Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Denemişsin aslında. Cesaretli olup yapabilirsin

Aynen biraktigin gibiyim, ilk denemdmi bu gece yapmaya calisicam :) 40imiz bugun cikti, aylardir bu ani bekliyorum parmakla baslicam, olmazsa aparat..

Aynen biraktigin gibiyim, ilk denemdmi bu gece yapmaya calisicam :) 40imiz bugun cikti, aylardir bu ani bekliyorum parmakla baslicam, olmazsa aparat..

Aaa hakikaten bebişin vardı senin, öpüyorum onun minicik ellerinden, kokla benim için onu, misler gibi kokuyordur şimdi güzel melek..

Hadi bakalım, olacak bu iş, kaldığın yerden ertelemeden devam et birtanem, dualarım hepinizle..

Kizlar bende buraya bikac ay once bayagi bi takiliyodum psikologa da gidiyorm halaaaa buradi getckten cok cesaret veriyo en son p..s basi aliodm smdi gayet rahat o kdr yapuorm ve parmakla esimle zevk alabiliyorz sma bn son asamada kaldm smdi o sekilde yaparak bebek istiyorm cok tuhaf deilmi bi umit iste daha fazla ilerleyemiyorm bnle syni durumda olan herkes yendi bi ben boyle

Herkes yenmedi bende varim ve ben daha egzersiz bile yapmaya cesaret edemiyorm bi turlu küçük geliyo vajinam bana nasil sokaym oraya biseu diyorm..biliyorm giriyo kac kişi yas egzersiz vs ama yine de bana imkansz geliyoo ..yardm edinn nasl.oluyor bu is cok üzgün durumdaym

Bence egzersiz en kolayi bi cesaret de ve basla gerisi corap sokugu asul zor olan kontrolu birakmak ve p..s kabullenmek offffff

Benim dokunmayla alakalı bi sorunum yok dokunuyorum ama parmak yapabilir miyim ya da başka herhangi bi aparatla bilmiyorum. Bi de egzersiz yaparken hiç deneme yapmamak gerekiyo galiba yanlış anlamadıysam öyle mi

sen önce düzenli şekilde kegelleri yap ve kaslarını güçlendir 2 saat ara ile 10 kez yapacaksın toplamda 60 kez olacak günde
dokunmada sıkıntı yoksa ayna ile iyice incele orada göreceğin minik vajina deliğini keşfetmeye çalış
çünkü aslında o kadarda minik değil zamanla göreceksin..
ayrıca dokunamayanlar bile parmak egzersizi yaptığına göre sen niye yapamayasın??

canım benimde eşim biraz kilolu ben yenmiş biri olarak söylüyorum kilo ile hiiiiçççç alakası yok bu durumun,olsa bana olurdu herhalde bişey :)

sürekli ertelersen psikolojin daha kötü olacak
kendin için bi yerlerden başlamalısın yoksa bu eziyet böyle sürer gider

böyle düşünmen çok güzel azim eden herkes yendi bunu,inşallah sizde yeneceksiniz

adanisciğimmm tekrar burda olman çok güzelll.kızın kocaman olmuş minik pamuğu bizim içinde sev...

Karamsar olma bukadar on gün once bende boyleydim ama sükur ki burada sayfaları sabahlara kdr okuyarak dua ile azim ile arkadaşları n tavsiyeleri ile biraz yağ biraz sprey biraz eşimin desteği ile kendi ağlama krizlerim ile yendim herkes yapar bn yaptiysam Azmet biraz cesaret .bide eski yorumları okuyun orda bilgili arkadaslarn yorumlari yardimci olmustu bna sizede olr.nefes ögrenmekde onemli

Nasik yaa anlayamiyorm nasik giriyo küçücük yere
Canim bu sekil dusunursen olmaz ki oyle dusunmeyi birakmakla aslinda meseleye okdr yaklasirsin ki hepimiz oyleydik ama vucudumuzda en esnek yer en iyi kontrol edebildigimiz yer orasi kegel egzersizleri yap al synayi karsina bak nasil acildigini goruceksin oyle alistir kendini aonra serce parmakla basla nefes al ver ikın ve sokmaya calis tabi bolca parmagini yağla bak nasil giriyo goruceksin karamsarligi birak dualarim hepinizle hepimiz gectik o yollari zor ama basarilmayacak birsey asla degil cesaretli ol ve oraya birsey girebilir diyerek inandir kendini

Çok teşekkür ederim burdaki herkese gerçekten çok güzel moral verip destekliyosunuz. En kısa zamanda yenicez inş Allah ın izniyle bide ne kadar süre yapıcam kegel egzersizlerini. Bi de parmak egzersizi yaparkende kegel e devm edicem değil mi

Son düzenleme:
Kızlar egzerszde eşimle yapmk istiyom parmakla yani eş parmagı yapan varmı yardmcı olun fikirletinizi dwgerlendircem lütfebnnnn
Ben es parmağıyla denedim kendim yapamiyorum once den dokundurmuyordum bile daha dogrusu yapamicami düşünüp erteliyordum sonra geçenlerde bi gün cesaret edip denedim ve oldu cok şükür parmagini aldim evet heyecan yaptim ama düşündüğüm kadar da cok zorlanmadim bütün olay birazcik cesaret ve ertelememek 2 parmak da zarim gitti benim kanamam olunca biraktik 5 gun ara verdim ikinci denedigimde ilkinden daha cok zorlandim cok yanmam oldu fazla izin vermedim tek parmak aldim sadece belki de tam iyileşmemisti yeri bilmiyrm simdi malesef yine erteliyorum olur mu olmaz mi kaygisindan dolayi ama ilk yaptığım da daha rahattim dedigim gibi ve o dar yeri gectikten sonra bosluga düşüyor parmagi ve hissetmiyosun bile icin de mi degil mi diye inan ben şaşırmıştım cok büyütmüşüm gözümde dedim hatta zarim gittik den sonra da kanamam oldu ama acı olmadi dedigim gibi 2. Denemede zorlandim ben o da zarin yeri tam iyilesmemişti galiba araya regl im filan girdi simdi aradan 3 hafta gecti nerdeyse dedigim gibi zaman uzadikca tekrar cesaretin kırılıyor ve erteleme düşüncesi de artiyor bugunlerde tekrar deneme yapcam insallah basarili oluruz sende esinle yap denemeni ben kuvvetli bi sakinlestirici de icmistim ve sprey kullanmistim derin nefes alip ıkınarak yavaş yavaş almaya caliş Rabbim hayırlısıyla hepimize basarmayi nasip etsin inşallah

Evet parmak boşluğa düşüyo çok mutlu oluyorum öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…