- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.401
Egzersizde en kalının aparatının çevresi kaç cm di? En az 10 cm olmalı. Ondan da olabilir. Penis kalınlığına yakın aparatla çalışman işini kolaylaştırır.ben de durex kullanıyorum. ya parmak egzersizinden biliyorum zaten o sıkı yerden sonrası boş bi yer sanki. evet acı olunca tedirgin oluyorum, duruyorum.off nasılkurtulcam şu kaygıdan. moralim bozulmaya başladı yine yaa.. ilerlettikçe penis kalınlığı da arttığı için mi zorlanıyorum anlamadımki..
10 cm miEgzersizde en kalının aparatının çevresi kaç cm di? En az 10 cm olmalı. Ondan da olabilir. Penis kalınlığına yakın aparatla çalışman işini kolaylaştırır.
Aparatın kalınlığı olarak düşünme çevresini ölçüyorsun 10 cm olmalı en az.10 cm mi( en olarak mi boy olarakmi
Boy olarak tamm cnm.en ck ck klin olurAparatın kalınlığı olarak düşünme çevresini ölçüyorsun 10 cm olmalı en az.
Boy değil Canım eninin çevresinden bahsediyorumBoy olarak tamm cnm.en ck ck klin olur
Daire düşün dairenin çevresi:)Boy olarak tamm cnm.en ck ck klin olur
aynı dediğin gibi yapıyorum. takılınca bekliyorum. kuvvetlice ıkınıyorm ve tam itiklerken kasıyorum sanki kendmi, ilerlemiyor ve acıyor. nasıl atıcam bu tedirginliği üzerimden ya uff..
aparatla çalışmıyorum ben. doktorum parmakla tedavi yaptırıyor.Egzersizde en kalının aparatının çevresi kaç cm di? En az 10 cm olmalı. Ondan da olabilir. Penis kalınlığına yakın aparatla çalışman işini kolaylaştırır.
Anladım Canım bana göre en zor olanı yapmışsın çünkü eşimin parmağı ile çalışmıştım çok rahatsız ediciydi kemikli olduğu için. Zorlanmıştım. Yarıda kalsanız bile pes etmeyin her gün denemeye çalışın Zaman'la tedirginliğin azalır. Mutlaka olacak eski halini düşün bir de şimdiki halini ilerlemeyi göz önüne getir. Bunu da aşacaksın inşallah.aparatla çalışmıyorum ben. doktorum parmakla tedavi yaptırıyor.
inşallah ya :\Anladım Canım bana göre en zor olanı yapmışsın çünkü eşimin parmağı ile çalışmıştım çok rahatsız ediciydi kemikli olduğu için. Zorlanmıştım. Yarıda kalsanız bile pes etmeyin her gün denemeye çalışın Zaman'la tedirginliğin azalır. Mutlaka olacak eski halini düşün bir de şimdiki halini ilerlemeyi göz önüne getir. Bunu da aşacaksın inşallah.
Ne hapı canımhayır canım denemedim onları. kayganlaştırıcı ve hap kullanıyorum. ama hapı da kullanmıcam artık. ilerletmeye tedirgimn oluyorum yaa off delircem :\
canım soğan kürü için bir orta boy yemeklik soğanın dış kabuğunu soyup soğanı 4e bölüyosun. 1.5 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun ve içine soğanları koyuyosun. ağzı kapalı bi şekilde 5 dakika kaynatıyosun. ılıdıktan sonra içiyosun. sıcak ya da soğuk olmayacak bu önemli. 15 gün sabah akşam yemekten 10 dakika önce aç karnına taze olarak içiyosun. bütün kistleri temizliyomuşKürleri acik acik tarif edermisinz canm
Zayflatyormus da sogan suyu arkadaşlar :)canım soğan kürü için bir orta boy yemeklik soğanın dış kabuğunu soyup soğanı 4e bölüyosun. 1.5 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun ve içine soğanları koyuyosun. ağzı kapalı bi şekilde 5 dakika kaynatıyosun. ılıdıktan sonra içiyosun. sıcak ya da soğuk olmayacak bu önemli. 15 gün sabah akşam yemekten 10 dakika önce aç karnına taze olarak içiyosun. bütün kistleri temizliyomuş
evet biçok faydası var hem kistleri yok ediyor adetleri düzenliyor hem zayıflatıyor hem de gribe karşı koruyormuşZayflatyormus da sogan suyu arkadaşlar :)
iKızlar merhaba napıyorsunuz nasıl gidiyor egzersizler.. ben p.. denemesine gecmek istemistim ama yapamayinca hazir olmadigimi hissettim ve parmak egzersizine geri döndüm. Birazda tembellik yaptim ilk baştaki halime döndüm. Bu arada ben hep doktor eldiveni ve zeytinyagi ile yapiyordum egzersizi simdi eldiven yerine prez. Deniyorum lup diye gidiyor tavsiye ederim. Duâ edin, duâ edelim
Canim dr senay eserdag bir mucize vajilern gozundeMelek mehmet o parayi verdik diyelim eve gelince yine aynısı olmayacak mi ondan emin olamiyorum ya nasıl çözülüyor iki günde bi açıkla allah rızası için ya
Canim doktor senay eserdagi oneririm numarasini blursan yda herahi ara ayrintli bilgi veriyorSelamlar arkadaslar. Devlet hastahanelerinde bakiyorlar mi?bazı arkadaşlar hera yı önermişlerdir ne kadar istiyorlar orada? Soylediginiz sprey in çubuğu girince birşey yapar mi?sprey anestol gbimi yoksa daha mi iyi?kabartma toozu pastayı nasıl kabartır? :)Bunlara cvp verir misiniz rica etsem şimdiden tesekkurler. Yanlizim sanıyordum değilmişim .ilk defa bu saatte umutluyum :)
Parmak egzersizo aylari yillar
i
parmak egzersizi aylari yillari alir ve kesin.cozum degil
ben 4 gunde dr senay eserdag sayesinde yendim
arastir canim hemde agri sizi olmadan iliski oluyor
Yaptı cnm defalarca hamileyken bileCanım eşin daha önce yaptı mı böyle bir şey dövmek ne demek ya
Yapmamış olsa bile seni böyle bir korkuya salması bile korkunç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?