Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canlarım cok uzak duygular degil bende sizin gibiydim ve gectiğiniz yoldan gecti düşündüklerinizi düşündüm kaygılarınızın aynısını hissettim ama sadece kesin karar verdim ya eşimden ayrılcaktım ya basarcaktım ve kati kararla egzersizlerime calıstım 1 kere p..s denemesi yaptım basarısız oldum daha da hırslandım ve 2. denemede basardım sadece cok calısıp inanın canlarım

Hep beraber inanıyoruz herkes yapıyor bizde yapacağız dimi kızlar başaracağızzz ( ağzım diyor ama beynim pufhhhhh kötükedihüso)

Hep beraber inanıyoruz herkes yapıyor bizde yapacağız dimi kızlar başaracağızzz ( ağzım diyor ama beynim pufhhhhh kötükedihüso)

beyninde püfff demesin önce neyden korkuyorsun yada cekiniyorsun onu söle
p..s cok büyük nasıl giricek mi?
acırsa?
cok kan gelirse?
yani hangi korku var tatlım içinde bence bunusöle öle yardımcı olalım sizlere:dance:

valla benim her yerim yapıcaz diyor artık guclubacismile bu bahar benim başımamı vurdu ne sositososito2 gündür sabahları 1 saat yürüyorum kızlar ama nasıl iyi geliyor anlatamam miss gibi bir hava ağaçlar çiçek açmış yerden papatyalar çıkmaya çalışıyor balkondaki lalelerim tomurcuklarını çıkarmış sempatiksalakcinni nasıl mutluyum umutluyum anlatamam bizim derdimiz vaji falan değil bizim tek derdimiz gevşemek arkadaşlar sositososito bütün gün işyerinde sinir stres koştur koştur eve gel yemektir temizliktir uğraş sonra kapan odaya uğraşki parmak girsin lmaz: baharın tadını çıkarın nefes alın rahatlayın arkadaşlar noollllurrr biraz kendinizi mutlu edinnnn şımartınnnnn....

Ya kızlar bugün benim eşimin doğum günü keşke vajiyi başamış olsaydım ne güzel hedşye olurdu değil mi ?

arkadaşlar bende 4 ay önce hamileyken yenebildim bu rahatsızlığı.şimdi bi sorunum yok ama genede ilk girişte gevşeyene kadar zorlanıyorum.yani direk olmuyor ben kendim elimle yapabiliyorum girişi.kendimi rahat bırakmazsam hiç olmuyor.o an rahatlamaya gevşemeye bakın ne bilim nasıl tahrik oluyorsanız eşinizden onu yapmasını isteyin dokunsun size bişeler yapsın ayrıntıya girmiyim:Sneyse bide orası kayganlaşmadığı içinde olmayabiliyor bu yüzden iyice kayganlaşsın bide p...i suyla ıslatın öle deneyin ben hep suyla deniyorum çoooook faydası oluyor.parmak egzersizleri birazda fasafiso önemli olan gevşemek kasları rahat bırakıp girişe izin verebilmek.ben parmak egzersiizini 3 ay yapmadım hamile olduğum için 3 aylık hamileyken başardım.parmak egzersizi alıştırma sadece oraya bişeyin girebildiğini farketmek başka bi önemi yok benceeeeeeeee.siz kendiniizi gevşettikten sonra hiç anlamıyorsunuz bile kayıp gidiyor ondan sonrası daha kolay...Allah kolaylık versin bu zor günleri biran önce atlatırsınız inşallah...

Ya kızlar bugün benim eşimin doğum günü keşke vajiyi başamış olsaydım ne güzel hedşye olurdu değil mi ?

bende eşimin doğum gününde başaracağım dedim.kendime bunu sürekli söyledim ve başardım.Çok istemekle ilgili birşeyi çok isteyince oluyor.ÇÜnkü kesinlikle beynin ona inanıyor.Bende yeneli 5 sene oldu.10 ay çektim ama çok kötü günlerdi o günlerrr

Ben eşimin doğum günü, sevgililer günü, evlilik yıldönümü hepsinde dedim başarıcam diye ama olmadı...

NURRAN beyninde püfff demesin önce neyden korkuyorsun yada cekiniyorsun onu söle
p..s cok büyük nasıl giricek mi?
acırsa?
cok kan gelirse?
yani hangi korku var tatlım içinde bence bunusöle öle yardımcı olalım sizlere

Canımcım bu saydıklarının hepsi var ama p...s büyk nasıl girecek orası bu kadar genişmi diye en çok kafama takılan soru?

yaaa derinn benim durumum cok komik sinirden güülüyorum simdi.3 ay oldu yeneli bu vajiyi..illa benim üste olmam lazım iliskiye girerkn.alta iken yine ynı kasılmalar olyo.dıgerinde tam tersıne baska bıri oluyorum.bebk ıstıyorum.ama altda olamıyorum .bunları yazarken bıle gülüyorum sinirden bende ters tepki yarattı

:)))))bende tedavı gormeye basladıgımda doktor sen uztte olmaya calıs dıodu.pınar nefes egzersızı yap bak ben yenelı 6 ay oldu ama yerı gelıo bendede kasılmalar oluor.ayrıca dolu oldurmeyen kayganlastırııcı kullan.zamnla kalmz kasılmalarınnn ınşşş.ustteyken cocuk olmaz kız:)))mecbur altta olcan

yaaa deme oyle kayganlastırıcı kulnıyorum zaten gırıs kısmına acaba dıyorum ne kadar kayganlastırıcı su bazlı olsad spermlerı oldurme gıbı bırsey varmıs belkı o yuzden olmuyodur zaten malesef uste oldugum ıcın.yarısı akıp gelıyo sınır oluyorum

doktorda once senımn uste olman gerekıyo demıstı bende ıtıraz etmıstım yapamam dıye.sımdıkı halıme bak.sımde doktoruma altda olamıyorum mu dıycem benı kapı dısarı edecek

ben vazelın kullandım dolu oldurmez dedıler hep ama malesef olduruomusty ja dıe bır su bazlı aldım bılmem artık oldururmu .ya hersey bahane 1 tane kacsa kalıcaz hamıs de ıste senın altta olman vede esının bosaldıktan sonra ıcerden cıkmaması lazım belının altına yastık koyup hemen ayagını havaya kaldırıp yatman lazım

benımde kulndıgım su an ty ja en ıısı bence. oncelerı bebek yagı kullanıyodum doktor dedıgı ıcın ma fazlamı kullanmısım bılıyorum enfeksıyon kaptım onnla ugrastım bıde geldımı ust uste gelıyo hersey tam sonund dıyosun.bır sorun yıne cıkıyo..bız kadınların derdı bıtmez..

ben bu ay ılk dfa kulladım ty jayı.saa doktormu tavsıye ettı.netten okumustum cok ıı bır su bazlı ılac dıe aldım bende...enfeksıyon benım kızlıgımdan berı var.aman benden once bır arkadsım evlendı atık ıltıhabından sıstıt olmustu aynı ay hamıle kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…