- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.201
- 423
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.121
kızlar bırkac gundur yenı gelın var mı ???* bakamadım da topıge
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle tebriklerr![]()
![]()
![]()
şükürlerr olsun süpersin :118: :118: :118: :118: aynı azimle devam et
![]()
![]()
![]()
ya kızlar bişi y sorucam benımde 3 . denemem ama ben p... sonuna kadar alamadım yarısından fazlasını .....acı hıssedıyorum git gel yapamıyoruz dahada eşim tam gırmeden olmaz dıyo kafam karıştı. bana yardım edecek bırı yokmu kanda gelmedi.napmalıyım
kızlar bırkac gundur yenı gelın var mı ???* bakamadım da topıge
öncelikle tebriklerr![]()
![]()
![]()
şükürlerr olsun süpersin :118: :118: :118: :118: aynı azimle devam et
![]()
![]()
![]()
ya kızlar bişi y sorucam benımde 3 . denemem ama ben p... sonuna kadar alamadım yarısından fazlasını .....acı hıssedıyorum git gel yapamıyoruz dahada eşim tam gırmeden olmaz dıyo kafam karıştı. bana yardım edecek bırı yokmu kanda gelmedi.napmalıyım
merhabalar herkese...yardımınıza ihtiyacım var...ertesi günü regl olucağımı biliyordum ama olmadan önceki gece denemek istedim...sürekli siteyi takip ediyorum gaza geldim bende...ama emla kullandım uyuştu tabi üst pozisyonda ben olmak istedim o şekilde denedim ama p...n üzerine oturmamla bir kanamam gelmeye başladı tamam dedim oldu ama kan durmuyo sürekli geliyo uyuştuğu için olup olmadığınıda anlamıyorum 5 dk sonra filan kanamam durdu ama abartısız yarım su bardağı kadar kan gelmiştir...ben ne olduğunu anlayamadım bu zardan dolayı gelen kanmıydı yoksa ertesi günü regl olucağım için gelen kanmıydı...nitekim ertesi gün regl oldum...eşim biraz girdiğini hissettim diyo ama ben hala olup olmadığını anlayamadım...regl bitmediği için tekrar denemede yapamadık...ama vaji...da 2-3 gün yanma oldu belkide emladan dolayıydı onuda kestiremiyorum...şimdi ikincisini denemek istiyoruz ama ben daha ilkinin olup olmadığı bilincinde bile değilim...ne yapmam gerekiyo şimdi inşallah yine aynı cesareti toplarım...ve inşallah bidaha böyle kanama görmem(
kızlar sanırım bende vajinismus u yendim. dün p.. yarıdan fazlasını aldım. birkaç pozisyonda denedim gel git yaptık hatta. ilk olduğu için biraz baskı hissettim. ama normal sanırım. p.. sonuna kadar girmedi. az kalmıştı ama eşim zamanla girer dedi. oldumu kızlar sizce şimdi ne yapmalıyım? inanılmaz mutluyum şuan :))
merhabalar herkese...yardımınıza ihtiyacım var...ertesi günü regl olucağımı biliyordum ama olmadan önceki gece denemek istedim...sürekli siteyi takip ediyorum gaza geldim bende...ama emla kullandım uyuştu tabi üst pozisyonda ben olmak istedim o şekilde denedim ama p...n üzerine oturmamla bir kanamam gelmeye başladı tamam dedim oldu ama kan durmuyo sürekli geliyo uyuştuğu için olup olmadığınıda anlamıyorum 5 dk sonra filan kanamam durdu ama abartısız yarım su bardağı kadar kan gelmiştir...ben ne olduğunu anlayamadım bu zardan dolayı gelen kanmıydı yoksa ertesi günü regl olucağım için gelen kanmıydı...nitekim ertesi gün regl oldum...eşim biraz girdiğini hissettim diyo ama ben hala olup olmadığını anlayamadım...regl bitmediği için tekrar denemede yapamadık...ama vaji...da 2-3 gün yanma oldu belkide emladan dolayıydı onuda kestiremiyorum...şimdi ikincisini denemek istiyoruz ama ben daha ilkinin olup olmadığı bilincinde bile değilim...ne yapmam gerekiyo şimdi inşallah yine aynı cesareti toplarım...ve inşallah bidaha böyle kanama görmem(
merhaba canım geçmiş olsun öncelikle.aslında anestezik krem kullanmaya gerek yok bol jel kullansan yeter zaten o kremler normalde yandığından daha çok yakıyor bence gereksiz.regli olcak olsan bile ilk gün okadar kan gelmez diye düşünüyorum.duyduklarım kadarıyla(benden kan gelmedı de)zarda çok fazla bir zorlama olmadıkça okadar kan gelmemesi lazım:26: en iyisi doktora görün farklı bir sorun olabilir,bu sırada da deneme yapmamakta fayda var.tabii sen bilirsin canım
çok tşk ederim canım...ewt gerek yok ama korku işte 26 aylık evliyim çünkü bişeyler yapmam gerekiyodu ve sadece denemek istedim ama bana ne kadar yararı oldu bilmiyorum...o cesareti verip beni o pozisyona krem soktu ona güveniyodum çünkü sadece...ama ondan sonrasında güvenemedim çünkü korktum anlamadım bişey...ben hiç egzersiz filan yapmadan direk denedim amannn ne olursa olsun dedim ve birden oturdum zaten hemen sonra kanama geldi...ama acı yoktu zaten 2-3 dk sonra kanama durdu daha sonrasında yanma hissettim...yaa böyle karnım o kadar şiştiki yani biliyorum en geç ertesi günü yada bir kaç saat sonra regl olucam karnım o şekilde başladı çünkü ağrımaya her zamanki gibi ama 5 gün boyunca adamın daha fazla triplerini çekmemek için o gece olsun istedim...hani böyle regli olunca böyle akıntı gibi kanama olur saydam öyle şeylerde geldi o yüsden anlayamadım...şuan hiçbir acı sıkıntı yok ama denemedim tabi bir daha...doktora gitmek evet doğru ama zaten kasılıyorum yani en kötü durumda gidebilirim sanırım...ilgilendiğin için tekrar teşekkür ederim canım...ben hala vajiyi yenebildimmi yenemedimmi onu düşünüyorum :))
Canım Korkmana Gerek yok. Bu Gayet Normal. Kimininkinden 1 su bardağı kadar gelen bile oluyo.Kızlığın bozulmuş buna sevinmelisin.Hepsinin girmesine gerek yok zaten zarın bozulması için zar yaklaşık olarak 1 - 3 cm içeridedir. Kafana takma yanii. Sen bu işi başardınn başka bişey düşünmeee
yaaaaaa şu yazınla o kadar çok içimi rahatlattınki anlatamam çokk teşekkür ederim canım walla kaç günlerdir korkuyorum..ters bir durum olsa devam eder diye düşünüyorum gibi gibi bir sürü şey..formda sürekli okuyorum bir damla iki damla kan diye benden öyle gelince kesin damarımı filan patlattı dedim ama kanama 2-3 dk sonra durdu zaten...tşk ederimmm :))
bana sorarsan sen vajiyi yendin çünkü korkularının üstüne gidip bişeyler denedin ama ilişkiyi sorarsan hala tamamlanmış değil.jel kullanmış mıyıdın peki?her geçen zaman üzerimize bir yük daha koyuyor sen de haklısın canım.ama en kısa zamanda inşallah sen de göreceksin ki beynimizin bize oynadığı oyun gibi büyük acılar yokdoktor korkunu anlıyorum çünkü ben de korkuyorum ama en azından sen muayne olmadan olanı biteni anlatsan onun bile yardımı olmaz mı?ne zaman istersen elimden geldiğince yanındayım canım
![]()
Arkadaşlar çok sık giremedim ben de bu aralar siteye...yeni gelinler var...hepsini çoooook tebrik ediyorum...allah başka sıkıntı göstermez inşallah...Alkışlıyorum sizleri......Bende de ilerlemeler oldu...önce kulak çöpleriyle başladım...1, 2, 3, derken 4 taneyi birleştirip alabildim...ama parçalı olunca biraz sıkıntı yarattı 4 tanesini birlikte almak...heralde 4-5 cm var onların boyu...sonra da 8-10 cm kadar allık fırçasını peçeteye sardım streçledim mavi bephanten kremle beraber ittirmeye başladım. bi baktım gidiyo...fırça kısmına kadar devam ettim ve başardım...hiç ağrım, sızım falan da olmadı...
.nasıl sizce...çok fena heycanlandım, yaşasın yaa...hep ilk girişte takılıcam sanırdım...içersi kara delik mübarek...herşey içerde yok olabilir
. Ben yapamam diyenlere sesleniyorum; insanın hayatta yapamayacağı başaramayacağı şey yok...sadece biraz cesaret arkadaşlar, ha gayret... benim cesaretimin gelebilmesi için tam 6 ay oldu...7. aydayım...vakit kaybetmeyin ne olur...bi deneyin sadece, oluyo görüceksiniz...böyle söyleyenler bana da çok garip geliyodu, nasıl olur nasıl yapabilirler diye... ama oluyo yaaa...yani ben de şimdilik egzersiz aşamasındayım, başarıyorum ama p...s denemesinde bakalım nasıl olcak...
Yenenler size soruyorum; ne kadar devam edeyim kendi kendime egzersize...yani eşimle ne zaman deneme yapalım dersiniz??aparatı ne kadar kalınlaştırayım...????
Yokk Canım Benimm Korkmaa. Aynen Dediğin gibi anormal bir durum olsaydıı. ilerleyen günlerdede devam ederdi. Hem seninki 2-3 dakika içinde bitmiş. Yani Resmen belli ediyo kendini.Ben bozuldum diyee. Damarını niyee patlatsınn noluyo kiii?? Kimin damarı patlamışş?? Böyle kötü şeyler düşünme canım. Sendee Artık bir kadınsınn ohhh deeee bende artık bir kadınım deee. Kurtul şu kafandaki pis şeylerden. Senn zoru başardınnnnnnnnnnnnnnnnnn . Artıkk gerisi Çok Kolay.[/QUOTE
:)) kafam başka bir konuyla ilgili o kadar doluyduki şuan onu bile alıp götürdün wallahi canım çokk pozitifsin gerçekten şuan yüzüm gülerek yazıyorum cevabımıda çokk tşk ederim cnm sana :))
Arkadaşlar çok sık giremedim ben de bu aralar siteye...yeni gelinler var...hepsini çoooook tebrik ediyorum...allah başka sıkıntı göstermez inşallah...Alkışlıyorum sizleri......Bende de ilerlemeler oldu...önce kulak çöpleriyle başladım...1, 2, 3, derken 4 taneyi birleştirip alabildim...ama parçalı olunca biraz sıkıntı yarattı 4 tanesini birlikte almak...heralde 4-5 cm var onların boyu...sonra da 8-10 cm kadar allık fırçasını peçeteye sardım streçledim mavi bephanten kremle beraber ittirmeye başladım. bi baktım gidiyo...fırça kısmına kadar devam ettim ve başardım...hiç ağrım, sızım falan da olmadı...
.nasıl sizce...çok fena heycanlandım, yaşasın yaa...hep ilk girişte takılıcam sanırdım...içersi kara delik mübarek...herşey içerde yok olabilir
. Ben yapamam diyenlere sesleniyorum; insanın hayatta yapamayacağı başaramayacağı şey yok...sadece biraz cesaret arkadaşlar, ha gayret... benim cesaretimin gelebilmesi için tam 6 ay oldu...7. aydayım...vakit kaybetmeyin ne olur...bi deneyin sadece, oluyo görüceksiniz...böyle söyleyenler bana da çok garip geliyodu, nasıl olur nasıl yapabilirler diye... ama oluyo yaaa...yani ben de şimdilik egzersiz aşamasındayım, başarıyorum ama p...s denemesinde bakalım nasıl olcak...
Yenenler size soruyorum; ne kadar devam edeyim kendi kendime egzersize...yani eşimle ne zaman deneme yapalım dersiniz??aparatı ne kadar kalınlaştırayım...????