- 30 Eylül 2009
- 780
- 5
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #20.881
baharcim tebrik ederim bu aralar moraller bozuk fazla yazamiorum
yenenleri de tebrik ederim
yenenleri de tebrik ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
helpless biraz önce senin bütün mesajlarını okudum( 6 mayısta nasıl yapıcam diye mesajlar yazmışsın ve 24 mayısta başardım mesajı gelmiş:))) neler yaptın da bukadar kısa sürede yendin? bana da yardım eder misin? ben serce parmağımdayım daha ama olmuyo sanki 1. boğuma kadar bile gelmiyo(((
ben normal oturarak denemiştim( regl dönemim de yakın yarın başlasam olurmu acaba ?? 2-3 gün var. cok teşekkür ederim umarım hergün geliyosundur buraya. kremim falan var kayganlaştırıcı olarak bebe yağı kullanıyodum ben. ama gleitglen daha iyiymiş sanırım yarın alır hemen başlarım. öfff yaa bilmiyorum dediğim gibi 2-3 gün sonra regl dönemi başlayacak 1 hafta sürüyo benim. haftaya mı kalsın yoksa yarın tekrardan deneyeyim miEderim bitanem ne demek
niye buradayız yardım etmek için opuyorumnanaktan
ewet çok kısa sürdü rabbime çok şükür
bu kadar kısa süreyi hiç beklemiyordum ama oldu
bende inanılmaz çok korkuyordum
parmak egzersizleri en son yapacagım şey bile degildi
ama YAPMAK ZORUNDAYDIM
Bak önce rahat ol bi kere kayganlaştırıcın ve uyuşturucu kremin olsun
ben onlarla başladım
ilk denememde benimde parmagım olmadı
ikinci denemede sinirden oturup agladım ve inan o sinirle bi taraftan ıkındım bi taraftan nefes aldım birde baktım ki parmagim bi bogum olmuş inanamadım o heyecanla dewam ettim zaten 1 kaç kez çıkarıp tkr deneyince inanamıyorsun sırayla gelişiyor işaret orta parmak vs...
senin ilk önce yapman gereken rahat ettigin pozisyonu bulmak ben oturarak yaptım yani wc ye oturur gibi sen parmak egzersizini hangi pozisyonda denedin ilk önce
bak biraz kendine güven arkası mutlaka gelecektir merak etme
ben normal oturarak denemiştim( regl dönemim de yakın yarın başlasam olurmu acaba ?? 2-3 gün var. cok teşekkür ederim umarım hergün geliyosundur buraya. kremim falan var kayganlaştırıcı olarak bebe yağı kullanıyodum ben. ama gleitglen daha iyiymiş sanırım yarın alır hemen başlarım. öfff yaa bilmiyorum dediğim gibi 2-3 gün sonra regl dönemi başlayacak 1 hafta sürüyo benim. haftaya mı kalsın yoksa yarın tekrardan deneyeyim mi
yarın başla hemen regl bitincede rahat bi şekilde tkr başlarsın
en azından yapabildigini bilirsin ve o 1 haftayı rahat geçirirsin
azim edersen o 3 günde serçe ve işaret parmagını alırsın
ben buradayım canım fırsat buldukça giriyorum nete
Arkadaşlar hepinize selam...
BAŞARDIM
Benim güzel haberlerim var. Son yazdığımda iki parmak egzersizindeydim. Cumartesi günü 3. ve son seansım vardı muayene çok güzel geçti ilişkiye girebileceğimi söyledi doktorum. Dün denedik biraz zorlandık ama 2 kez pe... tamamını alabildim. İlişkiden sonra kendimi sıkmaktan bacaklarıma ağrılar girdi . yalnız ben kendimi hiç ilişkiye girmiş gibi hissetmedim.
Sanırım zamanla normale döneceğim. ilk 15-20 ilişki alışma aşaması imiş ve pek fazla bir şey beklememek gerekiyormuş. Yenen arkadaşlar ne kadar zamanda atlattı acaba bu aşamayı yazarlarsa sevinirim.
Arkadaşlar bana sormak istediğiniz soru olursa bildiğim kadarıyla cevaplarım. Ben bu site sayesinde azmettim tedavi için, klinik yardım aldım ama bu kliniği de yine bu site sayesinde buldum. Ankara Lina Kadın Sağlığı Merkezine 3 seans gittim. Diğer kliniklere göre inanın çok çok ucuz ve seans başına ücret ödedim paket ücret talep edilmedi. Hem jinekolog hem
de psikolog gözetimindesiniz. Daha önce Konya da da bir psikologla ön görüşme yapmıştım 7-8 seanstan bahsetmişti. Sürenin uzaması bile insanın moralini bozabiliyor. Ben tedaviye 3 Temmuzda başladım ve 1 ağustosta ilişkiye girebildim. Daha erken de olabilirdi ama adet oldum ve bir hafta uzadı tedavi.
Yani 3 hafta gibi bir sürede sonuç alınabilir. Gerçi bu hastadan hastaya değişebiliyormuş. Travmatik geçmişi olanlar biraz daha uzun süre tedavi gerektiriyormuş. Böyle vakalarda bile en fazla 4 seansta çözüme ulaşabiliniyormuş. Durumu müsait olan arkadaşlar lütfen yardım almayı deneyin. Benim evliliğim kasım ayında 3. yılını dolduracak. Eşimi razı edemedim daha önce tedaviye ve evliliğimde çok büyük sorunlar yaşıyorum daha önce de yazmıştım. Eşim tedaviye çok gönülsüz başlamıştı şu anki geldiğimiz noktaya inanamıyor.
Sorularınız olursa seve seve cevaplarım.
Allahım herkesi bu illetten kurtarsın İnşallah.
canım cok teşekkür ederim ben daha özele yazamıyorum:)) mesajın için de cok teşekkür ederim. yarın yazarım ben tekrar. deniyorum yarın hemen:)) haber veririm çooookkk teşekkürler
günaydın kızlar size çok güzel bi haberim var dün gece saat 11:00 itibariyle vajiyi yenmiş bulunmaktayım çok mutluyum :)) hala inanamıyorum şoktayım. emla kremle başardım bende. yardımlarınız için çok teşekkür ederim hepinize sizin desteğiniz olmasaydı belkide bu kadar çabuk yenemezdim allah hepinizin gönlüne göre versin ve benim gibi olan bütün arkadaşları biran önce bu dertten kurtarsın
merhaba arkadaslar..esra ve vakitsiz tebrik ederim sizi.. eminim kendinizi kus kadar hafif hissediyosunuzdur simdi:) Allahim darisi basimiza!!!
Arkadaslar dun ilk kez tam olarak egzersiz yaptim hemde esimle birlikte..(daha once yaptigimi saniyodum galiba:)) ve lutfen kinamayin yazarken bile utaniyorum ama ilk kez aynayi alip parmagimi nereye goturecegimi gordum.. inanin doktor bana 1 yil once parmakla deneyebilirsin daha sonra esinin parmagiyla dediginde.. cok sacma gelmisti..parmaklami? asla parmakla denemem.o en son sey bile olamaz..iy parmagimin orda ne isi var diye cooook sacma gelmisti..ve simdi 3yil oldu..ne yapsak ilerliyemedik..ama bu foruma uye oldugumdan beri o kadarrrr cok isim gordumki basaran ve suan hzala egzersiz yapanlar.. ece sagolsun isimleri yazmis kim basarmis..kim hamile kalmis diye:) o isimlerin coklugu bile insana moral veriyor..IYIKI VARSINIZ..! evet bu forumdan sonra gordumki herkes burda parmak egzersizi yapiyor..ve okudukca normal gelmeye basladi parmak egzersizi.. dun esimle ilk kez denedim..ve ilk kez kendi vucudumu bu kadar net gordum diyebilirim..cok afedersiniz..ben coook kucuk bi sey zannediyordum girecek olan yeri:)
simdi o kadar olumlu yazinin arkasindan cok olumlu seyler bekliyosunuzdur..ama diil maalesef..
orda bisey var ama ilerliyemiyorum..yani ben girdi saniyorum serce parmagimin ama girmedi sanki..cunku gecmiyor..bi engel var orda ama cikaramadim.. ama hala umidimi yitirmedim..bugun yapamadim egzersiz..ama daha sonraki gunlerde surekli hergun yapicam..destekleriniz yazilariniz icin coooooooookkkk tesekur ediyorum sizlere kizlar.. biliyorum henuz bisey basaramadim ama bu kadar olumlu konusmamin nedeni inanin cok umutlu olmamdan kaynaklaniyor..insaAllah basaracagim..basaracagiz kizlar..lutfen sizlerde umutlu olun..
canım tebrikler sen kaçıncı yılında ye ndin ben 2yıllık evlilikten sonra 29 temmuzda yendim
Tebrik ederim vakitsiz inşallah darısı bizim başımıza Esra senin adına da çok sevndim.
Ben 3-4 gündür siteye bakamıyorum yatılı misafirlerim vardı şimdide regl girdi araya. En son p... boyutundaki aparatla çalısıyordum. Regl bittikten sonra denemelere devam. İnşallah hepimiz yenecez bunu. Görüşmek üzere başaranlara tekrar tebrikler Bizlerede bol sabır ve kolaylıklar diliyorum...yerimseniben
merhaba arkadaslar..esra ve vakitsiz tebrik ederim sizi.. eminim kendinizi kus kadar hafif hissediyosunuzdur simdi:) Allahim darisi basimiza!!!
Arkadaslar dun ilk kez tam olarak egzersiz yaptim hemde esimle birlikte..(daha once yaptigimi saniyodum galiba:)) ve lutfen kinamayin yazarken bile utaniyorum ama ilk kez aynayi alip parmagimi nereye goturecegimi gordum.. inanin doktor bana 1 yil once parmakla deneyebilirsin daha sonra esinin parmagiyla dediginde.. cok sacma gelmisti..parmaklami? asla parmakla denemem.o en son sey bile olamaz..iy parmagimin orda ne isi var diye cooook sacma gelmisti..ve simdi 3yil oldu..ne yapsak ilerliyemedik..ama bu foruma uye oldugumdan beri o kadarrrr cok isim gordumki basaran ve suan hzala egzersiz yapanlar.. ece sagolsun isimleri yazmis kim basarmis..kim hamile kalmis diye:) o isimlerin coklugu bile insana moral veriyor..IYIKI VARSINIZ..! evet bu forumdan sonra gordumki herkes burda parmak egzersizi yapiyor..ve okudukca normal gelmeye basladi parmak egzersizi.. dun esimle ilk kez denedim..ve ilk kez kendi vucudumu bu kadar net gordum diyebilirim..cok afedersiniz..ben coook kucuk bi sey zannediyordum girecek olan yeri:)
simdi o kadar olumlu yazinin arkasindan cok olumlu seyler bekliyosunuzdur..ama diil maalesef..
orda bisey var ama ilerliyemiyorum..yani ben girdi saniyorum serce parmagimin ama girmedi sanki..cunku gecmiyor..bi engel var orda ama cikaramadim.. ama hala umidimi yitirmedim..bugun yapamadim egzersiz..ama daha sonraki gunlerde surekli hergun yapicam..destekleriniz yazilariniz icin coooooooookkkk tesekur ediyorum sizlere kizlar.. biliyorum henuz bisey basaramadim ama bu kadar olumlu konusmamin nedeni inanin cok umutlu olmamdan kaynaklaniyor..insaAllah basaracagim..basaracagiz kizlar..lutfen sizlerde umutlu olun..
Merhaba kızlarrrrrrrrrrrrr...
Uzun bir aradan sonra tekrar aranızdayım...
Başaran tüm arkadaşları tebrik ederim...
aşılama yapılabiliyomu vajilere?teşkr
nerelerdesin bakim sen ? kaydirigubbakcemile