- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.841
canım hayırlısıyla şu vajiyi bi atlat o zaman bakalım ne bulup anlatacak..
İnşallah canım
Boşanmak kolay olsaydı keşke ,Bu konu yüzünden 2 defa gittim ailemin yanına .. Gerçekten bu dünyada kadın olmak çok zor . Boşanmakta çok zor . Hadi kendimi geçtim . Kendi annem babamın huzuru bozulacak gittim gördüm bunu .Hergün dua ediyorum eşimin beni anlaması için başka elimden birşey gelmiyor malesef...
kızlar moralim çok bozuk ya gebe dglmsenağlama
cnm az önce gebelik testi yptım negatif((((((((
yani zevk alamıyorum işte sadece oldu olcak gibi geliyo o sırada eşimin işi bitmiş oluyo devam etmeye çalışıyo ama olmuyo bende bıraktırıyorum napıyımmafoldumben
elif nur 67 sen nasıl basardın canım bıldıgın bır taktık warsa banada soylermısın
canım kususra bakma yenı gırdım sıteye,cnm kadınlar zaten erkeklere oranla zor zevk alırlar,bu konudada erkege gorev dusuyor,sen zevke gelmeden,olayı bıtırmemelı,konusmalısın bence,umarım duselır
umarım bugün bi video izledim kadınların üsteyken daha rahat orgazm olduklarını söylüyordu klitorise baskı oluyomuş üste yapmayı deniycem :kedi:artık alıyım zevk ya:gitme:
aynen öle ....sanki bi duvar var ona carpıo gibi.yada p....in bası ortaya kadar girio...simdi anlatabildimmi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?