kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben yaşadıklarımı anlatayımda siz ne kadar küçük bişeyle uğraştığnızı anlayın
evlenmeden önce okadar korkuyodumki ilk gece kitlendim vagnsms durumu olmuş bende sağolsun eşim bilinçsizce abanınca pat diye bi ses duydum ama benim bacaklar zangır zangır sabah kanamayla kalktım akşama kadar ha bitti ha bitecek ne biliyim hayatımda ilk defa yaşadığım bişey balayına gitcez otogardayız bende bi kanama bir kanama yerler kanlara bulandı hemen acile aldılar beni doğru doğumhaneye zedelenme olmuş anezteziyi aldım bi güzel tekrar diktiler ama zedelen yerleri ben ağlıyorum eşim ağlıyo düğünün ertesi günü anam kayınvalidemler dğüğn heyeti ertesi gün ya millet memlekete dönmemiş henüz ben bi ahaliye rezil oldum onamı yanayım başıma gelenleremi yanayım doktor biraz daha bekleseymişsin kalbin duracakmış dedi nabız falan kalmamış bende gözüm görmüyo kulağım duymuyo aşırı kan kaybı benim saf kocam balayı hayal ediyo diye onun hevesini bozmayım otel rezervesi uçak bileti yanmasın diye ben bişey demiyorum ama eşime diyorumki yolda ben uyurken ara ara beni kontrolet eşim hala uyanmıyo tabi o normal bi kanama ben evham yapıyorum sandı neyse ben eve geçtim eve ziyarete gelen giden naptın şey yaptım ayyyy hala hatırladığımda utanıyorum oramı görmeyen kalmadı 2 günde 22 yıl sakla sakla
Neyseeeeeeeeeeeee gel zaman git zaman bi dönem yasaktı zaten bende büyük bi travma olur diye düşünüyodumki vaginusmus oldu 2 ay bizde tık yok eşimin tripleriylemi uğraşayım kendi derdimlemi bilmem siz çok şanslısınız eşleriniz anlayışlıymış benimki boşardı beni heral morel olsun yani buda size...
Olmuyo olmuyoooooooo bigün yine deniyoz deniyoz yok sinirlendi gtti bizimki ben ağla ağla bi an kafaya bi koydum olacak başka yolu yok diye ve o akşam oldu....