- 27 Eylül 2009
- 1.236
- 18
- 42
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #61.301
Kızlar egzersiz yaparke ndikakt edin gözünüzü seveyim, sonra siz de benim gibi tahriş olmayın (
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzucum aslında yapamayacak tek kişi bendim siz egzersiz yapmaya calıstınız en azından ben yatıyordum allahım yardım et çaba göstermedim canım cok kıymetliydi agladım her seferinde kactım bırakıp yapıcam deyin direk p..isemi gecmek istiyorsunuz gecin ölüm yok ucunda düşünsenize bizler ordan dogduk allahım nasip ederse bebeişlerimizde ordan olucak yavas yavas sırayla ya allah diyerek baslayın.. 1 rahatlayın ve karısı olucam diyin 2 ön sevişme 3 kayganlastırıcı en azından ilk denemede gerekli bence 4 ayaklarınızı yukarı cekin sırtüstü yatarak 5 p..is ölüm değil acımıyor kendinizi inandırın 6 ucu denk geldikten sonra bacaklarınızı asagıya indirin yavas yavas 7 ıkının 8 yavas yavas kastıgınız yerde eşiniz beklesin rahatlayınca itsin kibar olsun 9 hersey bitince ki mutlulugunuzu paylaşın.....
Cesaretleniyorum sizi okuyunca ondan sonra 1 2 3 adım oluyo 4 te kasılıyorum sonunda kötü olacak
selamun aleyküm kıslarrrr...ben pazar günü geldimmm...nasılsınız iyisinizdir inşallahh.....yenen hamiş olan varmıı geçmişi okuyamıorum zamanım yokk çok yoğunumm perşembeye kadarrrr gelenim gidenim bitmez kaynanamlar bizdee perşembe günü köye gidcekler gittikten sonra anca fırsatım olur....bana anlatın bakam ne var ne yokkkkk
zaten 4 bacaklarını yukarı kaldırma olayı vaji girişini ve bacaklarını cok kasama diye onu yaptınmı digerleri gelecek emin ol ben öyle yaptım :) 1bucuk haftada yenen biri olarak kesinlikle deneyin yani buraya kaydoldum okudum ve 1bucuk haftada 1bucuk sene bosuna beklediğimi anladım.....
mukixxxxxxxxxxx kuzum nasıldı yolculuğun?
tebrik eden herkese cok cok cok tesekkur ederim kızlar. jasmin cim bunu hazırladıgın için cok tesekkur ederim beni cok duygulandırdın butun huzunlerim balayındaki iç acılarım her sey aklımdan uctu gitti ama unutmadım tabiki film seridi gibi oldu resmen..vajiyi yenmek için birine yardımcı olabilrisem bende cok mutlu olurum iannın.
bugunde denedim lik basta olmadı sonra biraz ara verdik moralimiz bozuldu basamı donduk diye az sızladı ama diyomya cok cok az biz kendimizi ay aman cok diye hemen pes ediyoz halbuki cok kolaymıs cidden sonrasında oldu işte yine :) tamamını alamıyom ama cogu oluyo.. buyuk basarıydı benim için hala kasıyom gerci farkındayıma am o da geceicek zamanla. eminim... sizlere elimden gelen her turlu yardımı yapabilirim kızlar. allahıma sukurler olsun ben 2 dir denedim oluyo ve farkettimki deneme oncesinde es parmagı yaptım bu beni rahatlattı..(ben kendim yapamıom yapabilen varsa oda faydalı olabiilr)
bu mesajı gorecegim hayaldi benim için cok duygulandım su an bunları yazarken aglamaklıyım inanın hala birdahakine de olacakmı diye korku var içimde ne salagım burada bir arkadas ardı nickini anımsayamadım oda bir defa denemişti gecen hafta olmustu ama snrasında olmuyo diye uzuluyodu sızı var diye bırakıodu canım okuyosa eger burada sizinde nezdinizde o durumu da anlatayım o sızı oluyo ama sanki ufacık bi kesik (jilet kesigi gibi ama ufacık) hafften bi yere degerde sızlar ya oyle bişi bende su anda da var ama kotu degil. inanın hepimiz yapacagız.. bende tam anlamıyla yapamıyorum ama yarısından cogunu aldım galiba eşimin anlattıgına gore o an nası yani oldumu simdi diye dusunmekten olayı anlayamıyosun birazda kasman hala devam ediyo etmese hepsi girecek :)
bunu basarabilirz kızlar emin olun ordan bebek cıkıo cidden ben bunuda dusundum basarılı olcaz hepimiz..
Ya şuan ciddiyim sürekli moralim bozuk geziniyorum evde,hayattan zevk alamıyorum eşimin ise morali çok bozuk açıkçası egzersizden de çekiniyorum. acaba eşimle yapsam faydası olur mu ki ya işte hep başarmam gerek düşüncesi olduğu için kasıyorum ve isteksizliğe dönüşmeye başlayacak artık öf nasılsa yine olmayacak işte diye hep kaçma fikri geliyo aklıma bir yandan da olmaz öyle şey diyorum. Anlayacağınız iç savaş başladı bende :/
işte asıl vaji bu kendi kendini yiyorsun olmazsa baska bigün olur ölümmü var bunda sabret sabretki devamı gelsin moral bozarsan olmaz ki zaten eşine gelince onuda heveslendir olucak de sendeki azmi görürse oda sevinir ayrıca ilkinde olucak diye bişi yok sen herasamada bunuda yaptım az kaldı de eşinide heveslendir sende heveslen mutluluk yakın tatlım sabret öncelikle olucak...
miss.figo ve mima50 arkadaşlarım gözünüz aydın, Allah cc bundan sonra başka dert vermesin, mutluluğunuzu daim etsin.
özüm geldin demek maşaAllah, Rabbim umreni, dualarını ve diğer ibadetlerini kabul eylesin. Tekrarlarını nasip etsin.
Ben geçen hafta vaji.yi yendiğimi sanıyordum ama şu an çok kötü durumdayım. İlk denemede hiç acısız oldu diğer 2 ve 3. lerde bir yerde takılmış acımış sonra rahatlayınca geçmişti. Fakat en son yani 4. denememizde dayanılmaz bir acı hissettim. Yine de devam ettik rahatlarım yavaş yavaş deyip, ve bir baktım ki kırmızı gelmiş çok kötü. O kadar kötü oldum ki, napıcam ben, her halde başa döndüm dün egzersiz yapayım dedim, p...s boyutu mum da yine kanadı. Çok korkuyorum doktorluk mu oldum muayene olamam ki zaten. Benim gibi olanınız var mı bunlara benzer şeyler yaşadınız mı, acaba mikrop mu kaptım ya da tahriş mi oldu vajinam? Allahım sen yardım et, çok üzgünüm.
Allah razı olsun arkadaşım, ne çok ne de azdı, sanırım tahriş oldu, ben bu halde bir daha nasıl ilişkiye niyet edebilirim ki. Bütün cesaretim gitti.sağol tatlımm çok geçmiş olsun canım ya çok mu kanaman oldu
Allah razı olsun arkadaşım, ne çok ne de azdı, sanırım tahriş oldu, ben bu halde bir daha nasıl ilişkiye niyet edebilirim ki. Bütün cesaretim gitti.