduğumuz takdirde kadınlar olarak yapamayacağımız hiçbir şey yok. Kasılmalar birkaç sefer daha devam edecek herhalde. Neyse bu kadar ilerledik ya, inşallah kasılmasız, acısız, rahat bir şekilde ilişkiye girebileceğimiz günler de yakındır. İnşallah senin de gönlünden geçenler gerçek olur. Umarım evlat sahibi olursun tez zamanda. Bu arada, mesajına cevap veremiyorum yeni üyelerden olduğum için. Ama samimiyetini ve açıklığını takdir ediyorum. Çok teşekkürler.
bende çok tesekkur ederım ewet düşünemedım 50 mesaj atman lazım :)hersey ıcın sağol .en bastada benı dıkkate aldıgın ıcın

Olur olur hiç merak etme erteleme ben ikinci eş denemesinde yaptım ilki başarısızdı..bu süre herkese göre değişir bu yüzden sıkma kendini olur inş ama kararlı ol yolunu seç parmak mı aparatmı sonrada pozisyon alt mı üstmü sonrada başarı...sen be aşamadasın ki

parmak la yapıyorum ben pozisyon altta olduğumda sanki daha rahat oluyorum.eşimin parmagınıda aldim.ama o iş olmadı:-(ama umutluyun sadece tek korkum çok zaman gecmesin derdim o hemen bebek istiyorum çünkü

arkadaşlar ben eni 4 cmlik yaptığım aparatla bir kaç defa deneme yaptım girdirdim, fakat bugun dikkat ettim , vajinamın içinde bir kısımda hafif şişlik oluşmuş , bu normal mi

parmak egzersizlerinde iyiym.ama denemelerimiz başarısız oluyor hala içime alamıyorum nedenini bilmiyorum ama.parmak egzersiznden sonra olacağını düşünmüştm ama öyle olmadı malesef

bende aynı durumdayım 3 parmaga kadar alabiliyorum ama deneme yapamıyoruz ben kaçıyorum hala nedense napıcaz biz ya:(((

Bende ayni sey oldu emla sürdüm uyustu sonra belimin altina yastik koydum ve olmadi kaydi bir turlu girmedi o diyil eşimin psikolojiside bozuldu çünkü sertlesme sorunu oldu ilk defa eşimde tedirgin oldu ve karar verdik carsamba hastaneye gitcem doktorum eğer emlaylada basaramazsan gel vajinayi genisleticez dedi kizlik bozulmuş olcak zaten artik umrumdada diyil oyle bir hal aldiki bizi nolcaksa olsun :((((

Back
X