- 20 Temmuz 2007
- 4.227
- 655
- 723
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #9.681
ıhsallh canmım yaaaa..baharcım merhaba canım sen ilk girişteki problemi atlatabildinmi?ben hala heyecanlanıyorum canım yaaeyvahedigeldismileoluyo ilişki her seferinde oluyo çok şükür ama o girişteki gerginliği atabilsem üzerimden zevki düşüncem bu şekilde hiç zevki düşünmeye fırsatım yokki canım:sm_confused:girdikten sonra sorun yokta işte girene kadar eşime ter döktürüyorum biraz:kedi:ty&ja sipariş ettik net üzerinden,onunla yola devamdün 14.gündü inşallah bebiş tutmuştur baharcım Allahım sanada banada isteyen herkesede nasip etsinnn:Saruboceq:
Sevgili krizalit.kristalin,
Yazdıklarına harfiyen katılıyorum. . .
arkadaşlar ilk zamanlar için uygun , kendimi rahat hissedebileceğim pozisyonlar tavsiye edebilirmisiniz?
bacaklarımı kendime çekmeli miyim yoksa uzatarak mı tutmalıyım...?
arkadaşlar ilk zamanlar için uygun , kendimi rahat hissedebileceğim pozisyonlar tavsiye edebilirmisiniz?
bacaklarımı kendime çekmeli miyim yoksa uzatarak mı tutmalıyım...?
Bu konuda bende yardım istiyorum .Belki açıkca burada ifade edemeyecekler olabilir lütfen özel mesaj atın ....
Bu konuda bende yardım istiyorum .Belki açıkca burada ifade edemeyecekler olabilir lütfen özel mesaj atın ....
Açıkça ifâde edebilecek biri olarak, ilk zamanlar deneyebildiğim tek pozisyonu yazayım:
Yatağın ucuna oturuyorsunuz, eşiniz önünüzde ayakta oluyor. Kendinizi geriye doğru atıp bacaklarınızı havaya kaldırıyorsunuz. İster eşiniz bileklerinizden tutsun, ister omuzlarına koyun ayaklarınızı. Sırtınızı yorgana yaslarsanız da daha rahat edebilirsiniz.
Ben böyle iyiydim başta, onun için de kolaylık oluyordu. Aklınıza yatarsa siz de deneyin ama herkesin rahat ettiği pozisyon farklı. Bazısı üstte çok kolay yapar mesela ama ben ilk zamanlar hiç yapamazdım.
twetty ben görmeden yazmış bile kaydirigubbakcemile3
Ayakların omuza atıldığı pozisyonda hiç anlamıosun bile olduğunu.Çok rahat oluyor sempatiksalakcinni
Ayakların omuza atıldığı pozisyonda hiç anlamıosun bile olduğunu.Çok rahat oluyor sempatiksalakcinni
ayaklarımız eşimizin omzunda olunca mı çok rahat...?dizimizi kırmadan mı?bacağımız uyuşmaz mı öyle?
ayaklarımız eşimizin omzunda olunca mı çok rahat...?dizimizi kırmadan mı?bacağımız uyuşmaz mı öyle?
Teşekkür ederim krizalit.kristalin ve cikolata_26 inşallah denemeye çalışacağım .
Doğrudur herkesin rahat ettiği pozisyon farklıdır ama sorun aynı en azından demekte yarar var diye düşünüyorum ..Benim doktorum birşey anlatmıştı . Sİzle onu paylaşayım . Doktoruma 16 yıllık evli bir cift gelmiş ve vajinusmus vakıası ...Doktorum demişki ' 16 yıldır siz nasıl evliliğinizi devam ettirdiniz'
BEKLİYORMUŞ ki ;eşim başkası ile beraber oldu diyeceğini ... Kadın demişki : "Eşimle arkadan beraber oluyorduk " şok oldum diyor doktor günah ve o daha acı verir . Sen demiş çorbayı ağzınla yerine burnunla içmek istiyorsun .. Hangisi daha kolay demiş... Vee ertesi gün geldiğinde sorunlarının bittiğini söylemiş...
Yani o kadın yıllarca bu cümleyi beklemiş belkide :) Bende onun için soruyorum . Belki yıllardır beklediğim cümle burada karşıma çıkabilir:) Bende birgün size mutlu son olarak haber verebilirim inşallah..Şunu da eklemeden geçemeyeceğim bizim pozisyon konusunda sıkıntımız var . Ben korktuğum için hiçbir pozisyon olamıyor...Belki sizden güç alırım .
İstersen kırıp kalçanın iki yanına koy ama öyle zor oluyor, uyuşuyorsun. Ama bacaklarını kaldırıp eşinin omuzlarına koyarsan sorun olmuyor. Ya da uyuşsa bile hissetmedim hiç :kedi:
ya ne güzel...ben uzatıyorum bacaklarımı..uzatınca kasmıyorum çünkü...yatagın ucunda onun omuzlarına koymayı denemiştik ama bizimkinin boyu 1,85 olunca pek olmadı..bi de ön hazırlıktan sonra onun ayaga kalkması ,pozisyon alma fln zaman kaybı oluyor..yani daha doğrusu sertlik kaybı...o yüzden yatakta hemen geçebilecegimiz bi pozisyon arıyorum
peki arkadaşlar eşim içime boşaldıktan sonra yeterince beklememe rağmen(bazen sbaha kadar) ayaga kalktığımda geri boşalabiliyor.bu normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?