• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben uzun süre bekletmek istedim ama kollarım ağrıdı hatta elim uyuştu , parmaklarımı çıkardığımda da biraz morarma vardı :26:

İşte o yüzden, aparat daha rahat.gönder içeriye gitsin ne hali varsa görsün:1: sende giy üstünü al kahveni iç:7: daha rahat edersin.

Hımm peki bu aparattan kastınız ne? Kulak çubuğu? Mum dedikleriniz bu klasik beyaz mumlardan mı?

evet klasik beyaz mum, bakkalda satılanlardan. benimkileri hala atamadım, doktora gitmeden önce lazım olur belki diye. gitmeden egzersiz yapmıştım hep çünkü. :1::1::1::1: hatta mumları aldığım bakkalın önünden geçince bazen aklıma geliyor kıs kıs gülüyorum :52::52::52:

Hımm peki bu aparattan kastınız ne? Kulak çubuğu? Mum dedikleriniz bu klasik beyaz mumlardan mı?

Valla herşey olabilir, ben ilk önce 2 tane göz kalemini streçlemiştim, sonra 3 e çıkardım.sonra da evet o beyaz büyük mumlar varya ona geçtim. onu peçeteye sarıp sonra streçledim.

evet klasik beyaz mum, bakkalda satılanlardan. benimkileri hala atamadım, doktora gitmeden önce lazım olur belki diye. gitmeden egzersiz yapmıştım hep çünkü. :1::1::1::1: hatta mumları aldığım bakkalın önünden geçince bazen aklıma geliyor kıs kıs gülüyorum :52::52::52:

Heheee ben ilk o mumu alınca çok utanmıştım, sanki çocuk niye aldığımı anlayacaktı gibi gelmişti :1::1:

Valla herşey olabilir, ben ilk önce 2 tane göz kalemini streçlemiştim, sonra 3 e çıkardım.sonra da evet o beyaz büyük mumlar varya ona geçtim. onu peçeteye sarıp sonra streçledim.

Prezervatife geçirmesek direk streçlenen haliyle olmuyor mu? Zaten zar zor kayganlaştırıcı aldım bir de prezervatif derdi çıktı :26:

dün beyaz mumu pamukla sardım... yaptım... bugünde hemen beyaz mumla başlayayım dedim olmadı... ilk önce 5 tane kulak çöpüyle yaptım... sonra beyaz mumla yapabildim... hep böyle mi olacak??

dün beyaz mumu pamukla sardım... yaptım... bugünde hemen beyaz mumla başlayayım dedim olmadı... ilk önce 5 tane kulak çöpüyle yaptım... sonra beyaz mumla yapabildim... hep böyle mi olacak??

Yok her zaman olmayacak alışınca direk mumu alacaksın.. Bide bazen bi günn yaptığını diğer gün yapamadığın oluyordu, öyle olursan yılma çıkar biraz bekle sonra tekrar dene...

Back
X