- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.581
Ben uzun süre bekletmek istedim ama kollarım ağrıdı hatta elim uyuştu , parmaklarımı çıkardığımda da biraz morarma vardı :26:[/QUOT
egsersız yapan arkadslara allhtan bian once kurtulmalarını dılıyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben uzun süre bekletmek istedim ama kollarım ağrıdı hatta elim uyuştu , parmaklarımı çıkardığımda da biraz morarma vardı :26:[/QUOT
Aminnn inşallahhhh...![]()
Bende hiç öyle olmamıştı,sadece basınç var gb oluyodu, bide mumda hafif kan vardı ama ben pek takmadım...
İşin garibi yaptığım esnada hiç bir sorun yok...Sonrasında gerçekleşiyo bu saçmalıklar...biyolojim kaldırmıyo heralde...
Ben uzun süre bekletmek istedim ama kollarım ağrıdı hatta elim uyuştu , parmaklarımı çıkardığımda da biraz morarma vardı :26:
İşte o yüzden, aparat daha rahat.gönder içeriye gitsin ne hali varsa görsünsende giy üstünü al kahveni iç
daha rahat edersin.
İşin garibi yaptığım esnada hiç bir sorun yok...Sonrasında gerçekleşiyo bu saçmalıklar...biyolojim kaldırmıyo heralde...
Hımm peki bu aparattan kastınız ne? Kulak çubuğu? Mum dedikleriniz bu klasik beyaz mumlardan mı?
Hımm peki bu aparattan kastınız ne? Kulak çubuğu? Mum dedikleriniz bu klasik beyaz mumlardan mı?
evet klasik beyaz mum, bakkalda satılanlardan. benimkileri hala atamadım, doktora gitmeden önce lazım olur belki diye. gitmeden egzersiz yapmıştım hep çünkü.hatta mumları aldığım bakkalın önünden geçince bazen aklıma geliyor kıs kıs gülüyorum
![]()
Valla herşey olabilir, ben ilk önce 2 tane göz kalemini streçlemiştim, sonra 3 e çıkardım.sonra da evet o beyaz büyük mumlar varya ona geçtim. onu peçeteye sarıp sonra streçledim.
Prezervatife geçirmesek direk streçlenen haliyle olmuyor mu? Zaten zar zor kayganlaştırıcı aldım bir de prezervatif derdi çıktı :26:
dün beyaz mumu pamukla sardım... yaptım... bugünde hemen beyaz mumla başlayayım dedim olmadı... ilk önce 5 tane kulak çöpüyle yaptım... sonra beyaz mumla yapabildim... hep böyle mi olacak??
dün beyaz mumu pamukla sardım... yaptım... bugünde hemen beyaz mumla başlayayım dedim olmadı... ilk önce 5 tane kulak çöpüyle yaptım... sonra beyaz mumla yapabildim... hep böyle mi olacak??
Prezervatife geçirmesek direk streçlenen haliyle olmuyor mu? Zaten zar zor kayganlaştırıcı aldım bir de prezervatif derdi çıktı :26:
kendı parmagınla yapman bence cok daha kolay ben öle astımm önce kendım sonra esımle yaptık
parmakla yapamıyorum ki(( buradaki diğer arkadaşlarda dedi.. işte en son beyaz muma pamuk sardım streç filmle etrafını sardım yaptım... parmak bana çok zor geliyor..