- 13 Mart 2008
- 1.563
- 6
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.841
evet canım çok haklısın mesela ben parmak egzersizinden sonra yön konusunda yanlış yaptığımızı farkettim dümdüz itmemek gerekiyormuş o yüzden bi şeye çarpıyor.
parmak egzersizini yapabildim ama sadece 3 kere yaptım daha önce de eşim iki kez içeri girmişti ama tamamen değil benim canım çok yandığı için durmasını istiyorum
tekrar başarısız olmaktan korkuyorum o yüzden eşim denemek istemesine rağmen ben geri çeviriyorum başarılı olacağımdan emin olup yapmak istiyorum ama bunun garantisi yok ki
sen kendini hazırlarsan ve psikolojik olarakta hazır hissedersen olacaktır Allahın izni ile. evet dümdüz olmuyor gerçekten parmakla farkediliyor yaparken.. bencede egzersizlerini tamamla iyice alıştığında ve hazır olduğunda zaten olacaktır .. egzersizleri tamamlamadan denemekte hayal kırıklığına sebeb oluyor . tamamladıktan sonrada bi kere olmasa ikincide olur ama illaki olur yeterki peşini bırakma inan olacağına vve kendini o an eşine bırak acı olacak ağrı olacak diye hiç düşünme sürekli kendine çok güzel ve rahat olacağına dair telkin ver inan işe yarıyor..
menbeta arkadaşın dediği gibi de bi müddet sonra eşinle eşli egzersiz de deneyebilirsin bu şekilde ona güveninde gelir ..