Herkese tekrar merhaba,
İki haftadır bu sitede sizlere sorarak, yazdıklarınızı okuyup cesaret alarak ilerleme kaydettim. Önceki yazılarımda da görebileceğiniz gibi, serçe parmakla başlayıp hızlı bir şekilde iki parmağa kadar çıktım. Ardından bir de uzun ve kalın bir ruj kabıyla denedim, o da girmişti. Sonra eşli denemeye geçtik ve bir sebepten başarılı olamadık. Sonra yaklaşık bir hafta ara verdim ki eşimle birbirimizi özleyelim, çünkü ön sevişmeyi uzun tutabilmeyi hedefliyordum. Bu sayede vajina daha ıslak olur ve daha rahat genişler diye düşündüm.
Nihayet dün akşam ikinci eşli denememize başladık. Ama başlarken 'bu iş bitmeden bu odadan çıkmak yok' diye şartladık kendimizi. Vajina ilk başta istediğimiz gibi açılmadı, tahmin ettiğimin tersine sımsıkı kapandı. Parmakla ya da objelerle denerken gayet rahat bir şekilde açılan yer, penisle zorlayınca kale kapısı gibi kapanıverdi. Buradaki bayanların tavsiye ettiği üzere üstte kalmayı denedim, kontrol bende olursa daha kolay olur diye düşündük. Ama o pozisyon bizde pek işe yaramadı. En sonunda eşim üste geçti, ama ben elimle yönlendirmeye devam ettim. Jel kullandık, herkese tavsiye ediyorum. Zeytinyağı kullanmayın, vajinanıza zarar verir. Neyse, birden ucunun girdiğini hissettim. Sonra çok yavaş bir şekilde devamını da içeri almaya başladım. Ama tabii parmak egzersizindeki gibi kolay olmadı, vajinam ilk kez bu kadar genişlemişti. Derin derin nefes aldım ve nefesimi verirken eşim hafifçe ilerlemeye çalıştı. Her ne kadar nazik davransa da vücut böyle bir kalınlıkla ilk kez karşılaştığı için ister istemez kasıldım. Ama sağ olsun eşim çok iyi idare etti. Korktuğumu anladığında geri çekilmedi, ama çok da sert bir şekilde bastırmadı. Ara ara durup bekledi sadece. (Eşlerinizle bu konuyu önden konuşun, çünkü o esnada çok işe yarıyor). Sonra ben elimi tamamen çektim ve eşim usul usul gidip gelmeye başladı. Birkaç dakika içerisinde onca senelik sıkıntımız son buluverdi :) Banyoya gittiğimde çok az bir kan geldi, ama sakın gözünüz korkmasın, gerçekten çok azdı. Öyle düşündüğünüz gibi şarıl şarıl akmıyor kan, ben tuvalet kağıdını girişe sürmesem belki hiç fark etmeyecektim bile kan geldiğini. Bu muymuş yani diye gülesim geldi hatta görünce :)) Bu ayrıntıları veriyorum, çünkü biliyorum ki en çok bunları takıyorsunuz kafaya.
Uzun lafın kısası, kurtuldum arkadaşlar! Nihayet bu kabus bitti. Şu an derin bir oh çekiyorum ve bu sıkıntıyla geçirdiğim zamanlara acıyarak bakıyorum... Acele edin, ertelemeyin, kaçmayın, gerçekten korkulacak bir şey değilmiş arkadaşlar.
Şimdi başarılı olan arkadaşlardan bundan sonrası için tavsiye bekliyorum. Kasılmalarım devam edecek mi? Daha rahat ilişkiye girmeye ne zaman başlarım? İlk sefer olduğu için hiç zevk almadım, daha ziyade bir görevi yerine getirir gibiydim. Bundan sonrasında ne zaman sizce erkeğin aldığı zevki almaya başlayabilirim? Önerileriniz benim için çok değerli. Bu zamana kadar akıl veren ve bundan sonra da tavsiyelerini esirgemeyecek olan herkese çok teşekkür ederim!