Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Özelden mesaj attım sana canım pozisyon konusunda da anlattım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rimizle-vajinismusu-yenelim.251269/page-20475
Forumda geçmiş sayfalarda yazdığım yazıyı da oku istersen
İnşallah bi yararım dokunur
Allah yardımcın olsun inşallah

Anladim cnm o zaman yarin deneyeyim insallah ya bende iliski olmadi esimin cift parmagi girdiginde gitti ya eskiye gore kafam tabi ki cok rahatlad oranin bosluk oldugunu hissettim esim deneyince ilk girerken sıkıntı yasadim sonra bosluga düştü zarim da gitti bunlar olunca rahatladim biraz insallah iliski denemesinde de başarılı bolurum zar gittigi icin orasi acilmistir artik biraz demi inanin cesaret edip ne durumda görünüyor diye aynayla incelemedim bile

Aynen Pns de de öyle olacak biraz zorlandığın kısmı geçince bir boşluk olacak ve Pns içinde mi anlamayacaksın bile ye
Yeterki o kısmı ıkınarak ve sabrederek geç..
Dualarım seninle canım artık zarın da gitti bak takacak bir şey kalmadı..
Umarım ilişki de olur ve bir an önce kurtulursun..
Yolun sonuna geldin artık

Insallah yaa :) umarim bende basardim yazarim buraya inşallah hepimiz yazalimmmm

Bu gelin programında nasıl güzel yaşıyorlar maşallah ya yeni gelinlikler ini delircem ya zamanını ayarliyamiyorum bi turlu panik atakim tutuyor ya

Spreyi ve zeytinyağını denedinmi kardesim ilerlemiyor derken bende yapamadim o yüzden soruyorum bende de aynı da benim panik tutuyor kaciyorum ya

hayır canım denemedim onları. kayganlaştırıcı ve hap kullanıyorum. ama hapı da kullanmıcam artık. ilerletmeye tedirgimn oluyorum yaa off delircem :\

bizde yine bir gelişme yok. yaklaşık yarısı oluyor ama ilerlemiyoooooorr acıyoooorr :\
Yarısı oluyorsa devamı da olacaktır takıldığın yerde ıkın ve nefesini verirken ilerle çoğumuz yaşadık aynı sorunu, acıma kasların açılmamasından kaynaklanıyor dediğim gibi yaparsan Oray'ı geçmen çok kolay olur. O an sakin olmaya çalış. Hadi inşallah olur.

Allah kolaylik versin bende esimle denedim parmak egzersizi ilk girerken biraz sıkıntılı oluyo o da kendini kasarsan ben cok sıkıyordum kendimi ama ilk girisi gecince bosluga düşüyor ve rahatliyorsun icinde yok gibi hissediyorsun benim zar gitti parmak denemesinde 4 gündür ara verdik yarin nasipse tekrar denemeyi düşünüyorum insallah yine yapabilirim size de basarilar dilerim aslinda kafamizda büyüttüğmz kadar zor degil bunu anladim ben ama istemsizce sıkıyoruz kendimizi iste ilk girerken dayan biraz ıkın iyice o dar yeri gecince ilerisi cok rahat emin ol

aynı dediğin gibi yapıyorum. takılınca bekliyorum. kuvvetlice ıkınıyorm ve tam itiklerken kasıyorum sanki kendmi, ilerlemiyor ve acıyor. nasıl atıcam bu tedirginliği üzerimden ya uff..

aynı dediğin gibi yapıyorum. takılınca bekliyorum. kuvvetlice ıkınıyorm ve tam itiklerken kasıyorum sanki kendmi, ilerlemiyor ve acıyor. nasıl atıcam bu tedirginliği üzerimden ya uff..
Ikınıp aynı anda nefes verirken ilerletirsen kaslarını kasman imkansız. Üstte olduğun pozisyonda dene bir de bu şekilde kolay oluyor. Çıkarıp tekrar dene yavaş yavaş almaya çalış takıldığını hissettiğin yerde tekrar ıkın ve nefes verirken ilerle. Deneme öncesi egzersiz yapmanı öneririm o Zaman tedirginlik azalıyor.

zaten o pozisyonda deniyoruz, doktorum söylemişti. zaten ıkınırken aynı anda ilerletmek için hamle yapınca kilitleniyorm sanki ıkınma da duruyo o an. öncesinde nefes ve parmak egzersizi de yapıyorum..

hayır canım denemedim onları. kayganlaştırıcı ve hap kullanıyorum. ama hapı da kullanmıcam artık. ilerletmeye tedirgimn oluyorum yaa off delircem :\
Bence de hap kullanmana hiç gerek yok Can'ım, deneme öncesi duş da alabilirsin bu seni rahatlatır. Kayganlaştırıcı olarak ok kullanıyordum ilk başlarda sonra durex kullanmaya başladım bu daha iyi geldi. Daha kaygan oluyor sanki. Hem masaj yağı olarak da kullanılıyormuş giriş kısmını da nemlendiriyor. Sen yendin sayılır bunu unutma en önemli olan bence girişi gerçekleştirmek gerisi inan çok kolay.

zaten o pozisyonda deniyoruz, doktorum söylemişti. zaten ıkınırken aynı anda ilerletmek için hamle yapınca kilitleniyorm sanki ıkınma da duruyo o an. öncesinde nefes ve parmak egzersizi de yapıyorum..
Tedirgin olduğun için ilerleyemiyorsun o acıyı hissedince sanırım korkuyorsun biraz. Ama inan Oray'ı geçince boşluk acı duymuyorsun. Bir defa Oray'ı geçsen anlayacaksın zaten.en zorunu başarmışsın az kalmış gerçekten.

ben de durex kullanıyorum. ya parmak egzersizinden biliyorum zaten o sıkı yerden sonrası boş bi yer sanki. evet acı olunca tedirgin oluyorum, duruyorum. off nasılkurtulcam şu kaygıdan. moralim bozulmaya başladı yine yaa.. ilerlettikçe penis kalınlığı da arttığı için mi zorlanıyorum anlamadımki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…