• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlarr Hadi bakalımm Egzersizler Dört Elle Sarılınn. Biliyosunuzz yarışma Devam ediyoo. Amaa Az Kaldıı 12 Ekimm Son Günnn . Elinizi Çabuk tutun. Ondan Sonraa bence yeni bir yarışmaa olsun. Yarışmadan Biraz Bahsetmek istiyorum.Yarışmamızın Adıdaa Koçluk Yarışması Olsun. Vajiyi yenen Ben Ve Arkadaşlarım Bizler Koçlar Olacağız. Ve Vaji derdini çeken arkadaşlarımıza koçluk yapıcaz. Mesela ben Bi tane Vaji hastasını alıcam o benim koçluğum altında egzersizler yapıcak. Sizlerde öyle Kendinize Bir vaji Hastası seçip Koçluğunu Yapıcaksınızz. Böyleliklee Hem Biz Koçlar hemde Vaji Hastaları hemm Eğlenicezz Hemdee Vajili Kimse Bırakmıcazz. Yani Aramızda Bir Rekabet gibi Bişey Olacak. Tabi ki Burda ki tek Amacımız Eğlenmek. Hemde Arkadaşlara Yardımcı olmak. Mesela benim Vaji hastam vajiyi yenen ilk kişi oldu. Böylelikle bende koçu olarak çok sevinicem. Yarışmayı Kısaca Anlatmaya Çalıştım. Bence Güzel Olur diyee düşünüyorumm. Sizler ne dersinizz ??:16::16::16:

berayy benım kocumm olurmusun :)) kalbim seni seçti :))

merhaba kızlar bende vajiyi yeni yenenlerdenim. dokunamazken şimdi yaşadıklarıma inanamıyorum. boşu boşuna evliliğimin 1 ayını heba etmişim. eşimin parmağıyla egzersiz yaptım sadece. Korkacak hiçbişey yok. kasmadığınız sürece hissetmiyormusunuz bile. eşime soruyorum girdimi? sonuna kadar mı? :)) acı yok sızı yok. ama hala başlarken kendimi kastığımı hissediyorum. o anda sıkıntı oluyor. sonrası çorap söküğü... kaybedecek gününüz yok kızlar. eşlerinizi mutlu etmek istiyorsanız dişinizi sıkın. acı çekmeyeciğinize emin olun. çekersenizde devam edin üzerine gidin.. durmak yok yola devam ...

merhaba kızlar bende vajiyi yeni yenenlerdenim. dokunamazken şimdi yaşadıklarıma inanamıyorum. boşu boşuna evliliğimin 1 ayını heba etmişim. eşimin parmağıyla egzersiz yaptım sadece. Korkacak hiçbişey yok. kasmadığınız sürece hissetmiyormusunuz bile. eşime soruyorum girdimi? sonuna kadar mı? :)) acı yok sızı yok. ama hala başlarken kendimi kastığımı hissediyorum. o anda sıkıntı oluyor. sonrası çorap söküğü... kaybedecek gününüz yok kızlar. eşlerinizi mutlu etmek istiyorsanız dişinizi sıkın. acı çekmeyeciğinize emin olun. çekersenizde devam edin üzerine gidin.. durmak yok yola devam ...

bende yendım ama dedıgın gıbı her denemede yıne kasılıyorum tam atamadım uzerımden alısacagız ınsallah

Kızlar selam herkese...işler yoğun bu aralar 3-5 günde bir girebiliyorum siteye...benim en son egzersizimden sonra bugün gene yapayım dedim...hergün hergün yapamıyorum çünkü...geçen seferki kalınlıkta hiç bir sorun yok, kolaylıkla girişi sağladım...sonra da üzerine bir kat havlu kağıt sardım gaza gelip, ama o olmuyo girişte sıkışıp kalıyo sanki, :59::59:ilerletemiyorum...:14:...eşimle de 2 kez deneme yaptık olmadı...senin parmağınla egzersiz yapalım diyorum ben yapamam diyo:25: p...s denemesi de başarısız olunca hadi tamam olmuyo bırakalım diyo, bırakıyoruz...benim sorunum girişle değil artık kalınlıkla ilgili...napıcam bişeyler söyleyin beray, althea yenenlerden yardım bekliyorum...kağıt havlu çok mu kalın oluyo acaba normal peçete mi sarsam...:59:

Kızlar selam herkese...işler yoğun bu aralar 3-5 günde bir girebiliyorum siteye...benim en son egzersizimden sonra bugün gene yapayım dedim...hergün hergün yapamıyorum çünkü...geçen seferki kalınlıkta hiç bir sorun yok, kolaylıkla girişi sağladım...sonra da üzerine bir kat havlu kağıt sardım gaza gelip, ama o olmuyo girişte sıkışıp kalıyo sanki, :59::59:ilerletemiyorum...:14:...eşimle de 2 kez deneme yaptık olmadı...senin parmağınla egzersiz yapalım diyorum ben yapamam diyo:25: p...s denemesi de başarısız olunca hadi tamam olmuyo bırakalım diyo, bırakıyoruz...benim sorunum girişle değil artık kalınlıkla ilgili...napıcam bişeyler söyleyin beray, althea yenenlerden yardım bekliyorum...kağıt havlu çok mu kalın oluyo acaba normal peçete mi sarsam...:59:

merhaba canım.mumla çalışıyorsun sanırım şuan kaç cmdesin?

ben arkadaşlarımdan aldığım taktikleri birleştirerek şöyle bir yol izlemiştim ve çok kolay ilerlemiştim.diyelim ki şuuan 10 cmle çalışıyorsun.önce moral olsun diye 9cmle 5 dak kadar bir başlangıç yapıyordum.sonra hemen zaten çalışmakta olduğum 10 cmle biraz git gel yapıp 15-20 dakka kadar içimde bekletiyordum.sonra hemen ardından 11cmlık yeni aşamaya kolaylıkla geçebiliyordum.yani ben 1er cm ve içimde bekleterek egzersizlerimi çok rahat yapabiliyordum.hatta 1-2 defa 1-2 saat mumlar içimdeyken uyuyakalmıştım:9:nekadar bekletirsen o kadar iyi.bu şekilde pek zorluk çekmedim yanı 1 yaprak kagıt havlu yanlıs hatırlamıyorsam yarım cm kadar kalınlastırıyordu.yarım cm bıle olsa yavas yavas ılerlesen bıle rahat oldugun sekılde yap egzersızlerı.çünkü orası çok çabuk esniyor.ve bence içinde bekletmeyi mutlaka dene:34:

Evet Süper Artık Önümüzde Bir Hedefimizde Var. EKİM GELİNİ Olucaksın İnş. EKİM bitmeden Bu iş Bitecek !! :45::45: Egzersizler Ne durumda Rapor ver bakalımm ??:16:

BeRayycımm koçcummm...Raporumu sunayım ben : 1.parmak TAMAMDIR. 2.RİMEL DE TAMAMDIR.3. KALIN RİMELDE TAMAM DIR 4.BAKKAL MUMU TAMAMDIR..5.İKİ PARMAK(AMA KENDİ PARMAKLARIM) TAMAMDIR......EŞ BİR PARMAK DA TAMAM AMA EŞ İKİ PARMAK OLMADII...(ASLINDA KALIN PARMAKLIDA DEĞİL)BUNA RAĞMEN OLMADI..BUAKŞAM TEKRAR DENİCEZ BAKALIM EŞLİ ÇALIŞMALARI...

güzel raporlarla dönmek üzreeee...Bu arada yarışma bizimdir inşaallah :)))

Evet Süper Artık Önümüzde Bir Hedefimizde Var. EKİM GELİNİ Olucaksın İnş. EKİM bitmeden Bu iş Bitecek !! :45::45: Egzersizler Ne durumda Rapor ver bakalımm ??:16:

BeRayycımm koçcummm...Raporumu sunayım ben : 1.parmak TAMAMDIR. 2.RİMEL DE TAMAMDIR.3. KALIN RİMELDE TAMAM DIR 4.BAKKAL MUMU TAMAMDIR..5.İKİ PARMAK(AMA KENDİ PARMAKLARIM) TAMAMDIR......EŞ BİR PARMAK DA TAMAM AMA EŞ İKİ PARMAK OLMADII...(ASLINDA KALIN PARMAKLIDA DEĞİL)BUNA RAĞMEN OLMADI..BUAKŞAM TEKRAR DENİCEZ BAKALIM EŞLİ ÇALIŞMALARI...

güzel raporlarla dönmek üzreeee...Bu arada yarışma bizimdir inşaallah :)))

birden panikle oldu yazdım hehe:52:oceans sana söz verdim yaptım.9.5 cm mum oldu şimdi:64:bu iş en kısa sürede bitecek.egzersizciler haydi.durmak yokkkkk....

şekerpare öncelikle çok teşekkür ederim. özelden yazacaktım ama henüz özel mesaj hakkı kazanmamışım.
adet dönemindeyim, tek egzersiz yaptım sonra hemen döngüye girdim maalesef :)) egzersiz yapanlara kolaylıklar, koçlara iyi gaz vermeler diliyorum :)) normalde ıyy yapamam egzersiz diyorum, burayı okuyunca hemen kalkıp deneme moduna giriyorum :)) egzersizlere başlayınca fırsat bulursam gelecem tekrar. herkes kendine iyi baksın :))

Back
X