- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.543
- 498
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.101
Denemişsin aslında. Cesaretli olup yapabilirsinBende egzersizlere baslaycam ama.nasil.yapcam nasil olcak nasil yapcam bilmyrm.4 aylik evliiym bende 2 ay önce ilk.birleşmemiz oldu.gecen haftada esim parmaginj soktu hic acimadi ama yine de cesart bulamurm.akil verin bana .. Cikmaz yolda gibiyim
Aynen biraktigin gibiyim, ilk denemdmi bu gece yapmaya calisicam :) 40imiz bugun cikti, aylardir bu ani bekliyorumKuzum benim, çok sağol, evet büyüyor her gün, her dakika, çok şükür, rabbim isteyen herkese nasip etsin :) 5. ayın içinde, nasıl geçti zaman anlamadım.
O nasıl söz birtanem, tabii ki yeneceksin, yapacaksın, başaracaksın herkes gibi, hangi aşamaya geldin?
Aynen biraktigin gibiyim, ilk denemdmi bu gece yapmaya calisicam :) 40imiz bugun cikti, aylardir bu ani bekliyorumparmakla baslicam, olmazsa aparat..
Bence egzersiz en kolayi bi cesaret de ve basla gerisi corap sokugu asul zor olan kontrolu birakmak ve p..s kabullenmek offffffHerkes yenmedi bende varim ve ben daha egzersiz bile yapmaya cesaret edemiyorm bi turlu küçük geliyo vajinam bana nasil sokaym oraya biseu diyorm..biliyorm giriyo kac kişi yas egzersiz vs ama yine de bana imkansz geliyoo ..yardm edinn nasl.oluyor bu is cok üzgün durumdaym
Nasik yaa anlayamiyorm nasik giriyo küçücük yereBence egzersiz en kolayi bi cesaret de ve basla gerisi corap sokugu asul zor olan kontrolu birakmak ve p..s kabullenmek offffff
Benim dokunmayla alakalı bi sorunum yok dokunuyorum ama parmak yapabilir miyim ya da başka herhangi bi aparatla bilmiyorum. Bi de egzersiz yaparken hiç deneme yapmamak gerekiyo galiba yanlış anlamadıysam öyle mi
Anlattiklarinda kendimi gördüm benim esimde cok anlayışlı ama 1.5 yil oldu artik onun da sabri tükendi bende 42 kiloyum esim 96 idi en son beni de hep korkuttular cok zayifsin nasil yapacaksın o isi nasil dayanacaksin diye simdi o bilinç altima yerleşen kirli bilgilerin ceremesini cekiyorum doktora gittim kac defa bu isin kiloyla boyla bi alakasi yok dedi orasi cok esnek bi yapıya sahip ve senin de fiziksel olarak cinsel birlesme gerceklestirmen icin uygun dedi ama gelde bunu benim beynime anlat iste o gereksiz sacma sapan yanlis bilgiler yerlesmis kafaya atmasi da zor oluyo Allah yardimcimiz olsun
Amin siz ne durumdasınız egzersiz falan neler yapıyosunuz yoksa sizde sadece acaba bu sefer mi olacak diye erteliyo musunuz benim gibi. Ben korkudan işten eve gelemiyorum yine olmayacak kavga edip kötü olacaz diye. En kısa zamanda aşarız umarım çok kötü bi psikolojji
Normalde parmağı girdircem dese hayatta duramazdım ki sadece dokunacak sandım. Kendim yapabilirim ama inş umutluyum. Sen de biraz toparlanmaya çalış bence. Karamsarlığı bırakmamız lazım. Yapabilirim dememiz lazm. Hiçbirimiz mutsuz olmak için evlenmedik bunu haketmiyoruz.
Canlarım benim, hepinizi öyle özledim ki, aramıza yeni katılanlar olmuş. Hiçbir zaman ümidinizi yitirmeyin, bu durumu gözümüzde büyüten bizleriz, hiç aşamayacağımızı zannederiz, aslında çözümü öyle basittir ki yendikten sonra anlarız. Bizler canlı birer örneğiz. Ben 7. ayın sonunda başardım, bu sitede benden korkağı yoktur emin olun :)) ben yaptıysam sizler de başarırsınız, inanın kendinize, egzersizlerinizi aksatmadan yapın ve şunu unutmayın bu illet tamamen beyninizin size oynadığı bir oyun, korkularınız, kaygılarınız yüzünden ilişki yaşayamıyorsunuz, tıpkı benimde yaşadığım gibi. Korkulacak hiçbir şey yok, zihninizin size oyun oynamasına izin vermeyin, her zman pozitif düşünün, şimdiye kadar başaramayan hiçkimseye rastlamadım ben. Allah yardımcınız olsun, dualarım sizinle..
Karamsar olma bukadar on gün once bende boyleydim ama sükur ki burada sayfaları sabahlara kdr okuyarak dua ile azim ile arkadaşları n tavsiyeleri ile biraz yağ biraz sprey biraz eşimin desteği ile kendi ağlama krizlerim ile yendim herkes yapar bn yaptiysam Azmet biraz cesaret .bide eski yorumları okuyun orda bilgili arkadaslarn yorumlari yardimci olmustu bna sizede olr.nefes ögrenmekde onemliHerkes yenmedi bende varim ve ben daha egzersiz bile yapmaya cesaret edemiyorm bi turlu küçük geliyo vajinam bana nasil sokaym oraya biseu diyorm..biliyorm giriyo kac kişi yas egzersiz vs ama yine de bana imkansz geliyoo ..yardm edinn nasl.oluyor bu is cok üzgün durumdaym
Canim bu sekil dusunursen olmaz ki oyle dusunmeyi birakmakla aslinda meseleye okdr yaklasirsin ki hepimiz oyleydik ama vucudumuzda en esnek yer en iyi kontrol edebildigimiz yer orasi kegel egzersizleri yap al synayi karsina bak nasil acildigini goruceksin oyle alistir kendini aonra serce parmakla basla nefes al ver ikın ve sokmaya calis tabi bolca parmagini yağla bak nasil giriyo goruceksin karamsarligi birak dualarim hepinizle hepimiz gectik o yollari zor ama basarilmayacak birsey asla degil cesaretli ol ve oraya birsey girebilir diyerek inandir kendiniNasik yaa anlayamiyorm nasik giriyo küçücük yere
adanisciğimmm tekrar burda olman çok güzelll.kızın kocaman olmuş minik pamuğu bizim içinde sev...
Ben es parmağıyla denedim kendim yapamiyorum once den dokundurmuyordum bile daha dogrusu yapamicami düşünüp erteliyordum sonra geçenlerde bi gün cesaret edip denedim ve oldu cok şükür parmagini aldim evet heyecan yaptim ama düşündüğüm kadar da cok zorlanmadim bütün olay birazcik cesaret ve ertelememek 2 parmak da zarim gitti benim kanamam olunca biraktik 5 gun ara verdim ikinci denedigimde ilkinden daha cok zorlandim cok yanmam oldu fazla izin vermedim tek parmak aldim sadece belki de tam iyileşmemisti yeri bilmiyrm simdi malesef yine erteliyorum olur mu olmaz mi kaygisindan dolayi ama ilk yaptığım da daha rahattim dedigim gibi ve o dar yeri gectikten sonra bosluga düşüyor parmagi ve hissetmiyosun bile icin de mi degil mi diye inan ben şaşırmıştım cok büyütmüşüm gözümde dedim hatta zarim gittik den sonra da kanamam oldu ama acı olmadi dedigim gibi 2. Denemede zorlandim ben o da zarin yeri tam iyilesmemişti galiba araya regl im filan girdi simdi aradan 3 hafta gecti nerdeyse dedigim gibi zaman uzadikca tekrar cesaretin kırılıyor ve erteleme düşüncesi de artiyor bugunlerde tekrar deneme yapcam insallah basarili oluruz sende esinle yap denemeni ben kuvvetli bi sakinlestirici de icmistim ve sprey kullanmistim derin nefes alip ıkınarak yavaş yavaş almaya caliş Rabbim hayırlısıyla hepimize basarmayi nasip etsin inşallahKızlar egzerszde eşimle yapmk istiyom parmakla yani eş parmagı yapan varmı yardmcı olun fikirletinizi dwgerlendircem lütfebnnnn
Evet parmak boşluğa düşüyo çok mutlu oluyorum öyle.Ben es parmağıyla denedim kendim yapamiyorum once den dokundurmuyordum bile daha dogrusu yapamicami düşünüp erteliyordum sonra geçenlerde bi gün cesaret edip denedim ve oldu cok şükür parmagini aldim evet heyecan yaptim ama düşündüğüm kadar da cok zorlanmadim bütün olay birazcik cesaret ve ertelememek 2 parmak da zarim gitti benim kanamam olunca biraktik 5 gun ara verdim ikinci denedigimde ilkinden daha cok zorlandim cok yanmam oldu fazla izin vermedim tek parmak aldim sadece belki de tam iyileşmemisti yeri bilmiyrm simdi malesef yine erteliyorum olur mu olmaz mi kaygisindan dolayi ama ilk yaptığım da daha rahattim dedigim gibi ve o dar yeri gectikten sonra bosluga düşüyor parmagi ve hissetmiyosun bile icin de mi degil mi diye inan ben şaşırmıştım cok büyütmüşüm gözümde dedim hatta zarim gittik den sonra da kanamam oldu ama acı olmadi dedigim gibi 2. Denemede zorlandim ben o da zarin yeri tam iyilesmemişti galiba araya regl im filan girdi simdi aradan 3 hafta gecti nerdeyse dedigim gibi zaman uzadikca tekrar cesaretin kırılıyor ve erteleme düşüncesi de artiyor bugunlerde tekrar deneme yapcam insallah basarili oluruz sende esinle yap denemeni ben kuvvetli bi sakinlestirici de icmistim ve sprey kullanmistim derin nefes alip ıkınarak yavaş yavaş almaya caliş Rabbim hayırlısıyla hepimize basarmayi nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?