Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ben de hiç bir şey yapamıyordum, doktora gittim tek seans, ilk orada oldu parmak denemesi, ama inan çok da gerek yok doktora, bir sürü param gitti, ama yine de beni bir şeyler yapma konusunda ateşlemiş oldu, yoksa ben hiç bir şey denemiyordum. canım bak yapman gereken şeyler, zaten herkes yazıyor burada, aynayla bak derin nefes alıp ver açıldığını gör. serçe parmağınla başla yavaş yavaş. nefesi verirken hafifçe içeri ittir. o zaman biraz ilerliyor, ama en çok ilerleme ıkındığın zaman oluyor. Ben dün iki parmağımı da epey ilerlettim sırayla önce nefes verirken biraz ittirdim sonra da ıkınırken. bu arada dün ilk kez emle da denedim, açıkçası bana çok etki etmedi ama canın tatlıysa kullanabilirsin. tabi bol jel, dr bana ultrason jeli vermişti ben onla yapıyorum, soruların olursa yazabilirsin tekrar

bu arada bir de kitap okuyorum cem keçe'nin vajinismusun üstesinden gelmek, bilgilendirme konusunda faydalı oluyor, gerçi yeni başladım ama

kızlar bir şey soracağım, bu aparatlar esnek mi? fotoğraflarda sert bir materyal gibi görünüyor. Ben iki parmağı rahat alıyorum ama mum beni çok rahatsız etti, peçeteye de sarsam parmak gibi kıvrılmadığı için yapamıyorum. Acaba aparat alsam mı ben de, yoksa parmakla devam etsem yener miyim bilemiyorum

kızlar bir şey soracağım ...

kendi kendimize yaptığımız bu parmak egzersizinden sonra boy aptesti almalımıyız yaa ?? bilen var mı ?? malum üç aylardayız .. oruçluyken egzersiz yapılmaz tamam ama gece egzersiz yapıp oruca niyetlenebilir miyiz ???? :26::26::26:

abdest alınır diye biliyorum canım Ben hep aliyordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bir şey soracağım, bu aparatlar esnek mi? fotoğraflarda sert bir materyal gibi görünüyor. Ben iki parmağı rahat alıyorum ama mum beni çok rahatsız etti, peçeteye de sarsam parmak gibi kıvrılmadığı için yapamıyorum. Acaba aparat alsam mı ben de, yoksa parmakla devam etsem yener miyim bilemiyorum

esnek değil canım plastik bardak olur ya onun gibi ama canın çok acimiyor öyle olunca hemen kayip giriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bizi de haber et canim doktor ne dedi benin de kasintim bitti ama kasintisiz beyaz akintim var ara ara iliskide yanma da yok herhelde ici daha temizleniyor ilaclarin etkisiyle diye düşünüyorum bu hafta da gecmezse onumuzdeki hafta tekrar gorunurum doktora ins

canım benım doktor işi cumaya kaldı o zaman gıttıgımde haber verırım sana

günaydın arkadaşlar ben bu hastalığı yenemiyorum yuvam yıkılıyor çok kötüyüm 1 hafta sonra boşanma davam var[/QUOTE

yenen arkadaşlar inciye yardımedelim lütfen ben de yeni başladım egzersize serce parmaktayım regl oldum kaldı ama ozellikle yenen arkadaşlar lütfen inciye yardım edelim

hayır canım anlatmadım egzersizde yapamıyorum zaten çok kötüyüm

Cnm dur hemen boşanma fln kaç yıllık evlisin ben neler yasadım neler kaçkere boşanmaya karar verdim ama öle olmuyo işte cnm Murat Ulusoy dene maddi durum müsaitse bak burda bir arkadas dedi ayrıca bend çok araştırdım gidenlerin hepsi yenmiş nolur pesetme

Cnm dur hemen boşanma fln kaç yıllık evlisin ben neler yasadım neler kaçkere boşanmaya karar verdim ama öle olmuyo işte cnm Murat Ulusoy dene maddi durum müsaitse bak burda bir arkadas dedi ayrıca bend çok araştırdım gidenlerin hepsi yenmiş nolur pesetme

canım 10 yıllık evliyim artık hiç ümidim kalmadı bu kadar uzun süren kimsede yoktur çaresizim

X