• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahh kızlar benim başıma öyle tuaf şeyler geldiki vajunusmus + bebek + düşük + tekrar ilişki zorluğu hangisi anlatsam bilmiyorum 9 eylülde evlendim ilk ilişkimizi denedik zarı yırttık ama zardan sonra devam edelimö derken ortalarda bastım çığlığı çık diye bağırışım vardı anlatamam çok şaşırdım o şekil acımasına o an titreme ağlama herşey tuttu beni sağolsun eşim sakinleştirmeye çalıştı çok iyi davrandı üzerime gelmedi sonra bidaha denedik tabi ıslaklık çok var ucu giriyor ama daha fazla gidemiyorduk herneyse o önden gelen sıvıyla ben hamilekalmışım meğer bunu öğrendiğimizde gül gül ölmüştük o işi tam yapamadan bebekmi geliyor şimdi diye şaşkınlıklar içinde kalmıştık neyse o günlerde birdaha denemedik zaten daha yeni 1 ay oldu evleneli ilk denemede nasıl hamile kaldıysam halen inanamıyorum.. sonrasında 5 ekimde geçen cuma günü şiddetli kasık ağrıları başladı ve tuvalette bir parça düşürdüm ardından bi parça daha kan pıhtıları vs gelmeye başladı şok oldum bebeğimi düşürüyordum doktora gittim ve beni o korkunç masaya yatırdı ben daha eşimle tam ilişkiye giremeddiğimi anlatmadım karnımdan bakıcak sandım daha eşimle bu işi halledemeden doktor vajinama kocaman bişeyi hızlıca bi soktu inanılmaz bi çığlık attım beklemiyordum sağ bacağım havaya zığladı resmen ve o kocaman şey rahimdeydi alttan ultrason muayenesi oluyordum inanın şok oldum içimdeydi eşimle yapamadığımız şeyi doktor yaptı evet canım çok acıdı inkar etmiyorum ama en azından birşeyin içime girebileceğine inandım rahatladım ve düşük sonrası daha kanamam bitmesi bitsin inş. artık gereğiyle bu işi yapabiliriz diye umuyorum inş. olur hepinizin Allah yardımcısı olsun...

eşinle denedınmı ?[/QUO

parmak egzersizini mi hayır hiç denemedim denemem gerekiyor mu?? ben bir kaç cm sonra p... denemesi yapmayı düşünüyordum ... çok sıkıldım bu durumdan:((

canım parmakla yapamıyosan aparatınla devam et benceee cm cm cogaltırsan cok rahat yaparsınnn suan kac cmdesınnn :16:

ahh kızlar benim başıma öyle tuaf şeyler geldiki vajunusmus + bebek + düşük + tekrar ilişki zorluğu hangisi anlatsam bilmiyorum 9 eylülde evlendim ilk ilişkimizi denedik zarı yırttık ama zardan sonra devam edelimö derken ortalarda bastım çığlığı çık diye bağırışım vardı anlatamam çok şaşırdım o şekil acımasına o an titreme ağlama herşey tuttu beni sağolsun eşim sakinleştirmeye çalıştı çok iyi davrandı üzerime gelmedi sonra bidaha denedik tabi ıslaklık çok var ucu giriyor ama daha fazla gidemiyorduk herneyse o önden gelen sıvıyla ben hamilekalmışım meğer bunu öğrendiğimizde gül gül ölmüştük o işi tam yapamadan bebekmi geliyor şimdi diye şaşkınlıklar içinde kalmıştık neyse o günlerde birdaha denemedik zaten daha yeni 1 ay oldu evleneli ilk denemede nasıl hamile kaldıysam halen inanamıyorum.. sonrasında 5 ekimde geçen cuma günü şiddetli kasık ağrıları başladı ve tuvalette bir parça düşürdüm ardından bi parça daha kan pıhtıları vs gelmeye başladı şok oldum bebeğimi düşürüyordum doktora gittim ve beni o korkunç masaya yatırdı ben daha eşimle tam ilişkiye giremeddiğimi anlatmadım karnımdan bakıcak sandım daha eşimle bu işi halledemeden doktor vajinama kocaman bişeyi hızlıca bi soktu inanılmaz bi çığlık attım beklemiyordum sağ bacağım havaya zığladı resmen ve o kocaman şey rahimdeydi alttan ultrason muayenesi oluyordum inanın şok oldum içimdeydi eşimle yapamadığımız şeyi doktor yaptı evet canım çok acıdı inkar etmiyorum ama en azından birşeyin içime girebileceğine inandım rahatladım ve düşük sonrası daha kanamam bitmesi bitsin inş. artık gereğiyle bu işi yapabiliriz diye umuyorum inş. olur hepinizin Allah yardımcısı olsun...

Canım üzüldüm adına, inş. en kısa zamanda yaparsın

cok gecmıs olsun uzuldum bebegını dusurmenee ama herseyın hayırlısııı ınsallh ılıskıye ıyıce alısır ve tekrardan bebek sahıbı olursunnn

eşinle denedınmı ?[/QUO

parmak egzersizini mi hayır hiç denemedim denemem gerekiyor mu?? ben bir kaç cm sonra p... denemesi yapmayı düşünüyordum ... çok sıkıldım bu durumdan:((

ben bunu defalarca yazdım ama 10 adımda vajinismus dıe bır kıtap okudum cem kecenın 30 tl cıvarında fıyatı bu kıtapta bu sekılde yönlendıryr.. sanada kıtabı tavsıye ederım canım ztn dr terapıyı kıtaba dökmüş cok rahatlatıcı bılgıler vr :)

çok teşekkür ederim umarım herşey gönlümüze göre olur nasip kısmet değilmişki gitti umarım sizlerde tez zamanda şu sorunu aşarsınız hatta hepimiz aşarız inşallah..

Selam kizlar buara giremiyorm pek .bi sorum olacak gecen ay eylulun4unde adet olmustum bu ay da 7ekimde yani iki gun once adet gordm gelecek ayin kacinda olucam ben simdi ???

Prezervatife geçirmesek direk streçlenen haliyle olmuyor mu? Zaten zar zor kayganlaştırıcı aldım bir de prezervatif derdi çıktı :26:

prezervatif hijyenik olması açısından tavsiye ediliyor. streç film kopar dağılır vb. içimde kalır diye çekindiğimden ben sadece sabitlemekte kullandım onu, aparat inceyken ameliyat eldivenine geçiriyordum, iyice kalınlaşınca prezervatif kullandım. egzersiz bittikten sonra bunları güzelce sabunlayıp kağıt havlu üzerinde kurutuyordum, şükür mikrop filan kapmadım. ameliyat eldiveni dediğim de yemek yapmak için satılan tek kullanımlık eldivenler var ya onlardandı. eczaneden de sormuştum ama markettekiler daha küçüktü o yüzden onu almıştım. egzersizde ellerime de taktım hep. doktor gibi gibi hissediyordum bunlarla uğraşırken :1::1::1::1::1: sanırsın ameliyat yapacam :52::52::52::52:

ben bunu defalarca yazdım ama 10 adımda vajinismus dıe bır kıtap okudum cem kecenın 30 tl cıvarında fıyatı bu kıtapta bu sekılde yönlendıryr.. sanada kıtabı tavsıye ederım canım ztn dr terapıyı kıtaba dökmüş cok rahatlatıcı bılgıler vr :)[/QU

evet yazılarınızı görmüştüm... teşekkür ederim.. ben denemk istiyorum bir kaç cmden sonra.. ne olcaksa olsun artık.. off ya sıkıldım...

ben bunu defalarca yazdım ama 10 adımda vajinismus dıe bır kıtap okudum cem kecenın 30 tl cıvarında fıyatı bu kıtapta bu sekılde yönlendıryr.. sanada kıtabı tavsıye ederım canım ztn dr terapıyı kıtaba dökmüş cok rahatlatıcı bılgıler vr :)[/QU

evet yazılarınızı görmüştüm... teşekkür ederim.. ben denemk istiyorum bir kaç cmden sonra.. ne olcaksa olsun artık.. off ya sıkıldım...

bence hemen p.... denemesıne gecme canım ıyıce alısss kendını nezaman hazır hıssedersen ozaman dene hazır hıssetmeden kesınlıkle deneme denersın olmazzz canın sıkılırrrr

ayy kızlar ben egzersizleri denedim yapamıyorum yaa çok panik oluyorum vajiye dokunup hissetmek bile korkutuyo beni :(( eşim de geliyo bu haftasonu ne yapmam lazım acil yardım lütfeennn egzersiz yapmadan nefes egzersizlerini denesem başarılı olurmuyum kii

rica ederim canım.evet alıştım artık hızlandık herşey yoluna girdi çok şükür.eşimle zaten çok iyi geçinirdik ama şimdi gözlerine baktığımda daha fazla parlar oldu daha ne isteyim Allahtan çok şükür:nazar:sen nasılsın buarada?

ne güzel canım Allah mutluluğunuzu daim etsin maşallah:nazar::nazar: benim baya zaman oldu canım,eskiyim yani;) sorun yok canım...

ayy kızlar ben egzersizleri denedim yapamıyorum yaa çok panik oluyorum vajiye dokunup hissetmek bile korkutuyo beni :(( eşim de geliyo bu haftasonu ne yapmam lazım acil yardım lütfeennn egzersiz yapmadan nefes egzersizlerini denesem başarılı olurmuyum kii

Neden canım vajinanda senin bir organın.Ayıp ayıp denildiği için bilinçaltın bu şekilde tepki veriyor.Gençlik dönemlerinde mastürbasyon hiç yapmadın mı ondada panik olmuşmuydun ? Bu basit egzersizlerde olmaman lazım :)

Althenammmm nasıl gidiyor, kaçıncıyı yaptın? Ben hızlı gittim tez yoruldum :1: daha 4. denemedim.

günaydın canımmmmm:16:hehehe kız hala nickimi yanlış yazıyorsun ama ben anlıyorum seni:9:canım benim ben regl oldum maalesef zorunlu moladayım:1:takvime baktım da 7. olmuş bizim.en sonuncuda normale dönmüştü herşey.7.de basınç oldu bende olmuyor diye seviniyordum.sonra o da azaldı.artık git gel rahat oluyor inşallah daha sonra da böyle gider.evet sen bir atak yapmıştın sonra niye ara verdin bukadar.:26:

Back
X