- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #170.241
ben varım tatlm,gerçi çıkmak üzereym amacanım geçtim ama kimse yok
Burdaydim camimmm gittinmicanım geçtim ama kimse yok
inşallah teşekkürü hakedecek desteği verme şansım olur
arkadaslar merhaba bende ayni sorunu yasiyorum ne yazikki( hislerimi duygularimi yazmak isterdim ama gordugum kadariyla yanliz degilmisim ve beni zaten cok iyi anladiginizidusunuyorum cok mutsuzum.psikolojim altüst oldu.yorumlari okuyunca biraz umutlandim ama yinede bana cok uzakmis gbi hic olmicakmis gbi geliyo artik yıldım nolir bana yardim edin.
ben varım tatlm,gerçi çıkmak üzereym ama
Burdaydim camimmm gittinmi
bir kısmını aldıktan sonra cok yanma oluyo ilerletemiyorummemleket özlenmezmi ya bende cok özlüyorum sivasımı :) zile bıraz yagmurlu bu aralar :)[/QUO
sen bi şekilde ayarla tokat araştırmaya git mutlaka, işinin ehli şahane bi doktor var orda Mehmet bey, eğer gidersen çarşamba gününe getir, sadece çarşamba günleri hastanede oluyor, ikinciye yorulma boşuna, eğer eşin gidemiyosa sen bi arkadaşınla yada komşunlada gidebilrsin
arkadaslar merhaba bende ayni sorunu yasiyorum ne yazikki( hislerimi duygularimi yazmak isterdim ama gordugum kadariyla yanliz degilmisim ve beni zaten cok iyi anladiginizidusunuyorum cok mutsuzum.psikolojim altüst oldu.yorumlari okuyunca biraz umutlandim ama yinede bana cok uzakmis gbi hic olmicakmis gbi geliyo artik yıldım nolir bana yardim edin.
Burdayim burdayimm telefondan giriyorum ondan bazen cevrimdisi gorunebilirimburdayım ama bu defa da siz cıkmıssınız denk gelemedik
yardım edebileceğim bir sey varsa yardım etmek isterim bi saat daha burdayımBurdayim burdayimm telefondan giriyorum ondan bazen cevrimdisi gorunebilirim
yardım edebileceğim bir sey varsa yardım etmek isterim bi saat daha burdayım
Bana yardimci olurmusun iki haftadir ilerleyemedim ben yanlis mi yapiyorum anlamadim ki strese girdim kulak copunu denedim oldu bide parmagimin ilk bogumuna kadar alabiliyorum tansiyonum duser gibi oluyo birakiyorumofff ne yapacam
İnsallah atlatirim canim ya moral oluyo böyle konusmak 5 aydir evliyim ve daha yeni ugrasiyorum cabaliyorum ayna karsisinda inceledim biraz bide parmak egzersizi yapalirsem durumumu bilenler ne nazlisin abartiyorsun diyo icimden allah basiniza versin diyecem ama yazik onlarinda cekmesini istemem kolay degil cok zor cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?