Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar ben zevk alamıyorum çok fazla uyarıldıgım halde bir türlü olmadımafoldumben
napcam ben kaç zaman geçti ilk başta tedirgin olsamda eşim rahatlatıyo sonrası çok kolay oluyo ama ben zevk almıyorum mafoldumben

zehracım uzulme hayırlısı olsun.. sakın takma kafaya adetın cok gecıkır sonra. belırtılerıde görmezden gel hamılelıgı cok ıstedıgınden belırtıler varmıs gıbı hıssedıo ınsan... olsun tatlım calısmaya devam

eelifes cnm bu bır cok kadının en temel sorunlarından bı tanesı,kendını tam olarak vermeye calıs,o anın tadını cıkar,umarım hersey duselır bide sn hıc bısey mı hıssetmıyorsun cnm?

yani zevk alamıyorum işte sadece oldu olcak gibi geliyo o sırada eşimin işi bitmiş oluyo devam etmeye çalışıyo ama olmuyo bende bıraktırıyorum napıyımmafoldumben

canım ya çok üzüldüm..ama sabır ve dua etmek lazım.....dedigin gibi boşanmaktan bahsediyoruz.....senin için, ailen için çok zor bi durum...çok yakınında olan biri boşandığında anlıyor insan....bir yuvayı dağıtmak kolay olur mu hiç.....sen sabret canım...bol bol dua et....allahtan hayırlısını iste....bizim için en iyisini ancak O(cc) bilir..belki bu sıkıntıların çok daha güzel zamanlara gebe.....bilemeyiz....gecenin en karanlık olduğu an sabaha en yakın olan zamandır.....kayınvalidenleri de takmamaya çalış...ne güzel imanı sağlam bi arkadaşımızsın....herkes yaptığının karşılığını görür...sen sadece vajiyi altetmeye çalış...sadece buna odaklan....gersini salla gitsin.....kaydirigubbakcemile5

kızlar moralim çok bozuk ya gebe dglmsenağlama

zehracım üzülme...ben de merakla seni ve bebek için uğraşan diğer arkadaşların mutlu haberini bekliyodum....hayırlısı olsun....ben de adet oldum...bitmesini bekliyorum....başka bi başlıkta bu işler için moral gerektiğini okudum.....moralimizi bozmayalım canım...olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile2hihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::hooray:

ben bu illeti kendim yendim arkadaşlar..psikologlar işi yokuşa sürüyor bence..jinekologlarda.sonuçta yaşamayan bilmez..ben de iki ay kadar yaşadıktan sonra internetten araştırdım baktım ki bu psikolojik bir hastalık ve çözümlenebiliyor..üzülmeyin ve bunu eşinizle halletmeye çalışın parmaklarla değil..ben şimdi anlatmaya utanıyorum fakat ilişkiye gireceğimiz sırada vazelin sürdük ve girdi..tabiki istekli olduğum ve kocamın da nazik olmasıyla oldu.hödük bi kocanız varsa zaten bu iş olmazz..eşinize en az sizin kadar iş düşüyor kızlar.ama bende bir ara umutsuz oldum neden ben diye herkes ne güzel yaşarken cinselliği ben yaşayamıyorum diye..ama geçti umarım sizinkide geçer..

mehaba arkadaslar haftasonu takip edemedim
hafta sonu misafir falan ugrastim o yüzden
ama sunu cok iyi anladim sizin cok yardiminiz oluyor cünkü hafta sonu
egzersiz yapamadim ve suan cesaretim tamamen bitti
önce parmakta rahattim suan yeniden o lanet korku sardi beni bu aksam yeniden basliyacagim insallah

zehracıgım sakın üzülme bu ay tutmazsa öteki ay mutlaka tutar öteki ayda tutmazsa öbür ay tutar ama elınde sonunda tutucak :Saruboceq:

yani zevk alamıyorum işte sadece oldu olcak gibi geliyo o sırada eşimin işi bitmiş oluyo devam etmeye çalışıyo ama olmuyo bende bıraktırıyorum napıyımmafoldumben

canım kususra bakma yenı gırdım sıteye,cnm kadınlar zaten erkeklere oranla zor zevk alırlar,bu konudada erkege gorev dusuyor,sen zevke gelmeden,olayı bıtırmemelı,konusmalısın bence,umarım duselır

canım kususra bakma yenı gırdım sıteye,cnm kadınlar zaten erkeklere oranla zor zevk alırlar,bu konudada erkege gorev dusuyor,sen zevke gelmeden,olayı bıtırmemelı,konusmalısın bence,umarım duselır

umarım bugün bi video izledim kadınların üsteyken daha rahat orgazm olduklarını söylüyordu klitorise baskı oluyomuş üste yapmayı deniycem :kedi:artık alıyım zevk ya:gitme:

arkadaslar epeydir takip ediorum burayı ama ilk defa yazıorum.ben evleneli 5 ay oldu.ilk basta cok korkuodum ama simdi baya baya astım korkuyu ancak ilişki esnasında cok daha dibe gitmeli diolar ama sanırım bende öle olmuo.girsede tam girmio mu acaba yada napmam lazım die düşünüorum.cok zorları astım.kayganlastırıcı kullansam bu olay cözülürmü acaba??? işte burda tıkandım kaldım...yada bu olayı yasayan arkadaslar varsa bana ne önerebilir...yorumlarınıza ihtiyacım var...kafam karısıo...ilişki normal seyrinde sanki hersey güzel...ama daha dibe nası gidicek:)?

umarım bugün bi video izledim kadınların üsteyken daha rahat orgazm olduklarını söylüyordu klitorise baskı oluyomuş üste yapmayı deniycem :kedi:artık alıyım zevk ya:gitme:

yaa tabı cnm butun pozısyonları deneyın,elbette senınde zevk aldıgın zmanlar olacak,eşinle konus,nerde bıısler hıssedıyosan,nasıl olsun ıstıyorsan,aşılamayacak bı konu degıl bnce cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…