- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #11.181
derincim günaydın dün nete giremedim gecmişide cok okuyamadım ama iyisin demi canım egzersizler nasıl gidiyor varmı gelişme
canlarım cok uzak duygular degil bende sizin gibiydim ve gectiğiniz yoldan gecti düşündüklerinizi düşündüm kaygılarınızın aynısını hissettim ama sadece kesin karar verdim ya eşimden ayrılcaktım ya basarcaktım ve kati kararla egzersizlerime calıstım 1 kere p..s denemesi yaptım basarısız oldum daha da hırslandım ve 2. denemede basardım sadece cok calısıp inanın canlarım
Hep beraber inanıyoruz herkes yapıyor bizde yapacağız dimi kızlar başaracağızzz ( ağzım diyor ama beynim pufhhhhh kötükedihüso)
Hep beraber inanıyoruz herkes yapıyor bizde yapacağız dimi kızlar başaracağızzz ( ağzım diyor ama beynim pufhhhhh kötükedihüso)
canlarım cok uzak duygular degil bende sizin gibiydim ve gectiğiniz yoldan gecti düşündüklerinizi düşündüm kaygılarınızın aynısını hissettim ama sadece kesin karar verdim ya eşimden ayrılcaktım ya basarcaktım ve kati kararla egzersizlerime calıstım 1 kere p..s denemesi yaptım basarısız oldum daha da hırslandım ve 2. denemede basardım sadece cok calısıp inanın canlarım
Ya kızlar bugün benim eşimin doğum günü keşke vajiyi başamış olsaydım ne güzel hedşye olurdu değil mi ?
bende eşimin doğum gününde başaracağım dedim.kendime bunu sürekli söyledim ve başardım.Çok istemekle ilgili birşeyi çok isteyince oluyor.ÇÜnkü kesinlikle beynin ona inanıyor.Bende yeneli 5 sene oldu.10 ay çektim ama çok kötü günlerdi o günlerrr
yaaa derinn benim durumum cok komik sinirden güülüyorum simdi.3 ay oldu yeneli bu vajiyi..illa benim üste olmam lazım iliskiye girerkn.alta iken yine ynı kasılmalar olyo.dıgerinde tam tersıne baska bıri oluyorum.bebk ıstıyorum.ama altda olamıyorum .bunları yazarken bıle gülüyorum sinirden bende ters tepki yarattı
yaaa deme oyle kayganlastırıcı kulnıyorum zaten gırıs kısmına acaba dıyorum ne kadar kayganlastırıcı su bazlı olsad spermlerı oldurme gıbı bırsey varmıs belkı o yuzden olmuyodur zaten malesef uste oldugum ıcın.yarısı akıp gelıyo sınır oluyorum
doktorda once senımn uste olman gerekıyo demıstı bende ıtıraz etmıstım yapamam dıye.sımdıkı halıme bak.sımde doktoruma altda olamıyorum mu dıycem benı kapı dısarı edecek
benımde kulndıgım su an ty ja en ıısı bence. oncelerı bebek yagı kullanıyodum doktor dedıgı ıcın ma fazlamı kullanmısım bılıyorum enfeksıyon kaptım onnla ugrastım bıde geldımı ust uste gelıyo hersey tam sonund dıyosun.bır sorun yıne cıkıyo..bız kadınların derdı bıtmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?