- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #125.021
bu aparatların üstüne bişey sarılıp mı egzeresiz yapılıyor
ben pamukla kalınlaştırıp streç filmle sarıyorum.. pamukla yumuşak oluyor... ben öyle hissediyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aparatların üstüne bişey sarılıp mı egzeresiz yapılıyor
ıkınıcam orası acılınca parmagımımı sokcam yani anlamadım![]()
önce bıraz alış canım vajini incele o sonraki aşama biliyorum simdı parmagımı hayatta sokamam falan diyosundur.hepimiz böyle dedik ama oluyo orası esnek biyer sonuçta çocuk bile cıkıyo düsünsene.balon gibi düşün ilk girişe izin verince içersi boşluk hem duyarsız.parmagını yavaşca sokcan canım bu zor gelirse mumla falan aparat yapcaksın kendine egzersiz yaparak vajiyi genişletceksin kulak pamuguyla baslıyanlarda var streclıyosun bol jelle kendini sıkmadan yapınca kolayca kayıyo.bu egzersizler şart canım doktorada gitsen sana yaptırcağı bu.sakın bundan korkma acı falan yok aslında kendini sıkmasan anlamıycaksın bile.ben doktorla yendim doktor parmak kalınlığında aparatı sokmuş hıç anlamadım bile ben muayene ediyo sanıyodum:)söyledğinde şok oldum inanamadım görünce bacaklarım nasıl titredi hiç korkulcak bişey değilmiş
bende gitmıştim jinekologa aynen senin gibi kendımı kastığım için acıdı bana anestol verdi göndrdi olmadı tabı.içieri bişey sokmak zor gelcek tabi sana ama bu egzersizler sayesinde yeniliyo canım yani kaçış yok bu sayede esniyo zara gelince ona takılma eşinle konuş yada onun yanında yap istersen sen yapamassan onada izin verebilirsin bu esnemeler sayesinde cogumuzdan gelmedi kırmızılar gelsede bir iki damla gelen olmuş eşin için umarım zarın önemı yoktur.dr a gittim eliyle 2 kanadı actıgında bile kasıldım acıyo dedim kadın ters ters baktı gene olmassa psikiyatra git dedi. elimle denedim eve geldiğimde aama 2 kanadı acarken bile acıobirde içeri bişey sokcm hadi soktum diyelim zarımı objelerlermi delmiş olcam oyy oyy kocam ben denerm der netsem ben bilemeedm
bende gitmıştim jinekologa aynen senin gibi kendımı kastığım için acıdı bana anestol verdi göndrdi olmadı tabı.içieri bişey sokmak zor gelcek tabi sana ama bu egzersizler sayesinde yeniliyo canım yani kaçış yok bu sayede esniyo zara gelince ona takılma eşinle konuş yada onun yanında yap istersen sen yapamassan onada izin verebilirsin bu esnemeler sayesinde cogumuzdan gelmedi kırmızılar gelsede bir iki damla gelen olmuş eşin için umarım zarın önemı yoktur.
eşim zaten bana üzülüyo sonucta o bişekilde zevk alıyor dısardan sürtünme yoluylada ama ben bişey anlamıyorum salak gibi hisediyorum boşuna duşa gir boşuna carsaf değiştir bi işe yarasa gam yemeyecem ondan hemen çözmek istiyorum bu durumu offffff ama yapamıyorum iştee.
bu arada orası ıkınınca acılıyor dedniz ya parmak sokucam ya nereye kadar sokcam dayanabildiğim kadarmı yoksa sonuna kadar mı denemem lazım
kendini uzme mutlaka hallolcak canım.parmagını önce bir bogum kadar sok alış iyice yapabılıyosan hepsını sok demınde deiğim gibi canım ilk girişten sonrası boşluk ve his yok orda yani bir boğum girince sen devam edersen çok kolay olcak sadece başında kasarsan zorlanırsın gerisi kolay.medikalden ultrason jeli al hem fıyatı uygun hemde zararı yok yada eczaneden istersen su bazlı bir jel al kayganlaştırıcı olarak
jelim var dr vermişti ama bişeye yaramamıstı emla da denedim agrısız olur diye genede olmadı umarım en kısa sürede hallederiz peki siz naptınız hallettiniz mi ?girişlerde sorun olmuyo demi artık
ben hallettim yendikten sonra bile alışana kdr kendimi kastım zamanla alıştım bir müüdet jelle yaptım sonra jelide bıraktım şimdi herşey mukemmel kendime kızıyorum naptım ben diye ne kolaymış su anda hiç kasmıyorum dün aksam hıç anlamadım bile girişi çok kolaymış ya kendimizi nasıl boşa üzüyoruz nasıl gözümüzde büyütmüssek.ben doktorla yendim egzerszlerde zorlandığım anlar oldu hiçbirimiz güle oynıya yapmadık ilk başta bu egzersizleri sen yeterki pes etme buraya her zaman gir yapamasandaa.ben yapamıyorum deyip vazgecme kendine bu kötulüğü yapma inan zor değil.milyonlarca kadın yapıyo sonuçta.kastığında o an dur gevşemeye calış.ben ilk egzersiz yaparken çok gerilirdim bacaklarım titrerdi ama zamanla herşey geçiyo şu anda vajinsms yaşadığımı bile unuttum gibi:)
bakalım ne olcak yarın denemeye baslarım bu geceden geçti artık simdlik cıkıyorum
bilgiler için cok teşekkür
cnm senin ne kadar oldu yeneli bir de bu alışma süreci ne kadar sürdü
7 ay kadar oldu canım.yendiğimde bazen çok iyi oluyodu bazen gerilediğimi düşünüyodum.ruha halime bile baglıydı:)eşime kızgınsam zor oluyodu.son bir aydır tam anlamıyla alıştım diyebilrim hiç kasılmıyorum.ondan öncede çok zorlanmıyodum ama ilk girişte kendimi kasıyodum bazen sonra bıraz durup oyle devam ediyodum ve hiç zevk almıyodum onada razıydım gerçi:) kısa sürede alışanlarda var bu kişiden kişiye göre değişiyo sanırım.
evet yendim canım çok şükür 1 ekimde ,ben de işte 2. kez deneme yaptım yani zevk olayı bende de yok ama zaten hemen de olmasını beklemiyorum çünkü tam olarak rahat olmayınca olması da mümkün değil pek,alışma süreci geçtikten sonra o da olacaktır diye düşünüyorum önecelikli amacım alışmak,peki sen de düzeldi mi zevk meselesi burada çok görüyorum alıştım ama zevk alamıyorum diyen
düzeldı oda canım kasmayı bırakınca oda oldu.dün aksam ilk defa zevk aldım.kendimi daha normal göruyorum şimdı:)kasmayınca zevkde oluyo ben hiç olmıycak sanıyodum o zamn yenmmenın verdiği mutlulukla yapıyo ınsan ama bişeyde anlamıyo.umarım en kısa sürede alışırsın herşey sırayla rayına oturuyo