• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sanırım benim hedefimm ekim gelini olmak...bu iş ekim sonuna yetişmelii...şimdilik sorunsuzdu ve inşaallahh bundan sonraki aşamalarımda böyle devam eder ve bu dertten bu ayın sonunda kurtulmuş olurumm...E tabiii vaji koçumdan aldığım ve alacağım tüyolarla:))).........

Evet Süper Artık Önümüzde Bir Hedefimizde Var. EKİM GELİNİ Olucaksın İnş. EKİM bitmeden Bu iş Bitecek !! :45::45: Egzersizler Ne durumda Rapor ver bakalımm ??:16:

Son düzenleme:
Kızlarr Hadi bakalımm Egzersizler Dört Elle Sarılınn. Biliyosunuzz yarışma Devam ediyoo. Amaa Az Kaldıı 12 Ekimm Son Günnn . Elinizi Çabuk tutun. Ondan Sonraa bence yeni bir yarışmaa olsun. Yarışmadan Biraz Bahsetmek istiyorum.Yarışmamızın Adıdaa Koçluk Yarışması Olsun. Vajiyi yenen Ben Ve Arkadaşlarım Bizler Koçlar Olacağız. Ve Vaji derdini çeken arkadaşlarımıza koçluk yapıcaz. Mesela ben Bi tane Vaji hastasını alıcam o benim koçluğum altında egzersizler yapıcak. Sizlerde öyle Kendinize Bir vaji Hastası seçip Koçluğunu Yapıcaksınızz. Böyleliklee Hem Biz Koçlar hemde Vaji Hastaları hemm Eğlenicezz Hemdee Vajili Kimse Bırakmıcazz. Yani Aramızda Bir Rekabet gibi Bişey Olacak. Tabi ki Burda ki tek Amacımız Eğlenmek. Hemde Arkadaşlara Yardımcı olmak. Mesela benim Vaji hastam vajiyi yenen ilk kişi oldu. Böylelikle bende koçu olarak çok sevinicem. Yarışmayı Kısaca Anlatmaya Çalıştım. Bence Güzel Olur diyee düşünüyorumm. Sizler ne dersinizz ??:16::16::16:

benim kocum belli althea ama bugun girmedi hic :(

dün pe... yarisini aldim kizlar nasilim? bugunde tamamini almayi denicem hihihih

neee biri Althea mı dedi?işte geldim burdayım:10:bugun çok yoğundum nete girme fırsatım olmadı.yarısı olduysa daha neyi bekledin kuzum sen zaten yarısında takılıyordun ondan sonra bişey yok ki zaten kendini sıkmazsan kayıp gidiyor.bu akşam bu iş bitecek artık kuzum çok iyi gidiyorsun bu akşam burda gelin olduğun yazısını görmek istiyorum artık.hadi göreyim seni:32:

Aynala baktimmmmm baktimmmmmm hatta dokundumda ama parmağımı sokmaya cesaret edemiyorum asla edemiyorum tansiyonum düştü defalarca denedim ama yok eşimle konuştuk o canımı açılacağını düşündüğünden hazır oldugunda diyo hep birbirimize soz verdik bugün itibariyle yavaş yavaş hergüne denilmez burdan okadar cok şey ogreniyorumki birincisi kegeli sürekli yapıyorum ikincisi iliski esnasında ikinmaliyim ve ben hep dümdüz ilerlemeye çalışıyordum ama aşağı dogru itmeliymisim onuda öğrendim ve daha bı co şey bu aksamda bunları yaparak denicem ama bı yanmanda bu egzersizlerinde yapmayı istiyorum hergüne bunları yaparsam akşamları daha hazır olur cesareti olurum ama serçe parmağa bile geçemedim daha..birde kas gevseticiler aldım inşallah yararı olur

Aynala baktimmmmm baktimmmmmm hatta dokundumda ama parmağımı sokmaya cesaret edemiyorum asla edemiyorum tansiyonum düştü defalarca denedim ama yok eşimle konuştuk o canımı açılacağını düşündüğünden hazır oldugunda diyo hep birbirimize soz verdik bugün itibariyle yavaş yavaş hergüne denilmez burdan okadar cok şey ogreniyorumki birincisi kegeli sürekli yapıyorum ikincisi iliski esnasında ikinmaliyim ve ben hep dümdüz ilerlemeye çalışıyordum ama aşağı dogru itmeliymisim onuda öğrendim ve daha bı co şey bu aksamda bunları yaparak denicem ama bı yanmanda bu egzersizlerinde yapmayı istiyorum hergüne bunları yaparsam akşamları daha hazır olur cesareti olurum ama serçe parmağa bile geçemedim daha..birde kas gevseticiler aldım inşallah yararı olur

canım ilk etapta parmak denemesi yapma sende,kulak pamuğuyla başlayanlar var ilk önce onu yaptıktan sonra gör bak nasıl cesaretin artacak,sakin ol ve kendini hazır hissedince denemeye geç,kafanı rahatlat önce panik yok ,olacak hepsi yavaş yavaş...

Kızlarr Hadi bakalımm Egzersizler Dört Elle Sarılınn. Biliyosunuzz yarışma Devam ediyoo. Amaa Az Kaldıı 12 Ekimm Son Günnn . Elinizi Çabuk tutun. Ondan Sonraa bence yeni bir yarışmaa olsun. Yarışmadan Biraz Bahsetmek istiyorum.Yarışmamızın Adıdaa Koçluk Yarışması Olsun. Vajiyi yenen Ben Ve Arkadaşlarım Bizler Koçlar Olacağız. Ve Vaji derdini çeken arkadaşlarımıza koçluk yapıcaz. Mesela ben Bi tane Vaji hastasını alıcam o benim koçluğum altında egzersizler yapıcak. Sizlerde öyle Kendinize Bir vaji Hastası seçip Koçluğunu Yapıcaksınızz. Böyleliklee Hem Biz Koçlar hemde Vaji Hastaları hemm Eğlenicezz Hemdee Vajili Kimse Bırakmıcazz. Yani Aramızda Bir Rekabet gibi Bişey Olacak. Tabi ki Burda ki tek Amacımız Eğlenmek. Hemde Arkadaşlara Yardımcı olmak. Mesela benim Vaji hastam vajiyi yenen ilk kişi oldu. Böylelikle bende koçu olarak çok sevinicem. Yarışmayı Kısaca Anlatmaya Çalıştım. Bence Güzel Olur diyee düşünüyorumm. Sizler ne dersinizz ??:16::16::16:

Berayım kesinlikle çok iyi düşünmüşsün canım.mumla çalışmak isteyen olursa bana yönlendirebilirsiniz.seve seve yardımcı olmaya çalışırım. hahaha bir mumdur iki mumdur üçmumdur da dört mumdur dililililililili:64::64::64:

canım pamuklu çubuğa streç geçirip jelle ve onunla başla ilk başta o serçe parmaktan daha ince.cesaret kazanırsın.korkulacak bir şey yok.yenen biri olarak söylüyorum...

Valla bence eşin dyağı hakediyor, ben dikkat ettim eşimle tartışmışsam eğer hiç isteğim falan kalmıyor..bence şimdi daha çok sarıl bu egsersizlere..

arkadaşlar ben şöyle düşünüyorum.. bencil olduğumu düşünebilirsiniz... ben bu egzersizleri daha çok kendim için yapıyorum... bu sorunla karşılaştığımda çözüm yolu aradım... insanın aklına her şey geliyor... en son çare boşanırız dedim... ama sonra düşündüm.. e ben hayatım boyunca tek mi yaşayacağım... bu yüzden eşle tartışınca isteğin azalmasına gerektirecek bir durumda kalmıyor... daha çok sarılmalıyız egzersizlere..

canım ilk etapta parmak denemesi yapma sende,kulak pamuğuyla başlayanlar var ilk önce onu yaptıktan sonra gör bak nasıl cesaretin artacak,sakin ol ve kendini hazır hissedince denemeye geç,kafanı rahatlat önce panik yok ,olacak hepsi yavaş yavaş...

Kulak pamuğunda denedim galiba asırı cesaretsizim ben;(;((((

merhaba canım.egzersize ilk başladığımda ben de kas gevşetici içip ılık bir duş almıştım.poponun altına yastık koyarsan yön bulmada sana kolaylık sağlar.senin şu an yaşadıklarını bizler de yaşadık ama sonuç olarak bir yerden başlamak lazımdı.başlamaya karar verdik ve yendik umarım sen de kısa zamanda başarırsın.ben ilk başladığımda bu delik çok küçük yırtılır diye ağlıyordum:9:meğer orası okadar esnekmiş ki:34: kulak çöpüyle başlayacaktım gözüme küçük geldi ilk beyaz mumla başladım çevresi yaklaşık 5-6 cm kadar ve oldu inanamadım:52:sen de inanamayacaksın:16:

tamam canım çok sağol...sen nasılsın alışabildin mi?

rica ederim canım.evet alıştım artık hızlandık herşey yoluna girdi çok şükür.eşimle zaten çok iyi geçinirdik ama şimdi gözlerine baktığımda daha fazla parlar oldu daha ne isteyim Allahtan çok şükür:nazar:sen nasılsın buarada?

gncemar hepimiz ilk başladığımızda kendimizin en cesaretsiz olduğunu düşünüyorduk.. ben hatta ne kadar beceriksizim diye kızıyordum kendime... ve hepimiz aştık.. sende aşacaksın buna inan.. senin bunu yapanlardan bir farkın yok.. hadi şimdi bir daha dene kulak çubuğunu streçle,prez. geçir jel sür ve dene bunu yapabilirsin, dene ve nerede takılıyorsun söyle.. kendini çok yıpratıyorsun inan çözümü olan bir şey için buna değmez

öncelikle derin bir nefes ol ve sakin ol kendini toparla lütfen,yapacaksın buna inan,hepimiz senin gibiydik ve başardık,senin yapanlardan aşağı yanın mı var,birkere biryerden başlayabilsen gerisi çorap söküğü gibi gelir,yavaş yavaş dene bu arada yön çok önemli doğru yöne gittiğinde herşey çok kolay olacak..

Kuzum kızma ama bence böyle bir şeye gerek yok kimin vakti varsa o ilgilenir arkadaslarla. bunu hırs haline getirmenin anlamı yok diye düşünüyorum ben yarışma sadece egzersizciler arasında olursa daha verimli olur bence.. :34:

Back
X