Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Egzersizde en kalının aparatının çevresi kaç cm di? En az 10 cm olmalı. Ondan da olabilir. Penis kalınlığına yakın aparatla çalışman işini kolaylaştırır.

aynı dediğin gibi yapıyorum. takılınca bekliyorum. kuvvetlice ıkınıyorm ve tam itiklerken kasıyorum sanki kendmi, ilerlemiyor ve acıyor. nasıl atıcam bu tedirginliği üzerimden ya uff..

Acı hissettiğinizde ıkınmak yerine sıkma bırakma egzersizi yapmayı deneyin. Acı azalıncaya kadar sürekli sıkıp bırakın, bırakırken nefesinizi verin ve girdikten sonra kas olmadığı için zaten hiçbir şey hissetmeyeceksiniz

aparatla çalışmıyorum ben. doktorum parmakla tedavi yaptırıyor.
Anladım Canım bana göre en zor olanı yapmışsın çünkü eşimin parmağı ile çalışmıştım çok rahatsız ediciydi kemikli olduğu için. Zorlanmıştım. Yarıda kalsanız bile pes etmeyin her gün denemeye çalışın Zaman'la tedirginliğin azalır. Mutlaka olacak eski halini düşün bir de şimdiki halini ilerlemeyi göz önüne getir. Bunu da aşacaksın inşallah.

inşallah ya :\

Kürleri acik acik tarif edermisinz canm
canım soğan kürü için bir orta boy yemeklik soğanın dış kabuğunu soyup soğanı 4e bölüyosun. 1.5 bardak klorsuz suyu kaynatıyosun ve içine soğanları koyuyosun. ağzı kapalı bi şekilde 5 dakika kaynatıyosun. ılıdıktan sonra içiyosun. sıcak ya da soğuk olmayacak bu önemli. 15 gün sabah akşam yemekten 10 dakika önce aç karnına taze olarak içiyosun. bütün kistleri temizliyomuş

Zayflatyormus da sogan suyu arkadaşlar :)

Parmak egzersizo aylari yillar
i
parmak egzersizi aylari yillari alir ve kesin.cozum degil
ben 4 gunde dr senay eserdag sayesinde yendim
arastir canim hemde agri sizi olmadan iliski oluyor

Melek mehmet o parayi verdik diyelim eve gelince yine aynısı olmayacak mi ondan emin olamiyorum ya nasıl çözülüyor iki günde bi açıkla allah rızası için ya
Canim dr senay eserdag bir mucize vajilern gozunde
Ben tedavoden hmen snra adet.oldum
1 hafta ara verdik ve ilk denemede.iliski oldu...
ogrendigin icin unutmuyorsun artik
ve tedavi olana kadar birakmiyorlar
facede hera diye aratirsin bulursun klinigi

Canim doktor senay eserdagi oneririm numarasini blursan yda herahi ara ayrintli bilgi veriyor
Ve kesin cozum
tedavi olmadan brakmiyor

Parmak egzersizo aylari yillar

i
parmak egzersizi aylari yillari alir ve kesin.cozum degil
ben 4 gunde dr senay eserdag sayesinde yendim
arastir canim hemde agri sizi olmadan iliski oluyor

Siz parmak yada aparat egzersizi ile yenmemis olabilirsiniz bu buradaki bir cok kisinin yenemiyecegi anlamina gelmiyo. Neden insanlarin motivasyonunu düsürüyosunuz. Kaldi ki buradaki bi cok arkadas egzersiz yaparak yenmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…